** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )
Raspunsuri - Pagina 8
Vali5 spune:
In Bucuresti e zapada? Vreau si eu...
La noi e ploaie si urat afara... si nu pot sa ma joc cu catelusul meu ca ma murdareste toata ![]()
Dar sa stii Raza, ca si eu am acelasi sentiment ca tine: sunt foarte linistita sufleteste si sunt fericita. 
Valentina
13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
lauracatu spune:
Hei, hei, da' ce veselie a starnit ninsoarea asta !!!
Na' ca tre sa ma bag si io acilea pe forum, ca nu se putea altfel. Tot numa sa va citesc?
Ca si io am burtica de 10 saptamani, unde stau cumintei doi bebei mititei; si fiind in vacanta saptamana asta ( invatamant), am avut timp sa ma plimb pe net cat am vrut si m-au mancat degetele sa mai scriu si io pe forum cate ceva.
DPN la mine e pe 1 iunie, asteptam cu nerabdare...... e cale lunga insa, strabatuta de multe frici , dar le-oi dobori io si p-astea.
Va pupacesc si mai revin
Laura Balaura
Catu Laura
Vali5 spune:
Lauracatu, bine ai venit printre noi!
Felicitari pentru
Suuupeeerr! Avem inca o pereche de gemeni!
Valentina
13+
Amely spune:
Fetele...am vorbit aseara cu Alexia... am incercat s-o incurajez ca era cam speriata, la 7 saptamani (cat credea ea ca e varsta sarcinii) Tutunaru nu a vazut inimioara, dar i-a spus ca sarcina parea de 6 saptamani, pt. ca a avut mai tarziu ovulatia, si pt. ca a fecundat mai tarziu. Eu sunt sigura ca este totul bine si sper ca si ea se va convinge peste 2 saptamani, la urmatorul eco. Nu este singura care s-a speriat din cauza asta si pana la urma s-a dovedit a fi totul in regula, bebe s-a dezvoltat perfect. Oicum, la 6 saptamani, din cate stiu nici nu are cum sa se vada activitatea cardiaca.
Alexia, te pupam si te asteptam cu vesti bune, bebicul este bine, stai linistita
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
12
Raza de soare spune:
ninsoarea asta vine si cu gemeni, vad
, lauracatu...bun venit la noi, sarcina usoara si bbi sanatosi!
vali dimin se pusese un pic zapada..s-a intetit, s-a oprit si tot asa..acum fulguieste..ma rog, eu lucrez in afara Bucurestiului, aici e chiar un pic mai frig decat in oras..asa k in B posibil sa nu ninga...zic si eu, sa nu ma creada lumea nebuna.![]()
hm..fetele astea au inceput wk fara noi, de nu mai dau pe-aici?..
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 
addinel spune:
felicitari laura. ce gemeni multi avem! sa ne traiasca.
eu nu mai pot de emotie. as vrea sa treaca timpul mai repede, sa vina ora 18 cand am programare. sa-mi tineti pumnii sa fie bine.
pupici pe burtici
7+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
cristinamaria spune:
pai asta nu e zapada.... e ceva... mai bine n-ar mai fi!
Mama m-ati capiat cu mancarurile voastre... eu pur si simplu mor de pofta 
Amely la noi a fost invers: sotul imi explica ca stie sigur ca e fetita si se pare ca-i baiat!Mai vedem! Hai ca incepem sa coloram si noi listuta in roz si bleu!
cristina
14+
cristinamaria spune:
Addinel Doamne ajuta! Tinem pumnii stransi!
Si eu ma bucur pt gemeni! Felicitari fetelor!
cristina
14+
Vali5 spune:
Addinel, te asteptam cu vesti bune!
Valentina
13+
lauracatu spune:
ma bucur ca am avut parte de o primire asa de calduroasa, vali5, razadesoare, addinel, cristinamaria.
Addinel,stai linistita, totul va fi bine...
celorlate sarcini usoare, sa fie bebeii toti sanatosi si voiosi
10+
de fapt, 9 saptamani cf echo si 10 sapt cronologic
care se pune?
Laura Balaura
pupici dulci
Catu Laura