Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by adameasca

A mea se screme toata noaptea, nu numai o parte a noptii. Imi aduc aminte ca asta a fost motivul pentru care l-am parasit pe fi-miu si l-am lasat sa doarma singur, pe la 2 luni. Da' acuma nu mai am o camera disponibila si ptr Ilinca, decat daca o dau pe mama afara din camera ei. Sau daca ne mutam noi astia mari in sufragerie, variante care nu-mi surad deloc. Ei, mai am rabdare pana scapa de colici si-o trimit la fratele ei.

Cristina, tu alaptezi? Ca daca alaptezi ai o scuza la kilograme, eu nu prea am... Si ma enerveaza asa de tare situatia de vreo cateva zile incat visez noaptea numai cure de slabire, cu toate ca nu am fost adepta lor niciodata. Chestia este ca anul viitor e incarcat in evenimente pentru noi, cununam 2 perechi de fini, botezam o finutza care e pe drum, mai avem si niste nunti la care mergem si am o obsesie ca nu mai incap in rochia mea de nasha. Asa ca noaptea ma visez cum slabesc si arat ca o zana.

Gripo, ce-am scapat? Despre ce surpriza vorbesti? Sau e secret?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Ileana, tu cand te-ai gandit ca ai putea-o trimite pe Ilinca in camera cu Luk...Mie mi-e cam teama de treaba asta....O iubeste Ana, dar daca ii scapa vreo jucarica in cap, ori incearca sa o inveleasca cu o plapumioara peste fata?! Eu pe Ana am expediat-o dupa 2 zile la ea in camera, iar acum ma gandesc cu groaza la ce-am facut. Mi-ar fi o frica sa o las noaptea singurica pe Maruca....Bine, asta mai mult din cauza varsaturilor. Cu Ana n-am avut problema asta. Ea doar plnagea atat de tare si se foia atat de mult incat n-am mai suportat si i-am facut camera singurica

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ANDRA, felicitari pentru reusita, si da, e normal sa te doara.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise ..merci.

E normal sa doara. Poti sa te mulgi un piculet ca sa mai destinzi sanul. E normal sa inceapa sa si curga.
Vezi ca suptul preferential la un san ar putea avea legatura cu intorsul capului. Poate sa nu-i placa sa intoarca caputul in ambele parti. Insista..ca sa nu fie probleme. AI patutul lipit cu latura mai mare de perete ? Ca s-ar putea de aici sa fie...poate se intoarce mereu in aceeasi parte cand tu stai deasupra lui...si atunci..sa prefere numai pozitia aia.
Am fost coerenta sau ba ?

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Ziua buna mamicutzelor
Off cred ca la mine au inceput deja problemele- de ce ti-e frica nu ai cum sa scapi. Bebele meu a cam transpirat azi noapte si nu era chiar foarte cald- 22 grade in camera numai ca era invelit cu plapuma. Acum mi s-a parut cam fierbinte si i-am luat temperatura- are 37, 5 ..credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez..ce ar trebui sa fac ca tare nu stiu. Inca nu am ajuns la nici un dr pediatru asa ca nu am nici unul si nu am pe cine sa sun iar cel la care vream sa ma duc si-a terminat programul pe ziua de azi.

POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

La tv e Irina Marinescu (designer) care are un bb mic si a zis ca a stat acasa cu el numai 2 sapt dupa ce l-a nascut, apoi s-a intors la munca si cica munceste toata ziua. Nu inteleg fiintele astea, cum e posibil sa ai un copil asa mic si sa nu stai cu el??????????

Nu vreau sa fiu rea...desi stiu ca sunt...scuze dinainte...Pai, persoanele ca astea fac copii doar pentru imagine, da bine si trebuie sa ai un copil. Rar il mai fac si pe al doilea, iar daca il fac....au la fel de multa grija de el. Mie imi spunea o persoana destul de apropiata (cumnata-mea, na, ca o parasc) ca nu cantitatea de timp pe care o petreci cu copilul e importanta, ci calitatea....Ea lasa copilul la ma-sa (adica soacra-mea) de dimineata pana seara, dar in ora petrecuta impreuna se pare ca e numai si numai pentru cea mica (care e acum de varsta Anei si care a primit tratamentul asta de pe la 2 luni), in vreme ce eu ma stresez sa stau si cu copiii, sa fac si mancare, sa si lucrez (asta cand era Ana mica, ca acum am de gand sa stau 2 ani acasa...m-am saturat sa ma tot exploateze astia de serviciu iar eu sa tot incerc sa ii fentez...vezi, avea dreptate cumnata-mea, ca nu sunt cu totul relaxata)... Ce sa spun, fetita ei si acum la 3 ani si apropae jumatate nu mamanca decat din biberon si doar iaurt cu banana. E tragic dupa parerea mea ce se intampla, dar pe ea pare sa nu o afecteze prea tare...Fetita e pamantie la fata si se imbolnaveste mereu. Nu mai spun ca are si o privire trista de iti vine sa iti iei campii. Din cand in cand saraca se tot tanguie ca mami si tati mucesc mult mult ca sa faca bani iar ea se stinge de dorul lor. Pe bune, exact asa spune, ti se rupe inima...nu si lor. A, si am uitat, parintii au amndoi peste 40 de ani. De ce Dumnezeu au tinut cu tot dinadinsul sa faca copilul asta daca N-AU TIMP de el?! Dar, n-avem noi dreptul sa judecam, doar sa ne miram.

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by giuliella

Ziua buna mamicutzelor
Off cred ca la mine au inceput deja problemele- de ce ti-e frica nu ai cum sa scapi. Bebele meu a cam transpirat azi noapte si nu era chiar foarte cald- 22 grade in camera numai ca era invelit cu plapuma. Acum mi s-a parut cam fierbinte si i-am luat temperatura- are 37, 5 ..credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez..ce ar trebui sa fac ca tare nu stiu. Inca nu am ajuns la nici un dr pediatru asa ca nu am nici unul si nu am pe cine sa sun iar cel la care vream sa ma duc si-a terminat programul pe ziua de azi.

POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin (15.09.2006)

Eu stiu ca peste 38 se considera febra la bebici...Intreaba totusi si un medic. Daca i-ailuat temperatura in poponet, nu cred sa fie nici o problema totusi.

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by amarantina

La tv e Irina Marinescu (designer) care are un bb mic si a zis ca a stat acasa cu el numai 2 sapt dupa ce l-a nascut, apoi s-a intors la munca si cica munceste toata ziua. Nu inteleg fiintele astea, cum e posibil sa ai un copil asa mic si sa nu stai cu el??????????

Cu riscul de a fi considerata o mama denaturata, recunosc ca si eu voi face parte, curand, din aceasta categorie de mamici...De luna viitoare incep serviciul. Dar nu pentru ca asa vreau eu (ce mama normala nu prefera sa stea acasa cu copilul ei?) ci pentru ca situatia financiara ne-o impune. Cu copilul va ramane sotul meu, asta e situatia. El are salariu mult mai mic de 8 milioane iar eu, mai mare. Fiind si iarna si gazele enorm de scumpe, nu ne-am descurca daca nu m-as intoarce la servici. E trist, dar e real...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Ralu, multumim pentru gandurile frumoase din guestbook. Ne vom intalni de indata ce se va mai incalzi afara si ii vor trece mucii si tusea fiica-mii. Promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Bine ne-am regasit cu BUCURIE la scutece!

Totul pare un vis frumos. In fiecare dimineata ma trezesc cu acest gand in minte, cu o usoara senzatie de teama ca s-ar putea spulbera intr-o clipa, dar il vad pe Dudu mic dormind ca un ingeras la el in patut, si mi se umple sufletul de o imensa fericire!

Felicitari tuturor mamicilor pentru minunile pe care le tinem in brate!

Inni, multumim pt efortul de a ne teleporta de la Odisee, si pt pagina de start foarte reusita.

Apropo de serviciu: cum spunea si Lexi, sunt situatii cand nu avem de ales si trebuie sa ne lasam puiutii acasa la o varsta frageda. In cazul meu, bebe va fi ingrijit de o bona incepand cu varsta de 6 luni; am fi preferat sa ne ajute o bunica, dar din pacate varsta inaintata nu le prea permite acest lucru. Oricum, voi incerca sa ma bucur la maxim de aceasta perioada pe care o petrecem impreuna, iar apoi sper ca voi gasi la serviciu intelegerea necesara pentru un program ceva mai flexibil, pentru ca nu as putea suporta ideea ca nu voi fi partasa la momentele cele mai importante si, de ce nu, la rutina de zi cu zi din viata copilasului meu.

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Pozici

Mergi la inceput

Era sa uit, vreau sa va cer o parere! Fiind cu creierul zburatacit intr-o mie de directii, am uitat acum 2 zile sa iau Exlutonul. Ieri mi-a venit ciclul. Ce credeti, o fi din cauza ca am uitat sa iau pastiluta, sau pur si simplu coincidenta? Si, daca mi-a venit ciclul, pot sa iau in continuare Exluton pe perioada asta?

Mergi la inceput