** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ola!

FELICITARI, MARI!Doamne, 3??????Tare ma bucur sa aud asa ceva!Si noi ne doream gemeni macar, dar n-a fost sa fie!

Bun venit noilor mamici din listuta!

Eu ma simt bine, poate chiar prea bine !O fi normal?

Sapt viitoare ma duc la doctor!Abia astept sa-l vad pe bebe si sa-mi spuna dr ca totul e ok!
Ce credeti, la 13 sapt se poate vedea sexul bebelului?Poate am o surpriza!

Va pup si numai bine!

12+

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lbelciug, dr mea mi-a pus o noua DPN, dar nu am trecut-o ca m-am gandit ca l-o schimba plus ca nu mi-a placut data: 13 iunie 2007.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetele care au greturi, va dau un pont (ca sint la a treia sarcina, deci putina experienta am), nu va ridicati dimineata din pat(adica sa nu va puneti deloc la verticala) pina nu roadeti un biscuit sarat(de preferinta)il roadeti incet, stai intinse inca citeva minute si apoi numa va ridicati. un alt truc, nu va lasati stomacul niciodata gol, nu faceti pauze mari intre mese,mincati putin si des, de ex. dimineata papi ceva, pa la 10 un iaurt, pe la 12 masa de prinz, si tot asa, din 2 in doua ore ceva(atentie ce, ca sa fie sanatos, evitati dulciurile si bauturile gazoase), de ex, un mar, un morcov, etc....ca sa nu deveniti cit casa....hai ca nu vor mai dura mult greturile astea, mai rezistam noi cumva.

mari, draga mea, te mai felicit odata, te pup, adica va pup, pina acuma erai mamica la patrat, acuma ce esti?si te astepti sa fii alintanta de 4 ori?

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Greturile astea chiar tin pana la 5 luni? La mine nu merge faza cu mancarea, cum am mancare in stomac o vomit...apoi imi e mai bine.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

chiquitita
tare neplacut trebuie sa fie sa toata ziua.eu care eram o sensibila si inainte sa raman insarcinata vomitam cel putin o data pe saptaman ma gandeam ca acum o sa foarte des.dar am noroc si nu am vomitat nici macare o data.dar in schimb am o greata care se combina cu o ameteala de nu mai vad pe unde merg.si arsuri la stomac de simt ca-mi arde stomacul si esofagul.

eu sper sa scapam de starile astea inainte de 5 luni.se spune ca dupa ce misca nu-ti mai e asa de rau.

Mcrissa 9+ bebe strumph-ul meu

Mergi la inceput

Si eu vomitam frecvent si m-am gandit ca nu o sa fie asa rau in sarcina ca am antrenament, insa acum, mi-e rau toata ziua, nici in picioare nu pot sta, afara nu am voie, moralul e la pamant, D-zeu cu mila...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Chiqui,nu ai scris de ce e necesara internarea in spital pt. obtinera medicalului...Te pup

Mergi la inceput

Chris27, dr me a spus caeu voi sta in pat non stop. Nu poate sa imi dea non stop concediu fara internare. Eu stau numai in pat, nu mai am voie nicaieri. Asa mi-a zis ea, ca e nevoie de minim 5 zile de internare pe luna ca sa primesti concediu mult...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

chiquitita, cu primul eram trecuta de 4 luni jumate si inca imi mai era rau, dar dupa ce a inceput sa miste, raul a mai scazut.acuma o sa vad ce si cum si pina cind.

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Eu nu am avut probleme cu sarcina pana acum, nu greturi, rau de dimineata, nu trebuie sa mananc des...nimic...nici nu zici ca sunt insarcinata. De asta abea astept sa ajung la eco. Burta se vede ca a mai crescut, dar cantarul nu arata mai multe kg. Eu oricum am ramas cu ceva surplus de la sarcina trecuta, nu am dat jos nici jumatate din cat am luat...si am luat vreo 30.
Sper ca totul e bine. Mai am exact o saptamana pana ajung la dr.
Mari te felicit si aici pentru .

Ileana 13+
my baby

Mergi la inceput