** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Amely

Razucoo... i-am auzit inimioara bebelului tau, si eu si sotul, cand eram in fata cabinetului si tu erai inuntru.

m-ai emotionat...erai deja acolo cand facea bum-bum???? of!...imi pare rau k n-am stat de vb, desi ai vazut cum eram......nu ti-am spus pana ieri, da' si eu aveam emotii. se vedea aseara insa, k eram topiti..

bebele tau e un frumos! las' k stam de vb la tutunici=intalnire curand.

addinel, bb e bine, stai linistita!!!!!!!

Eseea, multumesc!

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Eseea, eu am simtit in doua seri niste intepaturi in vagin, dar in momentul in care ma intorceam de pe o parte pe alta. Nu mi-am facut griji, si nici acum nu imi fac. La mine au fost doar de doua ori. Eu incerc sa nu ma sperii din orice, corpul nostru trece prin tot felul de schimbari si cred ca e normal sa ne doara/intepe cate ceva. Daca tot esti ingrijorata, intreaba-ti dr.

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Vai ce miros frumos iasa din oala mea!De cand astept....Varza dulce cucarne...Si am si ciorba de fasole!Traiasca butelia...Cred ca am innebunit vecinii(ei nu au)Abia astept data de 8noi.Atunci merg la 3D.Chiar sunt super fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Am uitat sa scriu ca parca il simt pe bebe...La mine e a doua sarcina si am 13sapt si 4zile...O fi posibil,ori e dorinta adusa la rang suprem?Chiqui,ce mai faci?Sper ca ai o zi buna!Ati vazut fetelor,cum toate lucrurile merg spre bine?Nu mai vreau sa aud nimic rau,de la nimeni...Fruntea sus si zambetul pe fata!V-ati conformat?Vine iarna,vin sarbatorile,dorintele noastre prind contur...simt magia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Chris27, ce draguta esti, asa optimista!

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by ManuC1010
...
Amely unde ai facut eco ca eu nu am mai vazut poze asa?
...

Scuze Manu, am uitat sa-ti raspund... de fapt a raspuns Raza pt. mine (), da, la cabinet la Tutunaru am capatat poza... Dar cred ca arata asa si poate pt. ca este tridimensionala... Poate ne spun mai multe mamicile cu experienta

Arthurana, felicitari pt. triplul test...acum chiar ca poti sa rasufli usurata Eu mai am cam 3 saptamani pana cand ar trebui sa-l fac, dar sunt cu inima indoit, parca nu l-as face, din cate povesteau alte mamici, poate fi inselator si nu ar fi decat un motiv de stres in plus. Dar sotul meu insista ff mult sa il fac, asa ca... se pare ca n-am incotro...

Gina, Msemcu

Chriss, si pe mine tot la 14 saptamani si un pic m-a programat la 3D morfologica

Cristinamaria, inca nu am aflat sexul, probabil la eco 3D la Iosup o sa stim... Felicitari pt. baietel (acum si daca e fetita, tot minunat este!) Apropo... in ultimul timp se uita lumea la mine si afirma ca va fi precis baiat. De ce, nu stiu...n-am inteles logica, dar e amuzant!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Scuze ca dau buzna aici!
Vroiam sa le intreb pe Tutunicile mele,Amely si Raza,daca stiu ceva de Alexia.DE ce nu ne spune si ea cum a fost??
Va pup si va doresc tot binele din lume,dar ce se intimpla cu pestoaica draga?

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Amely, Doamne cat de frumos e puiutul! Superb! Abia stept sa-l vad si eu in stadiul asta1 Mi se pare ca mai este atat de mult! Deocamdata la mine nu s-a vazut decat un punctulet!
Fetele, eu iau Utrogestan si Gravibinon pentru sustinere si nu am aproape deloc greturi. Credeti ca medicamentele sunt cauza?
Ar trebui sa ma ingrijorez? faza cu sanii am inteles-o. Nu trebuie sa ma panichez daca nu ma dor la aceeasi intenstiate in fiecare zi!
Pupici,
Musete 6+

Mergi la inceput

asa, chris, asa te vreau, plina de optimism!!! eu-s mai rau k un copil..topai de dimineata, prin birou...top, top, la fereastra, cu nasu' lipit de geam ...ador zapada! si park simt sarbatorile...dimineata m-am jucat 3 min cu cutu' meu, cu zapada..radea sotu, cik sunt copil cu copil...

ma simt linistita, impacata cu lumea..am mai spus odata, simt k iubesc pe toata lumea.

asa k...linistiti-va, mamicilor si savurati clipele acestea!

pup inapoi, Amely!

si eu maine/duminik vreau sa gatesc fasole verde cu pui (pt mine, k sotu' nu se omoara) si...ce-o pofti sotu' si...ciorba de burta...sau alta, k noi ne hotaram pe loc.

Vine bebe !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Vroiam sa le intreb pe Tutunicile mele,Amely si Raza,daca stiu ceva de Alexia.DE ce nu ne spune si ea cum a fost??

eu tocmai ce-am intrebat la tutunici..pe-acolo vad k n-a dat...pe-aici nici atat. chiar nu stiu ce e cu ea.

Vine bebe !

Mergi la inceput