** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adik daca ti-e rau tare faci fata? Betoooon, macar sa stiu si eu de ce ma chinui

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna seara fetelor!
Imi cer scuze pt, ca eu nu am timp la serviciu sa intru pe forum, numai seara reusesc sa va citesc.
Ibelciug si Androix - eu ma duc la CMU la dr. Radoi la recomandarea unei prietene care a nascut cu el acum 2 luni si a fost foarte incantata de acest doctor. Intr-adevar am citit si eu povestiri infricosatoare despre el, dar nu cred ca este chiar asa de albastra situatia. Mie mi s-a parut ok, totusi am fost de 2 ori numai. Ultima data a fost acum o saptamana, la 11 sapt fix si doar am stat de vorba. Urmeaza sa ma duc iar pe 29.11 cand o sa-mi dea trimitere pentru triplu test. Deci am inteles eu ca dupa 29.11 o sa fac si ecorafie si testele de sange specifice. Asta pt. ca prietena mea mi-a spus ca nu face el ecografiile pe masura ce se mareste sarcina (doar la inceput).
Am mai intrebat si sambata dimineata daca vi se pare ca este prea tarziu sa mi se faca ecografie in sapt 16 si am primit un singur raspuns care nu m-a lamurit. Voi toate ati facut deja ecografii? Nu e pentru curiozitatea mea sa-mi vad copilul in fiecare saptamana, ceea ce nu mi-as permite, nici ca bani si nici ca timp. Intreb sa vad daca nu cumva m-a aburit doctorul si poate ar trebui sa ma duc si alta parte. Pentru sanatatea lui bebe, nu ca sa-l vad eu tot timpul. Sper ca intelegeti si ca o sa-mi raspundeti si mie.
Multumesc frumos de pe acum!
Va pup
Anca, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiar ma bucur ca ai scapat de scurgerea aia care te-o suparat, ai trecut si tu prin multe, dar ai iesit invingatoare.asta conteaza.
eu stiu ca utrogestanul se ia pana in 12 sapt.doctorul meu o zis ca din sapt a zecea incepe sa il rareasca si incet, incet sa renunt la el.poate asa o sa faca si la tine.

chris27 te cred ca ai emotii, si eu as avea.si asa din cand in cand ma trec fiorii cand ma gandesc la momentul cand voi afla daca ii fetita sau baietel.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

chiqui,eu cred ca faci fetita....

Mergi la inceput

Orice-ar fi...Rugati-va la D-zeu sa fie bine...Eu chiar nu pot sa-l pierd...Adevarul e ca au iesit transaminazele mari(intreba Chiqui si n-amvrut s-o amarasc),eu am lucrat prima luna in toxic,pana mi-au aprobat mutarea(poate va amintiti,nu e obligatoriu).Adevarul e ca mi-e frica tare si nu exista cuvinte sa alunge teama .si poate nu e nimic sa ma faca sa gandesc negativ,sa va transmit starea.Dar am si eu intrebari...si cui sa le pun?Ca testele astea nu spun nimic despre simturi(vaz,auz)....si nu vreau sa ma percepeti ca pe un element rau,aducator de indispozitii...Pe de alta parte ,poate aveti aceleasi temeri...

Mergi la inceput

Mesajul ce voiam sa-l scriu era groaznic.Prefer rezumatul:sa ne fie bine tuturor!(ce bine ca nu l-am trimis pe celalalt!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

si eu am aceleasi temeri, dar cat pot incerc sa le controlez.de exemplu acuma sotul meu m-o certat ca am stranutat azi cam mult si sigur nu i bine la bebe daca nu ma controlez.am incercat sa-i explic ca nu pot incerc ca vine dintr-o data.chiar am vrut sa-l pun sa citeasca pe site sa vada ca si alte gravidute au fost racite si au trecut cu bine, dar el ii mai panicat ca si mine.asta e.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

buna fetelor!
eu scriu foarte rar desi va citesc in fiecare zi, ma bucur de bucuriile fiecareia dintre voi si ma intristez cu supararile voastre. slava Domnului eu una nu am probleme, in afara de greata si starea de rau de care se pare ca nu multe scapa.
sa inteleg ca daca inca mi-e rau la 14 saptamani si 3 zile, o sa am fetitza? pe de alta parte inimiora ii bate cu 160 batai/minut... deci e baietzel? doi nu-s sigur!
Arthurana deci pana la urma nici tie nu ti-au facut eco pana la 17 sapt? mie mi-o fac la 20 si atunci aflu si ce e. pe 21 decembrie, cadou de Craciun.
in schimb, prin hartiile pe care mi le-au dat de la spital sunt si niste reclame, printre care si una la o clinica unde fac eco 4D, deci banuiesc ca te poti duce pe cont propriu si sa platesti din buzunar.
sanatate tuturor mamicilor si bebicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

salutare fetelor, am pus si eu o intrebare prin pagina a 8-a referitoare la tripul test si daca si cine il mai face dintre voi, dar n-am avut nici un raspuns! chiar nimeni nu stie, nu-l face(arthurana, stiu ca tu l-ai facut, dar celelalte fete ma asteptam la un raspuns....

addinel, eu te-am incurajat cind erai cu morcovul la fund, si-ti era frica sa nu pierzi copilul, si pot sa-ti spun ca eu la a doua sarcina nu am avut NICI un fel de problema, de gind negativ, daca la primul m-am mai speriat si eu ca era primul la al doilea mergea totul ca pe roate......nu eram inconjutara de persoane negative, de pierderi de sarcina, etc, si uite ca necazul a venit el singur fara sa-l rog eu, si m-a palit atit de tare, ca am ajuns in iad, si acuma am revenit. acuma naivitatea si gindurile ce le aveam inainte de a pierde sarcina asta nu le voi mai avea niciodata, si pot sa ma inconjor numa de basme si sa ma uit numa la Bambi toata sarcina....frustrarea care s-a revarsat de la tine aici e normala, desi nu e corecta, fiindca daca merge ceva rau noi tot timpul cautam sa dam vina pe cineva.....dar, trebuie sa-ti aduci si tu aminte de stresul prin care tu ai trecut, si cum credeam noi ca ai pierdut sarcina si toate fetele ce te incurajam, eu cred ca si musete are dreptul la rindul ei sa fie incurajata, mai ales ca e prima sarcina, in fine, nu sint eu aici sa fac dreptate la nimeni,

in fine, sper ca n-am suparat pe nimeni, si ca sa-i raspund lui musete, nu toate sarcinile sint la fel, si nu trebuie neaparat sa te doara sinii. si nici sa ai greturi nu e lege, ca si faptul ca daca pierzi o sarcina tre sa singerezi, nici asta nu e o regula, incearca sa te relaxezi ca oricum nu ai ce face altceva, maninca sanatos si te odihneste.

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Multumesc pt. sfatul cu 10 measaje scrise

Vad aici mai sus un mesaj... de linistire...Ma alatur si eu celor spuse mai sus si completez astfel:

-NU am avut deloc greturi
-NU am avut nici-o pofta!!! (Desi sotul a facut putina burtica de la poftele lui...culmea tocmai el sa pofteasca )
-M-au durut sanii la inceput, dar acum nu ma mai dor...

Practic in afara de absenta menstruatiei, controlul ginecologic de la 5 saptamani si eco tot atunci... nici nu as zice ca sunt insarcinata... Ce-i drept... asta ma sperie si pe mine cateodata...si poate de-aia nu am mai dat pe la medic desi ac. folic si vit. E mi le-am luat linistita. Si eu sunt putin speriata dar banuiesc ca asa este la prima sarcina... si e normal sa fie asa, ca doar e ceva nou... Oricum eu va tin pumnii la toate care aveti "inima cat un purice" si sa ne ajute D-zeu sa avem toate copii sanatosi, chiar daca unii dintre ei sunt mai putin "galagiosi"

Va pup!!!

Mergi la inceput