** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )
Raspunsuri - Pagina 22
Androix spune:
Trimiteti-ma la paineeeeeee
Chris, e adevarat ca modul meu de a raspunde bolduind numele persoanei careia ma adresez, e pe undeva pagubos, intrucat daca nu m-am adresat cuiva anume acea persoana nu mai citeste. De asemenea stiu ca si mesajele lungi ca ale mele dunt plictisitoare si descurajeaza cititorul
Dar exact cum ai spus si tu, spun lucruri care pot interesa si pe alte fete nu numai pe cele cu nume bolduite.
Deci a miscat si la tine! Bravo!!! 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
chiquitita spune:
Mamaaa cat ati scris! Iar uit ce vroiam sa raspund!
Ginecoloaga mea a zis sa fac testele de ficat, nu a specificat, ba parca a zis ceva de transaminaza...Dr de familie a zis ca nu sunt gratuite, ma duc maine iar la ea...offf.
lbelciug asa imi explicase mie cineva, ca vitaminele se iau dupa cel putin 3 luni. Nu o fi stiut...Si eu le-as lua, mai ales ca am citit pe net ca reduc si greata...
Fetele care iau utrogestan, pana in ce luna se ia ca m-am saturat de el. Plus ca pe prospect scrie ca in sarcina se ia doar intravaginal. Eu inghit 4 si doua intra.
8+
chris27 spune:
Na hai,du-te la paine!!!Daca nu mananci,nu ai putere sa scrii ... pe mine nu ma descurajezi,chiar ma bucuri!Eu am mancat azi ceva litere(n-ati vazut nimic,nu?!?)
DidiAlex spune:
Androix, am trecut io fata in lista, adik pe ManuC1010
Ce facultate faci mama cu 2 capii ca io simt ca sunt leguma acum si nu retin nik.
Edit si inchid computeru ca sunteti de groaza. Acu citii si io din urma ca am uitat ca azi e zi de munca.
Lauraaaa, zici ca l-ai simtit pe bebesor? Hmmmm..interesant. Ai inceput sa ii vb Larei de venirea lu' BB 2?
Mica,cum e la casa noua?
Tu erai cea care te mutai pe std. Ileana Cozanzeana cu flori in par?
Valen, unde o fi oare si Pepsi?
Arthurana spune:
Acum am sunat la doctor si in sfarsit am vorbit cu asistenta. Ma sunase sa-mi dea rezultatele unor analize de coagulare pe care le facusem sapt trecuta dar la care aflasem deja rezultatul.LIPSA DE COMUNICARE!!! I-AM SPUS CA AM CREZUT CA MA URC PE PERETI TOT WEEKENDUL DE GRIJA, CA ASA SUNT EU ANXIOASA...Si-a cerut scuze, era speriata sa nu ma plang la sefa ei(asistenta sefa) sau la doctor. MA rog, multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost vorba despre ce era mai rau.Mai am de asteptat inca o saptamana pentru rezultatele celelate de care mi-e frica. Sansa este 1 in 27 sa fiu purtatoarea vre-unei boli, deci de aia sunt stresata. Stiu ca aceste teste nu se fac in Romania. Deci..cu Dumnezeu inainte!!!
lbelciug spune:
Androix, merci, dar despre Radoi nu prea am referinte bune. O colega de servici a mers la el si nu i-a placut... Ma bate gandul sa incerc la Badiu, dar inca nu stiu multe nici despre el. Ai fost la paine?![]()
Arthurana, hai linisteste-te, deci totul e bine pana acum. Gata, insenineaza-te!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
chris27 spune:
Of,Arthurano,in sfarsit!Iart-o pe asistenta,ca n-a vrut sa te sperie...Stii ceva?27 e nr meu norocos...cred ca am mai scris asta;nu-ti dau nici 1 din el
chris27 spune:
Stau ca pe cuie!Poimaine am Marea Intalnire...Oare o sa-mi arate...????Merg la eco3d.Daca mi-o arata ,daca pot v-o trimit poster!
pauly spune:
chiqui si mie mi-o dat sa fac transaminazele, pentru ca iau utrogestan si de la el se pot mari.de cateva zile am lua analizele si au iesit bine,si eu iau ca tine sase pe zi, dei nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.
arthurana dca pna acuma o fost bine o sa fie bine si de acuma incolo.pstreaza-ti credinta
7+
chiquitita spune:
pauly tu ce anume ai mai facut de ficat, acuma realizez ca nu o sa stiu ce sa cer la policlinica, electroforeza trebuie si ea?
8+