** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Neata!

Merci fetelor de urarile de bun venit si multumesc ca sunt pe listuta!

Raluca, imi pare rau de experienta ta cu dr! Dar chiar daca bb ar fi un pic mai mic nu e nicio problema! Ori ai avut ovulatie tarzie, ori pur si simplu asta e ritmul lui de crestere acum. Nu toti bb cresc la fel. Uneori poate sa ramana in urma un pic, alteriori sa fie in avans! dar si stresul are un rol mare, ai grija!

Amely, felicitari! Ai sa vezi peste 2 sapt la dr Iosup ce frumos va fi! Vei afla ce e bb ( mari emotii) si ca e sanatos tun! Sper ca stii ca tb sa intrerupi pregnylul daca faci triplul test, da?! ( parca si tu faceai tratament de sustinere, nu?!)

Chiquitita, daca trebuie internare musai, fa-o! Important e ca bb sa fie bine! Si va fi!

Arthurana, felicitari si tie pt test!

Revin mai tarziu, sa va povestesc si "paranoile" mele daca vreti sa ascultati!

15w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneataaaaaaa... fete, am prima poza cu bb...m-am pierdut cand i-am auzit inimioara... simteam k ma sufoc de drag...ma uitam la puiu (sotu') si era transfigurat sunetul ala k un galop de calut e cel mai frumos!!
mi-a zis k metoda calculatoarelor de pe net e f buna! chiar are 7 sapt si 4 zile! si 10 mm si..122 batai pe minut!

nu i-a placut k ma simt rau..ieri am vomat de 7 ori. a zis k dak se "impute treaba", sa sun pt ceva tratament pt greturi.
tb sa iau Elevit/Centrum materna, sa mananc orice, chiar si ardei iute (care citisem pe net k nu e tocmai bun) si ne vedem pe 15 nov.

Amely, ti-am zis eu k bb e bine, de ce nu asculti? imi pare rau k nu am putut sta de vorba..mi-a placut de sotul tau, era ...scuze k n-am raspuns la telefon, da' nu-l luasem cu mine.. pup!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

MADI ,eu patesc exact ca si tine ,cand mi-e rau incep sa simt ca e stomacul in gat si pana nu ma duc la vomitat nu-mi trece.Si simt ca e vorba de aer din stomac, pentru ca mancarea ramane acolo in stomacel, iese doar lichid, dar am observat ca atunci cand iau ELEVIT ( pentru ca uit sa le iau in fiecare zi) mi-e mai bine. AHHHH si inca ceva mie mi-e cel mai rau joia cand se implinesc saptamanile, cred ca face bebe chef de ziua lui.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

chiqi, sfatul meu sa nu mai pui la suflet rautatile altora..ai grija de tine si de bb, k voi contati!!!dak e nevoie sa stai in spital, stai...gandeste-te k asa il ajuti pe bb.ralucami parerea mea e sa schimbi dr...dr romani nu sunt pe-acolo? si...linisteste-te! a, acid folic/vitamine nu poti lua decat dak zice dr??? pai aici peste tot gasesti scris de folic, sa se ia cu min 3 luni inainte de bb/imediat cum afli de el.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ralucami , te rog mult sa nu mai plangi, nu faci altceva decat sa-i faci rau la bebe. Asculta-ma, eu am un hematom mic e adevarat, dar este si sa stii ca sunt foarte optimista, nu ma stresesz deloc si nici cu eco nu exagerez si nici cu alte controale. Am fost luna trecuta am vazut ca nu s-a marit hematomul deloc si bebe creste bine sanatos, asa ca ma mai duc prin decembrie. Lasa totul sa vina de la sine. iar faptul ca e mai micut e foarte normal. Un copil care se naste cu 2.800 kg e normal sa fie mai mic si pe durat sarcinii decat unul care se4 naste cu 4 kg, asa ca nu-ti mai fa griji degeaba.
Mama mea a fost prima oara la control cand deja miscam eu in burtica ei , si pentru aia sunt sanatoasa, si nici eco nu se faceau pe vremea aia.
Iar in ceea ce priveste medicamentatia specifica sa stii ca oricum in decursul a mii de ani bebele a invatat foarte bine sa le ia si din alimente, poti lua vitamina C sa nu racesti si mananca legume care contin acid folic.
Sa stii ca bebe isi face oricum treaba si daca vede medicul si daca nu.Ai sa vezi cum o sa ne arati pozele cu el mititel dar nu in burtica, ci in patut cum doarme.
HAI FII MAI VESELA SI NU MAI PLANGE. uite mess- el meu daca vrei sa mai vorbim. andy_222001

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ralucami si eu zic sa iei vitamine. Astea vor compensa lipsa mancarii si-l vor ajuta pe bb sa creasca mare. Si poate scapi si de greturi asa

gabi

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata dragelor

imi pare rau ca scriu mai rar, din pacate nu reusesc sa intru cat de des as dori, am un job solicitant si in plus ne facem casa si intr-o luna ar trebui sa ne mutam-deci e dezastru!!!

ieri m-am simtit rau, m-a durut gatul si am avut frisoane, azi parca sunt ceva mai bine, si astept we apoi lunea cand merg la dr sa-l vedem pe bb.

fetitza mea, care e delicioasa, pupa in fiecare zi burtica si ma intreaba daca a mai crscut umpic bb

Creola ce bine ca ne vedem si aici.eu din fericire dorm mult mai bine in ultimele nopti poate scap de insomnii!

va pup pe toate

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Mcrissa , multumesc frumos de listuta! Noi inca incercam sa ne acomodam cu ideea! Ne-a cam luat pe sus!

Ralucami, incearca sa nu te enervezi foarte tare, caci stresul e foarte rau pentru copilas. Si eu zic sa mai incerci sa vezi daca un alt spital nu ar fi mai potrivit pentru tine! Oricum, incearca sa ramai optimista, caci foarte multe din lucrurile legate de sarcina medicii nu prea le pot controla si sunt la voia Domnului. Iar eu am asa o presimtire ca de data asta va fi totul bine! Pentru toate fetele de aici! Si daca eu cu trei samburei imi permit sa sper, voi OBLIGATORIU trebuie sa fiti optimiste!

Flavia, ma bucur sa aud ca esti mai bine! Cum stai cu durerile de spate? Si cum v-ati acomodat cu noua casa?

Ileana, ce putin a mai ramas pana mergi la medic! Parca zboara timpul asta, nu? Abia astept sa ne povestesti cum a fost! Si eu sunt norocoasa, ca si tine, aproape ca nu simt ca as fi insarcinata: numai asa niste vagi senzatii de greata si nici astea foarte des!

Raza de soare ma bucur ca ti-a placut la eco! E tare linistitor dupa ce mergem, nu? Parca iti pleaca toate grijile pentru o bucata de vreme!

Amely si Arthurana , gata cu stresul, da?

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mari, extraordinara vestea ta, Dumnezeu sa va ajute sa fiti sanatosi cu totii!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

rALUCAMI,CRED CA AI AVUT OVULATIE TARZIE,nu te mai stresa...stiu ca e usor de zis...dar stresul ii intarzie cresterea...Imi pare rau ca esti tratata asa...Sotul tau e roman?N-ai putea veni sa nasti aici,cand se apropie termenul?Hai nu mai fi suparata!...Fetelor,povesteati alaltaieri de varza calita si pe scara noastra tocmai se taiase gazul...unii vecini au astupaty aerisirile si pana nu le fac la loc nu mai avem gaz...Se pare ca 3 sapt...Dar al meu a adus o butelie mare,mare...asa ca azi voi face si eu varza cu carne,ca mi-a ramas sufletul la ea...Mi-am tot imaginat pana acum ca mananc si eu,serios ca daca ma concentram parca ii simteam gustul;ce minuni face mintea omului!!!Acum mi-e frica de butelie,ca nu am folosit niciodata...Ieri m-am curentat la priza,chiar ca ma tem de butelie!

Mergi la inceput