Copilasii din 2002 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io as vrea sa faca inot (sau orice sport) de performanta...
(mama nebuna!!!)
Si asta din mai multe motive...pentru ca e sanatos, pt ca devine ambitios si luptator, pentru ca il tine ocupat, ca ii consuma energia, si ca ii ocupa timpul intr-un mod util si poate ca peste ani il va ajuta sa aleaga sa stea pe "drumul cel bun"...
Asa vad eu lucrurile...nu ca vreau sa il vad cu medalie de aur atarnata de gat...

La noi azi iar a fost racoare...hihi...ce frumos e afara!!!! imi place cand e vremea asa!!! Si la gradi am avut o alarma de incendiu (au pornit AC pe cald si a facut fum...de la praf!!!!!) si copiii s-au distrat pe cinste!!!



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

crig am vazut pozele ce scumpia e Mariuca si ce ochi frumosi are .
sinzi si restul fetelor.. mai uitati-va si la atelierul piticilor.. sinzi ideea tu ai pornit-o cu atelierul, eu numa am dezvoltat putin,.. ce faci acuma nu mai dai nici un semn acolo?

eu vreau sa faca un sport ca sa se dezvolte frumos la corp, si la minte, sa il tina ocupat.. nu vreau insa sa il faca de performanta... dar daca el decide ca vrea performanta atunci e liber sa o faca.
imi este ciuda ca eu gasesc nimic pe timp de iarna, ba da gasesc sa nu mint, lectii de innot cu 200 $ pe ora, pai atat nu dau doamne fereste...

J e mai bine, nu a mai marait si plangosit fara rost astazi si asta ma bucura... acuma e foarte bucuros ca vine ziua lui, deja vb de tort, de copii, de petrecere, de cum o sa le dea el la toti tort si cum o sa se joace cu trenul lego ce i la luat tati, dar il tine in cutie, pana la ziua lui ...


Sanatate si numai bine


Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Fetele, nu dati cu rosii, n-am vrut sa va supar !

Bogdan a fost tare miriit azi noapte, s-a tot invirtit ca un titirez, a miorlait, a avut nasul infundat dar nu m-a lasat sa-l curat, a dat cu piciorusele in gratiile de la patut, cred ca e plin de vinatai. Bineinteles ca eu sint chiauna.
El ami doarme in patut, desi deja patutul e cam cit el, dar n-am reusit sa ne hotarim sa-l mutam in camera lui, dar dupa cum am vazut ca s-a zbatut azi noapte, ne-am hotarit, deci incepe operatiunea mutarea in camera lui.
Acum alta dilema: mi-ar zis cineva ca cica daca nu-l zice pe "R" inseamna ca nu i s-a inchis fontanela. Eu nu cred asa ceva, ca din cite stiu, fontanela trebuia sa se inchida pe la 1 an si ceva si daca nu s-ar fi inchis ne-ar fi zis pediatra ceva (mai ales ca nu l-a vazut doar o doctorita). Intrebarea mea e daca ai vostrii il spun pe "R" sau "L". Bogdan stie sa-l spuna pe "L", dar tot "i" spune in loc, doar cind il pun sa spuna exact "lapte" zice corect, altfel zice "iapte". De "R" nu poate fi vorba, e "i"
Mama imi spune ca uneori B se plinge ca-l doare crestetul capului, doar ca la el niciodata nu stii cind vorbeste serios si cind te minte. Acum ne gindim ca poate il doare capul din cauza patutului ca el tot se impinge cu piciorusele in gratii si da cu capul in tablia patului. Nu tare, dar orisicit. Asta ne-a hotarit cel mai tare sa-l mutam in camera lui, desi ma gindesc ca nu conteaza marimea patului, daca gaseste in ce sa se propteasca el tot se va impinge... Sper sa nu fie nimik cu capul, noi sintem cam stresati de cind a cazut B cu capul in muchia patului si i s-a facut un cucui imens. Am fost atunci la dr. cu el, i-au facut radiografie, nu lesinase, n-a vomitat, nu l-a durut capul dupa aia, dar stiti si voi ca orice mama, te panichezi imediat la orice problema a puiului.
Eh, cam asta er fi.

Gabi_k, asteptam atunci dupa 7 decembrie petrecerea Iti doresc multa putere sa treci peste aceste momente si putere sa crestii puiutii tai, ca stiu ca nu-i usor sa cresti singura 2 copii (mama a ramas vaduva la 27 de ani cu 2 copii: unul de 6 ani, altul de 6 luni - eu). Nici pt. cei mici nu va fi usor...


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Discutam cu Stefan duminica de ce nu au voie copiii sa muste. El a concluzionat ca nu au voie sa muste, ce, copiii sunt animale? :D Ieri am zis ceva si el nu a fost de acord si s-a suparat... si mi-a zis "Lasa ca o sa cumpere tati o GURA DE JUCARIE sa te muste cu ea!". Imi venea sa ma prapadesc de ras, dar m-am abtinut si i-am spus ca si cu o gura de jucarie m-ar durea si as fi trista... Si pana la urma si-a cerut scuze :)).
Mai are faze in care imi spune ca ma arunca la gunoi (auzita de la gradi). Chiar aseara, daca a vazut ca nu-i merge cu gura de jucarie, nu s-a lasat si mi-a zis ca ma arunca la gunoi. Si l-am intrebat ca nu ma mananca ursii? A zis ca ursii nu mai vin acum, ca hiberneaza :)). Si l-am intrebat ca daca trece un baietel fara mama pe langa gunoi si vrea sa ma ia acasa la el? Si-a cerut din nou scuze si a promis ca n-o sa mai vrea sa ma arunce la gunoi.
Of, copiii astia!
Si eu imi doresc pentru Stefan sa stie sa inoate, sa joace tenis si sa schieze. Restul, poate putin volei, baschet, sa fie din toate cate putin. Daca ii place si este dotat intr-un sens sau altul, merge si performanta, dar nu-mi doresc asta neaparat. Mai degraba sportul sa fie un hobby. Nu mi-as dori sa mearga la competitii, cu stres si munca pana la epuizare... decat daca isi va dori si el.
Eu nu-mi doresc un geniu, imi doresc un baietel fericit si sanatos si sa il ajut sa se dezvolte cat mai armonios, ca dupa aceea sa poata face ce isi doreste pe aceasta baza.
Sinzi, si la noi este destul de frig, sunt cam 3-5 grade dimineata :))). Ati fost la cumparaturi?
Crig, pianul nu este usor, eu stiu ca se incepe dupa 5 ani cand copiii pot invata mai usor sa citeasca pe note. Dar poti intreba si o poti testa pe Mariuca inainte. Si eu am facut pian de la 5 ani, eu am vrut, dar am renuntat fiindca de fapt nu eram chíar talentata... Sora mea in schimb a facut pana intr-a opta, ea este talentata. Crig, tu ca ce anume lucrezi in invatamant?

Va doresc o zi frumoasa.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta
...Chiar aseara, daca a vazut ca nu-i merge cu gura de jucarie, nu s-a lasat si mi-a zis ca ma arunca la gunoi.

Exact asta spune si Bogdan cind se supara pe noi, sau pune mina pe telefon sa ne pirasca la buni


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Karina, eu nu am auzit de legatura asta intre R si fontanela... Al meu daca este rarait, inseamna ca ce? Sau daca am fost sasaita pana la 6 ani, ce problema as fi putut avea? Nu cred ca exista o legatura directa. In liceu profesorul de psihologie ne-a aratat cum sunt corectate greselile de pronuntie, copiii trebuie ajutati sa invete cum sa isi plaseze limba in gura pentru a produce sunetul dorit. Si un baietel care nu putea produce cateva sunete, dupa ce a fost ajutat si invatat, a inceput sa vorbeasca foarte corect. Avea proful un instrument din metal pe care i l-a introdus in gura pentru a impunge limba corespunzator, copilul a invata cum sa o tina si sa o foloseasca pentru a iesi sunetul dorit. Mai interesant era pe viu decat ce am povestit eu...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Ai dreptate Nicoleta. Si eu l-am invatat tot asa pe Bogdan sa spuna "L"-ul, desi nu-l foloseste, dar tot stie sa-l zica. Insa cu "R" n-am reusit, dar toate la timpul lor, nu?


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dimineata!
Karina, al nostru zice R si L in toate cuvintele, dar nu pronunta grupele de litere ce (zice se, adica se faci?), ci (ciocolata zice socolata), tz (tzara zice sara), etc. Noua educatoarea ne-a zis sa-l dama la logoped dupa 5 ani, asa ca mai asteptam!
Nicoleta, cred ca asa procedeaza si logopezii ca sa-i faca pe pici sa vorbeasca corect!
Apropo de perlutele lui Stefan, cred ca o sa ne tot miram de ce o sa mai auzim de la ei! Si cred ca avazut la gradi sau in alta parte, chiar exista gura de jucarie care musca! E o gura ca de catel si apasa copii unul dupa altul pe dinti pana se inchide gura si de fiecare data e alt dinte are inchide gura. O are si Andrei! El se distreaza la maxim cu ea! Am vazut-o si in catalogul Quelle.
Crig72, m-ai dat gata cu pozele Mariucai, pacat ca n-am putut sa le vad toate, ca mi-a bagat un mesaj gen : Forbidden....
Gabb, ma bucur ca Julian nu mai e asa plagacios! O sa vezi ca ii trece repede!
Sinzi, nu-i nimic gresit ca-ti doresti ca David sa ajunga un mare inottator. Ai dreptate ca-l tine ocupat, ca-i dezvolta ambitia etc. Mai ales ca-i place si lui!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus iar.
Crig, am vazut pozele cu Mariuca, sunt foaaaarte faine.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna ziua mamici si tatici de copii 2002...incerc sa ma amestec printre voi kiar daca probabil iesim in evidenta prin problema noastra...
Ema este nascuta in 25 februerie 2002 si este ...AUTISTA, inca nu ma pot lauda cu boroboatele ei, cu intrebarile fara raspuns...
ea are un vocabular destul de ...limitat, insa nu ne lasam , lucram zi de zi, prograsem si poate in toamna va merge la gradinita cu copii de varsta ei...

aici Povestea Emei
poze cu Ema



ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput