** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )
Raspunsuri - Pagina 23
Arthurana spune:
Dragele mele,
Va multumesc mult de tot ca sunteti cu sufletul alaturi de mine.
Acum m-am mai linistit.
Chris sa ai gura aurita ca deobicei!!!
chris27 spune:
Mai sunteti pe-aici?Va scriam ca poimaine e f posibil sa aflu ce am:Fetita ori baietel.Imi doresc orice...dar sunt curioasa ce port in pantece...sa fie sanatos!Nu mai am rabdare...sunt mami de bebe 2 si ma comport ca o nebuna...Mor cand aud comentarii de genul:2 ani acasa,pe 8 milioane...Ce sunt banii astia?Cate griji am avut ca mamici?Cati bani am dat pe teste de sarcina(zilnice),pe eco si pe o vorba buna de la medic,ca traieste,ca e in uter,ca ii bate inima,ca...il iubim,baietel ori fetita...?
Androix spune:
Gata mey, am luat paine, am bagat si doua felii cu pateu de casa si 6 fornetti cu telemea ca am de recuperat dupa we.
Didi, intru acusi s-o sterg de la pozitia 60 pe ManuC.
Uite acum m-a gasit studioshenia, cu greturile pe mine cat casa si cu un copil in culmea alergaturii si a neastamparului, eu ma duc la facultate la zi. Fac limbi straine, engleza italiana si ma duc la zi pentru ca la frecventa redusa n-as invata nimic. Asa ca profit de CIC si ma duc la zi, dar e greu tare...![]()
Bine, pe Filip il duc la soacra-mea de duminica seara pana miercuri seara cand ma duc si-l iau acasa ca nu mai pot de dorul lui. Si joi si vineri vine ea la noi sa stea cu el. E alergatura si pentru mine dar si pentru el saracutul, dar n-am incotro deocamdata.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
andradap spune:
Bine v-am gasit!!! Ma bucur ca vor fi asa de multe mamici... Ba chiar tin sa va spun ca si pe strada sau in magazine am observat din ce in ce mai multe "mamici in devenire" 
Sunt noua pe acest forum (de fapt chiar azi mi-am facut BOTEZUL... cu acest mesaj) si ma intrebam daca este ceva lipsa in datele date de mine... de nu apar si eu mai sus... Ar trebui sa completez undeva anume data ultimei menstruatii...etc.....
Ah si inca ceva... Fix azi "implinim" 3 luni de sarcina... si ca sarbatoriere a evenimentului am racit
Nu rau...dar vorbesc pe nas, imi curge nasu' si sper sa nu fac si febra... Deocamdata ma tratez cu ceaiuri fierbinti si cu lamai. Trebuie sa treaca.
Arthurana spune:
Acest mesaj este pentru Muse si pentru toate fetele care au trecut prin pierderi de sarcina, sau care au asteptat ani lungi si grei pana au ajuns sa tina un test pozitiv de sarcina.
Fetelor, nu va simtit vinovate ca sunteti speriate, paranoice , precaute, ca va este frica sa stratunati sau tusiti sa nu-i faceti rau lui bebe, ca va duceti de zeci de ori sa verificati slipul sa nu fie sange, ca se desumfla sanii, ca dor mai putin mai mult, sau deloc, ca greata vine , greata trece, se opreste.
Eu admir acele persoane care vad "viata in roz", este nemaipomenit. Dar NU SUNTEM TOATE LA FEL!!! fiecare suntem unici deci avem trairi unice. FAPTUL CA UNELE DIN NOI SUNT MAI PESIMISTE, nu inseamna ca noi alegem sa fim pesimiste...Doar toti ne dorim sa avem zambetul pe buze mereu , si sa auzim numai vesti bune. DAR DIN PACATE REALITATEA NU ESTE ASA!!! VIATA NU ESTE NUMAI LUMINA SI CALDURA SI CURCUBEE SI CAMPURI CU FLORI...Asta este numai in basmele lui Ispirescu, si nici acolo, ca mai sunt si pe acolo, balauri, si vrajitoare..
Stiu ca idealul este sa nu ne stresam , sau suparam, sa nu ne facem griji inutile, dar insist NU TOATA LUMEA ARE CAPACITATEA SA PUNA IN PRACTICA '' gandirea pozitiva".
Asa ca fetelor deschideti-va sufletul si nu va simtiti vinovate pentru ceea ce simtiti. FRICA ESTE CEVA UMAN!!!
lbelciug spune:
Chris27, iti tinem pumnii!
Androix, Goodluck con i vostri scuola!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
andradap spune:
Am vazut pe prima pagina a acestui THREAD ca trebuie trimis PM lui Venus... pentru data probabila a nasterii... Dar dupa ce am scris mesajul si am dat sa-l trimit... STUPOARE: Venus nu accepta mesaje private!!! Si-atunci? Care e solutia??? 
pauly spune:
chiqui am facut TGP si TGO.arata functiile ficatului.
fetelor eu cu chiu cu vai mananc ceva, nu mi foame si cand mi foame am niste pofte care necesita timp..de exemplu rasol cu hrean.
arthurana adevarat ai grait.
pupici
7+