** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
aveti o viteza la scris, de nu pot sa ma mai gindesc la faptul ca pierd...ceva din ceea ce scrieti voi.
la noi este bine, am inceput sa dormim, seara cadem lati, 2 ore dormim calumea, apoi pe la 11 seara poc capul pe perna....nici nu am mai dat drumul la calc..
greata mai incet, mai ales de cind iau duphaston, exista, icnesc, dar atit, voma deloc. cu mincarea stau insa prost, trebuie sa ma conving sa maninc, dupa aceea este bine. ciugulesc ceva cam din 2 in 2 ore. seara nu, pauza.pofte aveti? mai nou, maninc inghetata seara.
nu prea ma mai ajung pantalonii, in greutate nu am luat decit 1 kg de la inceput, poate scap mai usor cu astea ca deja am destule.
va pup si va doresc zile fff bune.
chestia cu rontaitul dimineata de biscut am aplicat-o si data trecuta si acum, este fff buna. pentru fetele in 5-7 sapt este excelenta.
IULIA8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, va multumesc din tot sufletul pentru sustinere, fara voi nu stiu ce ma faceam... Vestile sunt bune, la eco a fost...minunat, nu credeam sa il vad pe bebe asa de bine format... de fapt nici eu nu stiu ce ma asteptam sa vad, dar sunt in al noualea cer, si tati la fel. Abia astept sa povestiti si voi ce minunat a fost la 12 saptamani, apoi la 14 etc...

Suntem mai marisori cu o saptamana, din ce spune nenea doctorul, dar nu asta e important, ci faptul ca bb era vioi, facea tumbe, si la un moment dat l-am surprins cum statea ca smecherul intins pe spate, cu o manuta sub cap, ca la plaja, si dadea dintr-un piciorus. A fost mortal, pana si dr. radea de pozitia lui haioasa!

Filmulet nu ne-a dat ca nush' ce nu-i mergea la ecograf, dar am pus un link mai jos cu pozica tridimensionala, se cheama "Poze cu bebe" sper sa se vada, deja se disting toate partile corpului (mai putin sexul, of course).

Ufff, sunt asa de emotionata ca nu mai stiu ce vroiam sa va zic, oricum ati fost niste haioase astazi si ma bucur ca a revenit optimismul la odiseea noastra!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

FELICITARI,AMELY,CRED CA E BAIETEL1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Chrisssulee......esti a "n"-a persoana care imi zice acelasi lucru! Eu, undeva, in sufletul meu...tot sper ca e fetita, dar prea mi-au zis multi ca va fi baiat. Of, Doamne, sa fie sanatos/oasa... nu vreau sub nici o forma sa fiu pretentioasa la sexul copilului, deocamdata sunt fericita ca e pur si simplu... bebe.

Uite, ca nu avem somn deloc, desi e ora care e... bananaim ca liliecii, dar macar bine ca nu sunt singura!

fetele de noapte buna si ne auzim maine!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Amely super poza cu bebele tau. Felicitari.

Am primit si eu rezultatatul la dublu test, multumesc lui Dumnezeu inca o data. Totul e ok.

Apoi mi-au ascultat burticutza cu dopllerul si am auzit inimioara..m-am rugat de ei sa-mi faca echografie dar nu au vrut. Asigurarea deja nu mai plateste..deci urmatoarea echo va fi la 17 sapt...innebunesc sa nu-l vad pe bebe pana atunci...dar nu am de ales. Ma mai pot duce sa aud inimioara la 2 sapt...
Daca s-ar putea mi-as cumpara un ecograf, si un doppler..sa-l am acasa...hai ca am luat-o razna fetelor.

Chiquita, starile depresive sunt mai mult decat normale in sarcina(plus utrogestanul care l-ai luat actioneaza asupra serotoninei din creier). Am luat si eu utrogestan si am avut niste stari groaznice de depresie, si doctorul mi-a spus ca este reactia tipica la progesteron.

Iar in cazul tau cu toate sperieturile si problemele si statul in pat, inca esti bine...Incearca sa te uiti online la reviste, eva.ro, avantaje, cosmopolitan.com, ceva care sa-ti faca placere. Eventual inchiriaza filme, nu-ti lasa gandurile sa zboare ca atunci incepi sa ai ganduri negative, si stari anxioasa. Incearca sa-ti tii mintea ocupata pe cat poti.
Eu de cand sunt in America fac consiliere la un support grup de femei cu depresie, si am invatat enorm de multe in acest domeniu.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Eu sufer de insomnii (astazi m-am trezit mai devreme ca de obicei),dar am noroc ca pot recupera la amiaza cand doarme mamaruta mea.
Mcrissa ne treci,te rog si pe noi pe lista...DN-15 iulie 1975,UM-29 august,DPN-5 iunie,astept gemeni.
Alyna 24 parerea mea este ca inca e destul de mic pt a i se vedea sexul.Mie cu Sarah mi s-a spus la 18 sapt !

Pepsi,intr-adevar pontul tau e bun ,a functionat si la mine cu prima sarcina.
Eu in afara de raul fe dimineata ,asa pe nemancate pot sa zic ca mi-e bine.
Chiquitita poate o scoti cumva la capat ca sa nu trebuiasca sa te internezi tinand cont ca nu e necesar pt bebe ,ca doar acasa te vei simti mult mai bine si mai linistita.
AAAAAAAA mai am o problema nu prea am pofta de mancare si de cand sunt gravi am slabit 1 kg,mai e cineva in situatia mea?
Va pup ,parca ,parca mos Ene imi da tarcoale...pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

`Neatza fetelor!

Eu sunt asa de suparata de ieri ca imi vine sa plang non stop. Am fost ieri la doctor si din punctul meu de vedere sistemul medical japonez e de tot rahatul. In primul rand , desi sotul meu sunase la spital si a explicat clar ca vreau o dr femeie, cand am ajuns acolo era ca la balamuc. Am fost repartizata la un dr-barbat ( ma rog, nu ar conta fantastic de mult chestia asta) si mi-a facut o consultatie pe fuga, totul mi s-a parut ciudat, nu mi-a dat nici macar o vitamina C. Citesc aici ca luati toate acid folic, multivitamine. Credeti-ma ca scriu si plang cat de ingrijorata si frustrata ma simt aici. Aici nu se poate alege ca in Ro cum nasti: cezariana sau natural. NU! Aici toata lumea naste natural ( asta e mai mult de ordin economic, caci cezariana e acoperita de asigurare pe cand naturala nu) Bun, am zis: Ok nasc natural, dar sa fie macar cu epidurala. L-am intrebat ieri pe dr. cum trebuie sa procedam pt epidurala. Si mi-a spus clar si raspicat caci la ei la spital nu se face asa ceva . (e cel mai mare spital al prefecturii unde locuiesc!!!) A inceput sa imi insire baliverne ca la epidurala mamele nu mai coopereaza, ca afecteaza copilul, ca de multe ori e nevoie sa il extraga cu vacuum-ul. Multumesc netului ca imi ofera milioane de experiente si informatii si nu m-am lasat prostita de povestile dr.

Mi-a facut o eco si mi-a zis ca bebe e mai mic decat ar trebui. De la faza asta am fost neom toata ziua. L-am intrabat cu tupeu de vreo 2 ori: e Ok treaba asta, ce trebuie sa fac ca sa fie totul in regula, e vreo problema cu bb? Cica NU dar m-a chemat peste 2 saptamani ( normal trebuia sa ma cheme peste 1 luna!). Eu ce sa inteleg din toata chestia asta?? Nu mi-a facut nici o analiza, mi-a luat 50 g urina si faza la care efectiv m-au spart: mi-au facut un test de sarcina din urina respectiva! Poate au mai facut si alte teste dar mie nu mi-au zis absolut nimic, singura chestie care mi-au zis sa intreb data viitoare: cum mi-a iesit testul papanicolau. ATAT!!

Azi ma uitam la pozele tale Amely impreuna cu sotul meu. Si am inceput sa plang : mie mi-a dat o singura poza si aia vai de capul ei , cred ca e de la un eco 2D ( mare spital, mare Japonie bleah!). Sotul meu imi spune: "vai saraca de tine , lasa ca mergem la alt spital. Bietul nostru bb are cea mai amarata poza!" Ma doare sufletul caci e un copil mult dorit, obtinut dupa ani si ani de zbucium. Si toata consultatia mi-a facut-o dupa o cortina, sotul meu nu a avut voie sa intre, nu am vazut fata doctorului, nimic. Parca eram un experiment nu o femeie care abia asteapta un copil si o consultatie.

Si alta faza bomba: se lucreaza in echipa deci nu ai un dr care sa te urmareasca de la inceput la sfarsit , nasti cu cine se apuca sa fie prin spital la ora aia.

Toate discutiile cu dr respectiv se finalizau cu fraza: " spitalul nostru NU procedeaza asa. Daca nu va convine puteti sa cautati alt spital!"

Ma duc sa beau o gura de apa ca iar plang si nu vreau sa ma vada sotul meu. Revin sa va povestesc!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

ralucami - imi pare tare rau ca ai fost asa dezamagita in aceasta zi.Sunt alaturi de tine si te indemn sa te mai informezi in privinta spitalelor si a doctorilor din zona poate, n-or fi chiar toate cu acelasi sistem "ciudat".
Draga de tine...imi inchipui ce poate fi in inima ta!
Este greu,dureros dar,trebuie sa fii tare.Trebuie sa-ti opresti pe cat se poate lacrimile, sa nu afectezi comoara din burtica.Hai, capul sus ca va fi bine.

Amely, am vazut pozele cu puisorul din -ca!Vai ce placut,frumos si emotionant este!
Felicitari mamico !

Arthurana & Chiquitita ma bucur sa vad ca totul este bine cu voi.Bravo fetelor,asa mai cu inima va vreau. Va doresc o zi buna si va pe toate.
La mine aici peste "balta" ora este inaintata si trebuie sa fug la
Pe curand.

POZE

Mergi la inceput

Fetelor revin cu problema mea, poate stie cineva sa imi raspunda, poate v-a explicat medicul ( nu ca aici). Deci : daca bebe e mai micut decat ar trebui sa fie la varsta asta a sarcinii e grav? Adica se poate recupera pe parcurs, am facut eu ceva care i-a cauzat treaba asta?

Poate e din cauza ca nu am mancat mai nimic in perioada asta din cauza greturilor? Sau e din cauza stresului ( lucrez cu cineva care ma enerveaza si prin simplul fapt ca respira. De cate ori ma gandesc ca trebuie sa o intalnesc simt brusc cum ma apuca migrenele, imi vine sa vomit , ma doare stomacul). Daca e din cauza stresului sunt dispusa sa imi dau demisia in secunda urmatoare. E ffff important copilul pt noi!

Ma duc sa mai caut pe net informatii.

Mari felicitari pt tripleti!!Waaw ce veste! Mihaela Grigore e si doctorita mea cand sunt in Ro. E tare tare OK (si ca dr, si ca OM).

Felicitari tuturor fetelor noi cu burtica!

Si o rugaminte pt listuta: DN: 6.08.1979 si DPN 08.06.2007

Mergi la inceput

Gina multumesc mult pt incurajari. Ma tot uit pe net poate mai gasesc recomandari despre spitalele/clinicile de prin zona. Sper sa gasesc pe cineva cababil sa ma trateze asa cum sunt obisnuita( sa comunice, sa ma faca sa ma simt safe, sa imi explice pas cu pas orice schimbare a lui bb etc).

Creola eu am slabit in perioada asta . Din cauza greturilor simteam ca daca bag ceva in gura vomit. Din ce am citit eu pe net am inteles ca situatiile de genul asta sunt frecvente in perioada asta si cica e normal. Vom recupera incet pe parcurs, zic eu!

Mergi la inceput