** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

am uitat sa spun, tot n-avem voie

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

Buna fetelor

Nu ma trece nimeni si pe mine pe listuta?
Amely unde ai facut eco ca eu nu am mai vazut poze asa?

Apropos de vazut sexul copilului. Mi-e doctorul Iosup mi l-a spus la 12 saptamani si 4 zile.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ManuC1010

Amely unde ai facut eco ca eu nu am mai vazut poze asa?

pana vine Amely, iti spun eu, k avem acelasi dr: Tutunaru, la cabinet.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna dimineata mamici!
M-am intors ieri seara si am reusit cu greu sa citesc tot ce ati scris in aceste 2 zile! In primul rand ma bucur ca va gasesc mult mai optimiste! Vad ca au fost doar postari pozitive
Valen nu te supara! Ai mare dreptate trebuie sa fim optimiste dar ai vazut si tu cate fete au plecat de aici ... si e greu sa treci peste mai ales cand ai pati-o pe pielea ta si stii exact cum e! Hai revino la noi ca uite.. e din ce in ce mai bine!
Mari asta da veste buna!Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa ajungeti cu bine la sfarsit!Felicitari!!!
Felicitari si Creolei pt gemeni!!
Amely am vazut poza ta!! Am si eu una la fel dar nu stiu cum s-o pun in mesaj! N-am fost atenta ai aflat ce ai?? La mine se pare ca e baietel dar vad sigur saptamana viitoare la eco!
Arthurana ai vazut ca e bine!!!
Ralucami si la mine parea mai mic la inceput si mi-a spus dr sa nu-mi fac probleme! Acum se pare ca a recuperat si ne-a dat DPN 30 aprilie!Probabil voi fii printre primele mamici de ciresici!
Va sarut pe toate si va astept cu idei noi de papa ca eu am reusit s-o innebunesc pe mama in ultimul timp!

cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna, gravidutelor!

Nu incetati sa ma uimiti ce viteza aveti la scris!
Chiquitita, imi pare tare rau sa aflu ca treci printr-o perioada proasta. Dar incearca, pentru binele bebelusului pe care ti-l doresti asa de tare, sa treci cu usurinta peste aceste probleme, adica sa nu te consumi prea tare, ca va trece si aceasta perioada. Si cand o sa-ti tii puiul in brate o sa uiti de toate aceste probleme.
Madi, Amely, Raza de soare ma bucur ca v-ati vazut/auzit puiutii. Abia astept sa il vad si eu - ma duc luni seara la doctor si parca nu mai am rabdare.
Arthurana, ma bucur si pentru tine ca ti-a iesit testul bine.
De acum sa avem parte numai de vesti bune
Ralucami, intra aici www.desprecopii.com/info.asp?id=449" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=449, si citeste povestile astea despre nasteri. Sunt cateva fete care povestesc de nasteri in Japonia si au avut parte de experiente placute cu doctorii. Nu mai stiu exact care, dar daca o sa am timp iti trimit exact link-urile respective. Sunt convinsa ca exista si medici mai buni acolo unde esti tu. Eu zic sa nu mai plangi si sa cauti un alt doctor, alt spital.
Fetelor, de aseara imi sta capul numai la mancarica de fasole cu ciolan afumat. Am fost de dimineata la piata, mi-am luat toate cele necesare, dar cand ma gandesc ca ajung de abia dupa ora 20 acasa... de abia maine voi reusi sa gatesc, pana atunci inghit in sec...

Deja m-am intins cam mult. Va pup!

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna la burtici.

ralucaami, ... linisteste-te, o sa fie bine... nu il stresa pe puiutz, o sa vezi ca se rezolva. poate doar ai avut tu ghinion. mai cauta alta clinica.

fetele acre ati fost la eco voua si puiutzilor pe care tocmai i-atzi vazut.

eu merg diseara a medic si mi-e tare tare frica. ma rog intr-una la D-zeu sa fie bine.

pupici pe burtici

7+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Adinel, sunt sigura ca va fi totul OK diseara! Ai sa vezi ce fericita vii si cum o sa te linistesti! sa ne tii la curent!

Cristina, multumesc mult pentru urari! Sa dea Domnu sa fie bine la toata lumea!

Valentina, ai pus degetul pe rana: fasole cu ciolan! Exact asta vreau si eu! Si inca de aseara am cumparat ciolanul, care arata supre bine, dar probabil ramane tot pe maine gatitul sau chiar pe luni, ca in weekend o tai la ai mei si probabil nu voi avea timp de gatit!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Va pup fetele, sunteti niste dulcele... Eseea, asa este, deja ne-a programat la Iosup peste aproape 3 saptamani, pe data de 21 nov. si sincer, abia astept... am mari emotii si sper sa fie bine. Asa cum sper sa fie si la voi toate, si va fi, sunt sigura de asta

Ma bucur ca v-a placut poza cu omuletul nostru mic si simpatic... mie sincer nu mi-a venit sa cred cand am vazut la eco ce bine era format...sau poate mi se pare mie...

Ralucami, nu trebuie sa te sperii, in primul rand nu poti avea incredere totala in ceea ce ti-a spus medicul acela, iar il al doilea rand nu e neaparat un motiv de ingrijorare ca bb pare mai micut cu o saptamana, important este sa creasca, pt. ca va recupera destul de repede. Multe mamici povesteau acelasi lucru, le-au spus la eco ca bb e mai micut (de obicei asta in primul trimestru) dupa care au recuperat imediat, prectic la urmatoarea eco vei vedea ca am dreptate

Razucoo... i-am auzit inimioara bebelului tau, si eu si sotul, cand eram in fata cabinetului si tu erai inuntru. Rasunau in tot holul si eu dadeam cu banul, oare o fi Alexia inauntru, sau Nicoleta? Imi pare rau ca nu am avut timp sa stam de vorba, poate data viitoare

Pitico, ce daca stai departe, parca nu ne putem vedea undeva prin centru...? mie mi-ar placea sa facem o intalneala cat mai multe gravidute

Va pup cu drag si aveti grija de voi

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

La cate sapt v-ati programat la eco 3D ,depistare malformatii?Va pup,eu merg la 14 sapt si un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Raza de soare felicitari pt inimioara. Asa a fost si la noi, se auzea in tot cabinetul.

Addinel, bafta la eco! va fi bine, asa teama am si eu de fiecare data la eco!

Chris, tot la 14+ sapt am fost si eu la eco morfologica. Apoi va urma la 20 de saptamani.

Manuc, deci si tu tot ?

Fetelor voi simtiti uneori intepaturi in vagin?

15w

Mergi la inceput