Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Moni draga mea, departe de mine dorinta de a te ofensa in veun fel, ce naiba as avea de castigat?
chiar daca nu raspund , nu inseamna ca nu citesc mesajele,incerc pe cat posibil sa tin minte problemele fiecarei fete,si sa pot raspunde in cunostinta de cauza:

iata si dovada "tulburarii" mele

quote:
Originally posted by chivutamonica

stati asa sa va spun eu temp.in Z15,era dim.la ora 10=37,1
ora17=39,8
ora22=37,1
Z16=dim.ora 8=37,1

ori eu nu mai stiu sa citesc bine, ori am probleme mari cu simtul umorului.si intr-un caz si in altul imi fac mea culpa daca te-am suparat.incercam doar intr-un mod mai vesel sa te ajut, si sa nu te mai chinui degeaba, dar promit solemn ca nu te voi mai deranja niciodata.

pup toate fetele fara deosebire de nationalitate

Mami hai sa ne luam jucariile ca discutiile despre usturoi nu se fac la endometru, poate doar despre vreme...

Ale iarta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Fetili, da' despre orgasm unde postez? Nu era vorba de "stimulare"...? Iar usturoiul cred ca tot pe aici intra.
Ale, ce mai faci? Nu ne dai un semn? Mai incerci sau...ai reusit? Cer iertare pentru balarii.

MEDA

Mergi la inceput

Am uitat sa te intreb Avalon, daca dormi si ti-e greata si tie de la Utrogestan. Nu pot sa iau 3/zi ca ma trezeste noaptea o greata de mor. Am redus doza la 2/zi si mi se face un somn dupa fiecare capsula....Noapte buna!!

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cu toata jena va spun ca am fost izgonita aseara de la calculator de catre sotul preferat, ca restul sotilor/cuncubinilor/amantilor sunt doar holograme si nu ma pot apara/ajuta. Si de nervi m-am culcat. A nu se intelege altceva, am dormit ca nu stiu ce e cu somnul asta pe capul meu...

36,5 azi ziua 21 si o greutate in ovare de zici ca am plumbi, or fi chisturi oare? Sa ma duc sa fac totusi o eco?

Meda, scapa de greata si ameteala si ia utrogestanul vaginal, seara inainte de culcare sa nu curga.

Ziceam sa testam hologramele inainte la inima, sa fie rezistente la toate cate le-om supune, la spermograma sa fie bune de prasila si asa mai departe... Upssss si de HIV tre' sa le controlam si de alte boli cu transmitere sexuala Si mie un control psihologic nu mi-ar strica, cine stie de ce personalitate multipla sufar

PS: Despre orgasm tot aici, nu, ca doar are legatura cu conceptia, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Am uitat Meda sa-ti spun ca nu iau utrogestan ca io inca sunt in faza ovulatorie si cine stie cat mai stau asa suspendata! Cand il luam, il luam vaginal si numai dupa ovulatie (prima data l-am luat oral pt ca asa mi l-a dat doctorul de atunci si m-a luat prin surprindere greata, apoi ma obisnuisem si-mi dadea doar o ameteala chiar placuta).

Mergi la inceput

neatza la fetize!
Avalon, nu stiu ce-i cu somnul asta sa stii ca si eu dorm "pe mine",dimineata nu ma mai pot trezi, si umblu asa nauca vreo 2 ore.si-mi amorteste mana dreapta...vai de capul meu ce rabla sunt!!! d'aia nu-mi da Dumnezeu copii!
de fapt am intrat sa va intreb ceva. am citi ieri prospectul de la uterogestan si m-au pus pe ganduri contraindicatiile:

"Contraindicatii:
Hipersensibilitate la progesteron sau la unul din excipientii produsului, insuficienta hepatica severa, hemoragii vaginale de etiologie neprecizata, cancer de san sau tumori benigne diagnosticate sau suspectate, cancer al organelor genitale diagnosticat sau suspectat, tromboflebita sau boala trombembolica, accident vascular cerebral acut sau in antecedente, hematurie de etiologie neprecizata."

eu stiu ca fibroamele sunt tumori benigne (din fericire), dar in cazul meu sa inteleg ca nu am voie sa iau utrogestan???!!!

Mergi la inceput

am mai gasit un interviu cu dr. Dan Tutunaru www.eva.ro/sanatate/articol167.html" target="_blank">aici
incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult de el.

Mergi la inceput

'Neatza ! Mai da ce harnicutze sunteti... Cu greu m-am trezit, de fapt dorm pe mine si circul asa ca trebuie. Vremea cred ca e vinovata.
Noelica,e vorba de tumori benigne sau suspecte ale sanului. Este indicat in fibroame, chiar si in cele care sangereaza. Succes la papat sau bagat capsule...Eu sunt de acord cu T. Are mare dreptate dariau si eu ca sa nu spun ca nu am facut totul. Daca nu reusesc bebe in trei luni imi iau catel.

MEDA

Mergi la inceput

Meda , te asteptam!
am banuit eu ca s-ar face referire la tumorile sanului, insa sa fiu mai sigura am adus problema in discutie, mai mult pentru tine, ca eu nu iau, la mine progesteronul de 24, e beton, cred ca d'aia fac si cosulete pe fata inainte de menstra

Mergi la inceput

Internetu' mamii....Ca ma scoate la pensie.Incercam sa-mi continui mesajul pe care l-am trimis fara sa-l termin si tot ma chinui... Gata m-am calmat!
Avalonsar'na pentru info..dar eu am o lene... si e asa usor de inghitit hapu'...Mmmm..Senzatie placuta de ameteala..Pot sa-mi fac pastica in vena? Promit ca incerc sa mi-o implementez...
Si al meu barbat favorit m-a fugarit de la calculator aseara dar eu nu m-am lasat. Stii, nu cred ca e o idee prea buna cu colntrolu'masculilor la cord (sau coarda) fiindca inima la ei e cel mai nesimtit(or) organ. Insa de boli venerice ar trebui lunar, ca ei cu aia "simt" cel mai bine.Tu ai personalitate multipla? Nu! Ai doar cateva pasarici( doua mari si doua mici) absolut normale in situatia in care suntem. Sa vezi stolul meu care are si aviara!!!Asa ca iti simti ovarele grele de la galbenusurile de "pasarica".Pup ca acusi chemati nenii in alb cu camasuta sa ma ia.

MEDA

Mergi la inceput