Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144
Raspunsuri - Pagina 18
noela_carmen spune:
Avalon,puiule, daca "le simti" inseamna ca-i de bine, chinuite, nechinuite muncesc si ele cum or putea, si asa este, o sa vezi la urma cand ai ovulat. ce-as rade sa se prinda exact acu' cand esti "varza"
uai di mini mai Floricico, pai ci sa-ti fac daca ceri tva de la stat, nu stii ca asa se intampla...si transmite-le alora de la finante numai "lucruri bune" din partea mea. ah, ca ma apucara dracii, fir-ar ele de hiene, platite de noi sa ne suga sangele!
pai bine mai Mami, abia acu imi spui, cand am si terminat fasolea?.
fu batalie pe ea, acu asteptam bombardamentele .
da' cum ziceai ca pui usturoiul, taiat intreg, si cel mai important, cat???
Meda, prestaram da'numai in ziua 9,ca pe urma...nu puteam sa fac decat gimnastica "with my self" ,pen' ca holograma era teleportata!
moni, pe mine m-ai zapacit total cu TB, ca nu mai stiu dac-s luate la trezire sau nu!
ai facut cumva o pasiune pentru metoda asta , de o iei de 3 ori pe zi? de ce faci asa? stii ca TB se ia doar dimineta la trezile pe nemancare, nebaute, nemiscate, ne, ne....in rest NU ARE NICI O RELEVANTA!!! care-i logica, ai tu vreun secret?
Avalon spune:
quote:
Originally posted by noela_carmen
si transmite-le alora de la finante numai "lucruri bune" din partea mea. ah, ca ma apucara dracii, fir-ar ele de hiene, platite de noi sa ne suga sangele!
Da, da, contribui si eu, zi-le si din partea mea ceva!
amameda spune:
Avalon citez pentru tine un clasic in viata:
"In Anglia in sec XIX se considera ca femeile pot ramine insarcinate numai daca au orgasm (ce prostie). Astfel, victimele violurilor care ramineau insarcinate nu erau considerate drept victime pe motiv ca actul respectiv le-a provocat placere."Si raspunsul unui alt clasic:
"Astia sunt batuti in cap si in ziua de azi. Am citit ca multe tinere cred c daca tin ochii inchisi in timpul sexului, nu raman insarcinate. Am un prieten care locuieste in Anglia si cica foarte multe fete nu isi tund parul pubian ca cica le tine de cald si alt fel ar raci... " Eu am tinut ochii larg deschisi!!!
Si tot pt a te convinge ca placerea nu exclude conceptia :
Radio Erevan:
- Este adevărat că dacă am orgasm odată cu partenerul e mai mare probabilitatea să rămân însărcinată?
- Da, este adevărat.
- Atunci îl sun, să nu ne masturbăm la aceeași oră.
Mami,mi-a placut mult faza cu ipsosul!!Fasolica fierbe mai repede si nu fiarta cu putin bicarbonat de sodiu.Cred insa ca e tare buna si cu usturoi.
Noela mi-e dor tare de o discutie mica...
MEDA
Noela ,acu am vazut ca holograma ta iar a plecat... Nu putem reinstaura matriarhatul sa avem sot preferat si cativa , vreo 20-30 de rezerva? Daca da, eu is prima!
Avalon spune:
Vezi mai, de aia nu raman eu gravi, pt ca nu are ce sa-mi tina de cald acolo! Si cred ca am racit!
chivutamonica spune:
Avalon,eu 2+2,vreau sa fie
Noelo,eu n-am nici o pasiune referitor la temp.exact dimineata mi-am luat-o in fiecare zi dar in Z15,am zis ai sa incerc si dupa masa inainte de a ca nu ma doare mina.Nu trebuia sa-mi raspunzi daca te-am tulburat asa de tare.Asta n-am mai facut-o de 5 ani ca eram satula de luat temperaturi,asa ca a cazut si secretul.
dj-mama,de la endo .si stimulari ca sa ajungi la usturoi,e cale lunga dar e bun si asta la multe.Se zice ca un catel de usturoi pe zi e foarte sanatos.Aici e o mare arta cu ustoruiul,se pune in toate mincarurile.Este piine cu pasta de usturoi si se pune la cuptor 10 minute e super de buna.Usturoi murat.Americanii il folosesc foarte mult ca si medicament.Se zice ca e bun sa nu faci cancer.Eu,intodeauna am pus in fasole.
MONI
Avalon spune:
quote:
Originally posted by amameda
Noela ,acu am vazut ca holograma ta iar a plecat... Nu putem reinstaura matriarhatul sa avem sot preferat si cativa , vreo 20-30 de rezerva? Daca da, eu is prima!
Subscriu! Dar sa-i controlam inainte, sa-i testam, da?
amameda spune:
Atentie ,Avalon, blana nu la mansarda ci la endometru (ca sa fiu on topic).
Monica,temperaturile tale spun ca esti in faza luteala doar
daca nu esti racita sau nu ai o infectie ( pe care pare ca o ai- 39.8)Relevanta 0. Imi pare rau...
Noela, pt tine am editat mesajul anterior
MEDA
dj_mama spune:
quote:
Originally posted by noela_carmen
...da' cum ziceai ca pui usturoiul, taiat intreg, si cel mai important, cat???...
da, mey, Noela. 'Taiat intreg'
Cat? Atata cat iti suporta stomacul. Eu am pus o ditamai capatzana d,aia de import (ca de-alea mici autohtone nu gasesti la market);
ca tot vorbim de mancare (Ale, sa stii ca este on-topic ca a zis Avalon ca usturoiul este afrodisiac si se pune si la gratar) am primit un banc:
Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba :
-Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ia zi ce-a avut?
-Ceva bijuterii, un televizor color, si putine economii...
-Nu asta, vroiam sa intreb ce i-a lipsit ?
-Pai masina, o casa sau un apartament proprietate personala...
-Mai Bula! Vroiam sa stiu DE CE a murit.
-Pai a fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa aduca cartofi, sa facem piuree si gratare, ea a cazut pe scari si si-a rupt gatul.
-Da! Ce ghinion! Si ce-ati facut atunci?
-Pai taitei cu branza ...
Roxali spune:
Mai Duamnelor santeti haioase foc...
Cred ca ar trebui sa-mi schimb sexu poate am mai mult spor la...
Ali