Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Oanacn Posted - 03/11/2006 : 16:07:05
--------------------------------------------------------------------------------
Multumesc gripo. I-a placut tare mult costumul mai ales ca tot se chinuia sa -si suga petalele .

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by roxanae

Bine v-am regasit mamici si bebelusi de septembrie-octombrie.

Noi am intrat sa va salutam si am si eu 2 intrebari:

- este normal ca bebe sa pape doar la un san?!.Simt ca ma apuca disperarea cand vad ca adoarme sau doar il linge pe celalalt.Chestia e ca am facut proba suptului si nu a mancat decat 60ml.Dupa asta mai cere sa manance cam la 1-1,5 ore. Nu intotdeauna face asa,uneori mananca din amandoi iar atunci cere la 3-4 ore.Noapte doarme de la 11 pana la 4 ( mananca din amandoi) iar la 4 doar din unul si se scoala la 7.Mi se pare ca este putin fata de cat vad ca manaca copilasii vostrii.Mai pateste cineva asa? Va rog astept raspuns.

- cum ati facut paginile pt. bebelusi. Va rog daca aveti timp explicati-mi si mie. Merci anticipat.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze

Eu ii dau uneori la o masa numai un san pt. ca am observat ca se satura mai bine asa si-l tine mai mult. Si inca ceva, noaptea, daca-i scot primul san din gura pt. a i-l da pe celalalt, adoarme si nu mai deschide gurita, oricat m-as stradui. Asa ca il las sa pape cat vrea din primul si se trezeste dupa 2-3 ore.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Inni, si Andreea a avut cosuletele alea pe fata, dar i-au trecut, insa acum mai are niste cojite in sprancene. Asa a avut si Ami?
Vasilina salicilica se gaseste in farmacie sau trebuie preparata in laborator?

Alipiticot, sper ca nu este vorba despre nimic grav.

Gripo, multumim pentru cuvintele frumoase.

Ignatica, sper sa fie bine, sa terminati o data cu drumurile pe la doctori. Multa sanatate lui Davidutzu.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Merci Ignatica si Mirabelac.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ignatica merci de raspuns, bafta multa si sa speram ca nu e nimic serios.

Paula merci si tie, am vazut ca nu prea intri pe aici dar nu ma gandeam ca e vreo problema de sanatate, ce are Cosmin? speram ca nu e grav. Multa sanatate iti doresc si te asteptam cu vesti.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Ignatica si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

da..cojite in sprancene..iar pe frunte nu au fost bubite ci niste scuame...pielea era mai grosuta din cauza scuamelor de la suprafata.

vaselina se prepara...nu tr reteta...doar le spui concentratia.

tie ce ti-a zis medicul sa faci ?

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by giuliella

Multumesc Marina pentru raspuns sper sa nu inainteze...L-am dezbracat si l-am sters pe burtica cu un servetel umed ca are temperatura camerei si l-am lasat putin cu piciorusele goale apoi dupa 30 min i-am luat iar temperatura si vad ca acum e 37,2 asa cum e normal. Oricum am pregatit niste paracetamol - solutie orala si daca e vreo problema o sa ii dau o doza. Sa dea Doamne Doamne totusi sa nu fie nimic. Eu l-am tot vazut ca a mai si stranutat dar nu exagerat- si m-am gandit ca isi curata nasucul ca mai imi fornaie noaptea. Eu folosesc Batista bebelusului in permaneta si il curat o data pe zi si chiar daca nu e racit ii scot destul de mult din nasuc. Acum sper sa nu fie si cu batista asta vreo problema sa se produca din ce in ce mai multi si datorita faptului ca insist sa ii curat tot din nas. Am vazut ca si tu te folosesti de ea..crezi ca ar avea si efecte negative?

POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin (15.09.2006)

Eu sunt foarte multumita de batista bebelusului si sper sa nu ii dauneze cu ceva!!! Nu vad, de fapt, cu ce i-ar putea dauna, fiindca nu trage prea tare. Cred ca cu pompita clasica mai degraba ii ranesti nasucul!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ignatica..Ami ii tine pumnisorii lui David. Poate nu are nimic. Cunosc o mamica, al carei baietel era bolnav din cauza a 3 microbi diferiti.....analizele facute in aceeasi zi, la 3 laboratoare diferite...si nu din-alea de policlinica. A avut 3 rezultate diferite. Nici pana in ziua de azi nu stie de ce a suferit baietelul ei.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by gripo

NICOL, superbe cruciulitele, de unde le-ai luat?

LEXI, eu zic ca situatia ta e cu totul alta decat cea la care se referea Cucuoancea, ca sa nu mai vb ca ramane sotul tau cu Maria, pe cand la cumnatii eu, am inteles ca niciunul nu sta cu fetita.

Cucuoancea, ce n-am inteles eu e cum a reusit soacra ta sa o aduca pe fetita in halul asta?

GIULIELLA, si mie mi-a spus pediatra ca pana la 38 nu e nicio problema.

Fi-miu doarme dus, infofolit bine, in fata geamului deschis larg.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Foarte simplu, soarca-mea e si ea bolnava, sufera de o depresie puternica, ulcer si multe altele. N-a mai iesit afara de vreo 2 ani, decat in curte accidental, fumatoare inraita, insomnii etc etc. Abia se tine pe ea, dar sa mai aiba grija si de un copil... Ea s-a straduit saraca cat a putut, dar cumnata mea a decretat ca nu trebuie nimeni sa o forteze pe micuta sa manance! Si nu a fortat-o.... Apoi, mie mi se pare normal ca mama sa se ocupe de asa o problema, mai ales ca un dr i-a spus ca e posibil sa fie deja o problema psihica, un fel de anorexie. Dar...lucrurile stau la fel. Noi nu avem ce face, fetele (Ana si verisoara ei) au crescutr practic impreuna (in sensul ca sunt de aceeasi varsta, doar 3 sapt intre ele) si cand noi ne-am chinuit cu diversificare, fiindca Ana a fost foarte incapatanata si nu vroia sa deschida gura sub nici o forma, ei spuneau ca nu vor sa aplice tactici din astea...Adica eu stateam cate o ora cu Ana care urla ca din gura de sapre si ii mai dadeam cate o lingurita de piure si tot asa, pana cand fata a inceput sa imi manance si urechile. Ei i-au dot tot prin biberon, pana si pireul cu carne il diluau pana iesea prin tetina, goraznic si asta din comoditate - in fine, soacra-mea nu era in stare, dar cumnata-mea?! Si, crede-ma, Lexi, nu sufera comparatie cu cazul tau, nici vorba ca nu aveau din ce trai!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput