** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Andradap, pana nu scrii 10 mesaje, nu poti trimite Mesaje Private. Oricum, cred ca fetele te vor vedea si cineva o sa te traca in lista.

Sarcina usoara!

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eseea, din ce vad eu in lista asteapta o fetita. SI pe 21 nov. nadajduiesc si eu sa aflu ca merg la Iosup la eco si data trecuta tot la 13 sapt si 5 zile mi-a zis ca e baiat si baiat a ramas pana in ziua de azi Da are si ditamai putza, imposibil s-o gresesti
De bun simt ce zici tu Arthurana, dar eu as zice ca trebuie gasit si pastrat un echilibru, nu pentru starea mea psihica sau a lui X si Y de pe DC, ca eu una nu mai sunt asa de paranoica precum am fost la prima sarcina. Dar pentru voi.
Am citit si eu faza aia cu stranutatul, Pauly parca a zis, in final am ales sa cred ca s-a referit la raceala in ansamblu, nu ca-i este frica sa nu zdruncine copilul stranutand. Pentru ca daca s-a referit la stranutat in sine, ce sa zic... Adinell vad ca chiar a plecat dar a zis un lucru foarte pertinent: cata vreme nu putem controla nimic din ceea ce se intampla in noi si nu avem semne clare de alarma, cum ar fi o hemoragie cu sange rosu proaspat, sau contractii dureroase, sa incepem sa ne facem griji asa din nimic e boala curata.
Offff abia astept trimestrul ala II sa incepem si noi sa savuram burtile astea alea noastre!
Oaleu ce logoree am avut azi! Am vrut sa recuperez zilele in care am lipsit, ba chiar si pe cele in care o sa lipsesc!
PS: Molto grazie, cara mia!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Pauly si eu sunt la fel, poftesc chestii care nu se gasesc aici: merdenele, covrigi si strudel...si inca poftesc la astea de multisor!!! Daca as avea bani as deschide o patiserie romanesca de s-ar minuna toata america.
Ma mai gandeam eu sa deschid un mic restaurant care sa se cheme Draculina( sincer este tot ce stiu americanii despre Romania). Si sa am bors, sarmale, tochitura..chestii din astea. Dar mai intai sa se achitam rata la masina inca 6 ani, apoi mai vedem... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

androix la raceala in general m-am referit, mai exact de febra i-mi era frica, stiam ca ne poate face probleme...dar daca nu am facut pana acuma sunt sigura ca nu mai fac.m-am tratat cu vit c si ceiuri cu lamaie si miere,vad ca-si fac efectul...cat despre stranutat e inevitabil vine odata cu raceala.. si trece odata cu ea, ca si suflatul nasului...e acelasi efort ca si in cazul vomitatului...si de asta chiar ne lovim multe si nu avem nimic.bebei nostri sunt mai puternici decat credem, oricum noi facem tot ce putem sa-i ferim de neplaceri.

andradap bine ai veni la odisee, sa ai sarcina usoara si un bebic sanatos.cu listuta nu te pot ajuta...ca nu ma simt stapana pe ce stiu...si nu as vrea sa stric ceva din ce au facut fetele.sunt sigura ca una din mamici te va ajuta.

7+

Mergi la inceput

arthurana chiar asa poftesc numai mancaruri si specialitati romanesti.pacat ca tu nu poti sa le prea papi pe acolo.aaaa si sarmalute in frunza de vita de vie...facute asa micute.mmm...maine i-mi fac rasolul ca sincer nu mai rezist

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Cand m-am referit la stranutat sau tusit era ceva din experienta mea. Pe la 5-6 sapt. racisem puternic si tuseam asa de tare ca ma durea tot abdomenul. Si mi-era frica sa nu care cumva sa-l zdruncin pe samburica...Asta era in capul meu, ca n-am auzit pe nimeni sa piarda sarcina de la un stranut, sau tuse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Arthurana sunt foarte de acord cu ce ai zis in mesajul cu pesimismul si optimismul.
Chris asa repede se poate vedea sexul lui bebe?
Pauly mersi mult.

8+

Mergi la inceput

cu multa placere chiqui.apropo cum te mai simti...?mai ai scurgerea?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Sper sa vad si eu o putulica de bebe...Daca nu,nu-i nimic...Arthurano,cred ca o sa faci un baietel(nu stiu de ce,nu te lua dupa mine).Eu mananc ciudat;ieri imi era asa foame ca am mancat 2in 1 ciorba si cartofi prajiti laolalta iar azi chiftele cu mult usturoi si gem de prune.Nu mi-e rau deloc(cred ca mai fac un baiat).Ati incercat paiinea cu ou si ciocolata muscata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, multumesc lui D-zeu,nu mai am. Inca mi-e frica cand merg la baie sa verific chilotul. Imi aduse sotul Elevit, maine iau si din asta. In rest ma indop cu utrogestan (sper sa nu il iau toata sarcina, oare pana cand se ia?)iar miercuri merg sa fac analizele.
Te pup .

8+

Mergi la inceput