Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144
Raspunsuri - Pagina 17
floarea de colt spune:
noelooo ,ai vazut ca am venit la datorie si neinvitata!!!
a fost de ajuns sa vad ca se reuneste gasca de duamne...si am intrat si io in actiune...desi...sunt pana peste cap ingropata in acte..
ia imaginati-va ce ghinion am putut avea..
am preluat contabilitatea la inca o firma , incepand cu 01.11.2006.
contabila tocmai a nascut tot cu aceasta data , asa ca am intrat cu mult "drag" si in firma asta ,de parca conta de la firma mea nu imi era de ajuns...
in sf..si de bine ce am preluat conta la noua firma s-au anuntat finantele in control fiscal general..
pentru perioasa 2002-prezent.
asa ceva nu am pomenit...cat a stat insarcinata la birou , pana in ultima luna , nu au vrut astia domle control.acu le-a venit chefu...imi vine sa mor...sunt ingropata cum spuneam in acte...abia respir..
si colac peste pupaza...am control si la firma mea de drept..de la tva.
ia spuneti voi daca nu sunt cea mai norocoasa fiinta de pe pamant.
sunt in culmea fericirii..ce credeti voi ca de copchii imi mai arde mie acu????
oricum , imi pun mari sperante in voi dragelor , poate veniti cu teste duble cat mai multe luna asta , s imi ostoiesc si io doru de bebei.
pupici..si sper ca mai pot intra macar sa va mai citesc.
amameda spune:
la tuate duamnele de suflet. Multumesc de invitatie la varza ca m-am saturat de mancat porcarii. Bleah!!Vreau si fasolica!!!! Vreau si muraturi!!! Vleau si paste!!!Vleau papa bun!!
Cu voi alaturi parca as fi acasa.Mi-a fost tare dor de toate cucuietele.
Ce e greu de inteles cu friscuta :no sugar....P..Light! Asa fu si la mine placere fara "riscul" de a ramane insarcinata!
Avalonbine ai facut mama ca ai stat cu picioarele pe pereti ,iar daca ovarele isi fac de cap cu atat mai bine. Poate ai parte de o serie de doua-trei oute si atunci facem chef. Cine spunea ca aduce vinul?
Noela , nu am inteles daca ai si prestat in jurul zilei cu out.
Mami sund dependenta de net, mi-am batut sotul si l-am scos la produs fiindca intrasem in sevraj si saracul a facut rost ...
Floricica, nu mai plange ca stii tu sa faci fata,spate...
Au baietii astia o retea pt.net care ma distruge,imi ia o juma' de ora sa postez un mesaj...
MEDA
Avalon spune:
Si tu, Floareo de Colt, si tu tot contabila? Cine zicea despre contabile ca sunt plicticoase cu cifrele lor, lipsite de fantezie? Am un prieten care zice ca fac vraji cu cifrele, asa ca ia vezi tu Floricico cum faci sa-i vrajesti si sa-i ametesti si sa-i imbrobodesti pe cei de la finante!
dj_mama spune:
, Meda! Esti tare, babe! (a se citi "beib")
Asa, Avalonul meu drag. Da-o'ncolo de grija si suparare. Voi sa fiti sanatosi .
Duamna, va felicit pt. norocul care dadu peste domnia voastra. Pune-ti si tu (Doamne-fereste!) picioru-n ipsos ca sa te mai lase in pace sa te organizezi si dai 'cisma' jos doar in masina ca sa conduci . Daca nu te cred, trage-le la geoale cu ipsosul ca in Benny Hill si suplimentar doua dupa ceafa din partea mea, ca sa mai stea si p'acasa.
Avalon spune:
Aaaa, nu ma mai joc asa! Pai cum Medo, tu ai trisat, zici de c-ai facut-o de placere? De cand sunt compatibile placerea cu facutul copiilor?
chivutamonica spune:
Rog contabilitatea urgent,sa-mi spuna mie acum ce se intimpla la mine?
z15-37,1 cu exceptia de dupa masa cind a fost 39,8
z16-37,1
z17-37,2
haide-ti face-ti va rog o magie cu cifrele astea sa vina si la mine bb.
MONI
dj_mama spune:
Noela si dragele mele gospodine, ca tot veni vorba de fasole, trebuie sa va dau un sfat off-topic, a carui eficienta a fost probata de mine. M-a invatat o duamna respectabila de pe alte meleaguri sa pun in fasole catzei de usturoi si gata cu fermentatia din burtik. Minune! E drept ca prima apa tot am aruncat-o (ca nu am fost in stare sa renunt total la traditia romaneasca), dar dragele mele am gatit si io prima mea fasole fara . Parol! Veti zice ca ce gust e ala de fasole cu usturoi? Nu stie nimeni. Oricum, eu as pune usturoi si-n prajituri. Este ingredientul care odata pus in mancare, ia casa pe sus de miros imbietor si dintr-odata privim viata cu mult mai mult optimism .
EDITEZ: Moni, io nu sunt contabil. Daca m-apuc sa fac vraji, arata cam asa si nu cred ca vreau .
Avalon spune:
Monica, la temperaturile mele cifrele tale arata ca a avut loc ovulatia, dar eu inainte de ovulatie am intre 36,5 si 36,7.
DJ Mama, se stie ca usturoiul este afrodisiac, si eu il folosesc des si-mi place.
Banc cu contabili:
" La o masa , un matematician , un filozof si .... un contabil .
La intrebarea :" Cat fac 2+2 ?" , s-a raspuns asa :
- Matematicianul :" Fix 4"
- Filozoful : " Probabil 4"
- Contabilul , uitandu-se cand la unul , cand la altul :" Cat vrei sa fie ?"