Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pai ca de obicei, Tutunaru are dreptate, progesteronul este eficace numai in cazurile dovedite de deficit de progesteron in faza luteala. Spre exemplu eu care aveam o analiza a progesteronului aproape de limita superioara in faza luteala am primit de la medicul la care mergeam pe timpul acela utrogestan oral in momentul in care am avut amenintare de avort, care utrogestan nu m-a 'impiedicat' sa pierd sarcina, dealtfel... doar ca m-a facut pe mine sa nu ma simt vinovata ca nu am facut tot ce se putea ca s-o pastrez.
Ca o paranteza, apropo de efectele adverse ale utrogestanului, o pacienta graviduta a aceluiasi medic care mi-a prescris mie utrogestanul oral a ajuns la operatie de colecist imediat dupa nastere, inevitabil avand in vedere ca a luat 4 ovule utrogestan oral toata sarcina, pana la nastere la indicatiile acestui medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Noela,cosulete? Eu fac cratere care ma dispera.
Sunt cumintica si m-am asezat la calculator pana cand imi vine holograma . Cursul meu incepe luni, asa ca sunt in vacanta. Pup.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Cum adica toata sarcina? Aia nu avea ochi sa citeasca prospectul si sa mai caute si alt medic?

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetelor
doamne da mult mai vorbiti,pai eu sunt minciuna pe langa voi si toata lumea-mi spune ca vorbesc mult.
anca , ce faci? ce-ai facut aseara la medic?

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Fetelor !

Pun si eu intrebarea asta aici, ca nu stiu unde in alta parte... A avut cineva chlamydia si a scapat de ea? Daca da, cum?! Ca eu am luat antibiotice, am facut si doua tratamente naturiste si degeaba! Se tine scai de mine si culmea, de la inceput a iesit slab pozitiv asa ca am crezut ca scap repede de ea...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana am raspuns la Aspirante.
Multumesc pentru incurajare.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Meda, graviduta avea incredere in medicul respectiv, medic in varsta si cu reputatie... acum e insarcinata cu al 2-lea copil si vad ca a schimbat medicul, bravo ei (nici macar nu a venit s-o asiste la prima nastere, a nascut cu medicul de garda).

Asa ca Noela draga, daca ai bun progesteronul nu te complica, eu am fost nevoita sa iau conform protocolului fiv utrogestan in cantitati impresionante si am avut dupa aceea niste stari depresive de toata frumusetea... inca un efect advers al acestuia!

Gabitzu, eu nu am avut chlamydia niciodata dar le-am auzit pe fete pe aici de sumamed in doza soc, cica ar veni de hac nemernicei infundatoare de trompe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Fetelor, acum am venit de la eco.... ovulatia s-a produs... nu e nici un chist pe ovare!!! Iau duphaston zece zile si apoi ... test de sarcina!!!

Fetelor sper!!!!! Sa-mi tineti pumnii! ca cica alta problema nu se vede la eco!!!!

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra ma bucur mult de tot.Hai cu bebele ala odata...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andra sa dea DD sa fie cu ochi!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput