** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )
Raspunsuri - Pagina 11
pauly spune:
chriss27 e minunat sa fi sa-ti vezi puiutul cum prinde viata in burtica ta.i-ti doresc sa-ti vezi puiutul cat mai repede...si sa ne impartasesti bucuria ta.
7+
pauly spune:
Amely ti-am vazut bebelusul...e superb, nu am cuvinte, i-ti doresc multa sanatate si tie si bbeului. e prima data cand am vazut un bebe de 12 sapt, si i-ti spun sincer ..e emotionant.
7+
msemcu spune:
Pauly, ce frumos!!
Ai zis ca al tau are 8 mm? pai inseamna ca ai mei sunt niste grasuti: ca avem 10 mm, 9,7 si 9,4 mm la sase saptamani si 5 zile. Sora-mea rade si spune ca vor fi Pic, Pac si Puf (asta e cel singurel
).
Laura, eu merg deocamdata la doua doctorite, ca inca nu m-am decis cu cine sa raman. O sa vad dupa urmatoarele controale.
Arthurana, problema asta cu constipatia eu o am mai tot timpul, asa ca acum se accentueaza! Asa ca poti sa ma treci pe lista la "ghiuleaua uriasa". La mine a functionat o perioada cu tarate luate dimineata si seara, dar acum nu mai am chef sa iau asa ceva. Cat priveste testul de la 17 saptamani, eu zic ca va fi totul bine! Trebuie sa fii pozitiva! Dar cum se face eco asta pentru spina bifida? e ceva mai special?
Chiqui tu pe unde mai esti? te-ai internat deja? Sper ca te-ai mai linistit!
Mari
kawaichan spune:
Ralucami e adevarat ca cezariene se fac la spitalele de stat dar si la unele clinici si se fac chiar foarte bine,doar ca nu prea stiu daca se pot face la cerere sau nu.Eu am o prietena care a nascut in iunie prin cezariana de urgenta, operata de un medic mai in varsta(73 de ani)la el la clinica(si-a mai chemat si un coleg sa-l ajute
) si i-a facut anestezie in coloana-minune mare in Japo,ca nu prea se practica-e drept ca i-au facut taietura vertical dar ei nu-i prea pasa.Aici daca nu specifici clar ca vrei sa te taie orizontal te alegi cu taietura verticala...
Asa, ce vroiam sa-ti spun, ca la fujinka puteam sa ma duc la ce ora aveam chef, mai ales ca e sistemul acela cu intratul in ordinea venirii,fie dimineata fie dupa-amiaza(in general pana pe la ora 5-6)Ca sa eviti aglomeratia si asteptatul , cel mai bine e sa mergi chiar inainte de incheierea programului cu vreo jumatate de ora,garantat intri repede.
La kenritsu n-are cum sa fie altfel, decat de dimineata pt ca ei au si pacienti o gramada de supravegheat in timpul zilei,asa ca e cam greu cu orarul.
Nu stiu cum ti-ai propus sa cauti un spital nou dar te sfatuiesc sa te uiti de fiecare data la pagina cu curriculum-ul doctorilor,sunt multi care au practicat multa vreme in spitale de stat,foarte priceputi si la cezariene,si care si-au construit apoi clinica proprie, unde isi fac propriile reguli.Si intreaba cat mai multe femei localnice insarcinate sau care au copii mici despre clinica unde merg/au nascut,o sa fii uimita cate amanunte o sa afli.
Cu cortina/perdelutza roz
ei practica stilul britanic cica,la cererea pacientelor,nah![]()
Ce sa-ti mai zic,curaj, ca o sa fie bine si sa ai un bebe frumos si sanatos
.Iti multumesc mult pt gandurile frumoase, mi-ar fi placut si mie sa fac parte din grup,era prima sarcina si la mine si m-a cam luat ca din oala faptul ca s-a oprit din evolutie, dar n-a fost sa fie,poate data viitoare
Pup 
Mihaela
addinel spune:
burtici, l-am vazut si i-am auzit inimioara. totul e ok. nu mai pot de fericire, parca plutesc. tati al fel. e mai micutz cu 4 zile decat calculele, am avut ovulatie intarziata se pare.
pauly, tot 7 sapt si 2 zile are si samburelul meu. numai ca al meu samburel are 11 mm.
pupici la toate burticile
7+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
oanaclaudia spune:
Buna seara fetelor!Iertati-ma ca nu am mai scris de mult dar am fost foarte ocupata.De citit mesajele vi le-am citit pe toate si imi pare foarte rau pt mamicile care au pierdut puiutii
.Fetelor trebuie sa fiti tari!
Bun venit noilor mamici si sa aveti parte de o sarcina usoara fara probleme. Felicitari si lui Mari pt performanta de a avea 3
.
acum sa trec si la problemele male : fetelor astazi am facut echo si control si in urma controlului am ramas cu o sangerare.Inrebarea mea este: a mai trecut cineva prin asta? daca da cam cat va tinut si exista vreun motiv de ingrijorare?
In rest bebele este foarte bine,masoara 4.8cm si bataile inimii sunt de 169 b/min .Cica este foarte bine pt varsta lui de 11 sapt.
Arthureana si mie mi-a spus doctora sa fac dublu test,dar as vrea sa te intreb in ce consta mai exact si daca il fac pe asta mai este nevoie sa mai fac si triplu test?
Va multumesc ca m-ati citit si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu raspunsuri la intrebarile mele.
Va pup dulce pe toate 
11+
ancamari spune:
Bine v-am regasit vesele si optimiste!
Eu am fost marti la doctor, m-a intrebat de una de alta dar nu mi-a facut nici un fel de consult, nici echografie, nimic. La 16 saptamani (adica abia pe 29 noiembrie) trebuie sa fac echo pt. triplu test. Triplu test e recomandat de doctor, desi am numai 29 de ani, o sa vad daca e super ok la echo poate-l conving sa nu mai fac si analizele de sange specifice. Deci singura echo pe care am facut-o pana acum este cea de la 5 sapt si 3 zile, unde s-a vazut numai saculetul embrionar implantat in uter. In rest am facut 3 zile tratament cu azitrox ca sa omor ureaplasma (groaznic de scump tratamentul!). Probabil ca va trebui sa repet si analiza pt. ureaplasma, dar abia in decembrie. Voi ce credeti, e prea tarziu daca fac echo abia peste 1 luna? Mai aveti vreuna indicatii din astea de la doctori? Adica fara prea multe consultatii si echografii? Mie nu mi-a facut nici un fel de consult ginecologic nici la prima din cele doua consultatii. E adevarat ca restul analizelor au iesit foarte bune. Doctorul pare dragut si interesat dar cand vad ca toate va duceti in permanenta la control, parca mi-e teama ca am gresit in alegrea doctorului. Astept sfatul vostru! Stiti cumva daca astia la Centru Medical Unirea au aparate pt echo performante?
Va pup
Anca
chiquitita spune:
Buna fetelor, de abia am terminat de citit cele 5 pag si am si uitat ce vroiam sa raspund. Cred ca sa va pup pe toate, sa va multumesc de incurajari.
Amely, super pozicile, de abia astept si eu.
Eu azi nu am vomitat deloc si nu mi-a fost nici rau. Am avut musafiri, nu am stat nici in pat si mi-a mai trecut starea rea.
Dr mea mi-a dat Elevit dar niste prietene mi-au zis ca sa le iau doar din luna 5 ca contin calciu si fac rau la bebe. Asa e? Voi le luati din luna mica?
De abia astept sa scap de utrogestanul asta scarbos, oare pana in ce luna e permis?
8+
Eseea spune:
Multumesc mult fetelor ca in afara de Vali
, in 4 pagini de mesaje nu s-a mai gandit nimeni sa-mi raspunda si mie la intrebare.![]()
Sarcini usoare si bun venit fetelor noi.
15w
Pepsi spune:
mari, scuze de raspunsul intirziat, nu mai am asa mari dureri de spate, si la casa ne simtim ff bine, merci, e f frumos, abia astept sa vina Craciunul.
amely, f frumoase pozele.
laura, felicitari ptr gemeni, cu atitia gemeni in familie era chiar o rusine sa nu faci si tu....
addinel, ma bucur f mult ca bebe e bine.
felicitari si la celelalte fete care si-au vazut si auzit puii, eu mai am de asteptat pina in 23 noiembrie cind am intilnirea, si cind sper ca va fi totul asa cum trebuie.
am o intrebare, voi ati facut, sau veti face tritestul ala(morfoligic +singe ptr depistarea de sindrom Down, trisomia 18 si nu mai stiu care e al treilea)? ca eu la prima sarcina nu stiam de el, si deci nu l-am facut, la a doua n-am mai apucat ca se face intre a 11-13-a saptamina dupa aia nu se mai poate(cel putin asa mi-a spus), acuma m-am gindit sa-l fac, dar o prietena de-a mea care e cu 1 luna inaintea mea, mi-a spus ca ea nu-l va face, ca e doar un procent si ca numa te sperii! o alta prietena de-a mea l-a facut si a fost multumita, acuma ce sa zic, voi il faceti?
arthurana, ma bucur ca au iesit bine rezultatele.
Flavia
+8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic