** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor sunt racita cobza, sper ca bb nu va avea de suferit ca-s ultra stressata.

nu ma mai doare asa rau gatul, nu mai am frisoane dar sunt infundata si-mi curge cumplit nasul.ma bucur ca nu am febra.

in plus mi-au revenit greturile.

voi va faceti antigripal?

va pup, we placut

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetelor, voi aveti dureri de cap? Eu am niste dureri ingrozitoare. Ma trezesc cu ele si asa ma simt toata ziua. Am uitat sa-l intreb pe T. daca am voie sa iau ceva si acum a plecat din tara si nu pot sa-l sun. Voi ati luat ceva pentru dureri de cap? Mi-e rau de nu mai pot nici cu greturile n-am terminat...

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata
msemcu chiar ca sunt garsuti ai tai, sa-ti traiasca!
addinel ma bucur ca ti-ai vazut puiutul si e bine, mie intr-adevar mi-o zis doctorul ca bebeul meu e mai mic cu vreo trei zile decat trebuia.chiar daca in momentul acela mi-o dat lacrimi in ochi doctorul s-o grabit sa ma linisteasca ca nu ii nimic..ca se intampla frecvent in primul trimestru dar bbeul recupereaza mai tarziu.si atunci m-am mai linistit, iar cand am ajuns acasa am citit raspunsurile date lui ralucami si atunci m-am linistit de tot.

cat despre constipatie , si eu sunt demna de listuta voastra.

7+

Mergi la inceput

ancamari eu m-am dus la eco si o data la sapt, asa vrut doctorul sa ma supravegheze, si crede-ma ca m-am bucurat ca sa-mi vad puiutul asa des...bineneteles o sa o raresc incet, incet.
chiqui eu iau elevit de cand am ramas insarcinata, la indicatiile doctorului.eu cred ca ii foarte bun si ma simt bine dupa el.

pupici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna dimineata!
Vad ca foarte putine dintre voi scrieti in week-end!
Si eu iau Elevit din saptamana 5, dar cand o sa intru in sapt.14 (adica luna IV) o sa fac pauza 2 sapt. si apoi iarasi o sa iau 2 sapt si deocamdata tot asa. Asta la recomandarea doctorului.
11+
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, chiar vreau sa iau si eu mai ales ca am citit undeva ca amelioreaza raul..
Eu de ieri nu mai vomit si nici rau nu imi mai e. Sper sa nu fie ceva rau...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, care imi spuneti si mie impartirea exacta a sarcinii, adica atatea saptamani cate luni inseamna etc. Am vazut ca parerile sunt impartite. Adica cele trei trimestre impartite in saptamani.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor io sunt noua si sper sa ma primiti si pe mine printre voi!Deocamdata nu stiu ce se va intampla cu sarcina mea insa io ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine!Io dupa calculele mele am 6 saptamani insa dr spune ca ar fii numai 5.
Vreau sa va intreb:la voi cand au inceput greturile ca io inca nu le am.Tot ce am este un somn contiunuu,cosulete pe fata si de cateva ziel au inceput sa ma dora si sanii!
Analiza de sange a iesit in parametrii normali,insa nu ma repetat-o la 48 de zile ci la 1 sapt.In acest caz mai are vreo relevanta?
Sunt tare stresata pana marti cand ajung la eco sa vad ce-mi zice de aceeasta data dr!
V-am pupat si sa dea Dumnezeu sa ne tinem bbicii in brate peste 8 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Eseea nu fi necajita! Eu in vagin chiar n-am avut intepaturi insa in burica ... pe toate partile! Am intrebat doctorul si se pare ca-i normal! Eu zic sa nu eziti in ati intreba doctorul pt ca de cele mai multe ori noi raspundem din experientele proprii si putem gresi!
Androix eu am avut niste dureri ingrozitoare de cap drept urmare mi-am sunat doctorul care mi-a spus ca in astefel de situatii pot lua un saridon fara probleme ! La mine a functionat!

cristina 14+

Mergi la inceput

doxinu bine ai venit la odisee.eu zic sa nu-ti faci probleme in ce priveste diferenta de varsta a sarcinii, multe dintre noi am trecut prin asta, chiar si eu...bebei si respectiv sarcinile noastre se dezvolta in ritmuri proprii deci nu sunt toate la fel.in concluzie bebe tau e un pic mai mic dar nu trebuie sa-ti faci probleme, cat timp beta hcg o iesit bine.iar in privina greturilor, eu le am dinainte sa-mi fac testul, dar sunt fete care nu le au nici la 10 sapt, nu este o regula sa le ai.

cat despre mine...mi greata de azi dmineata incontinuu, am avut parte de o intamplare nefericita care m-o agitat , am si plans dar mi-o trecut.nu-mi place sa-i dau emotii lui bebe.

va pupic gravidutelor

7+

Mergi la inceput