Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144
Raspunsuri - Pagina 16
noela_carmen spune:
wooooow, bey ce-mi vaz ochisorii, am lipsit o tzara si cand m-am intors am zis ca m-am imbatat cu vinul de la Mami!!!!
Meda, iubita, ce faaaaci???nu te dezici nici plecata!!! te tii de surprize, surprize!
nu prea m-am "prins" de faza cu gimnastica "de 4 ori fara frisca"???!!!
si lasa , nu mai zice ca n-ai prestat, pe unde am mai citit scrie ca cele mai fertile si sigure zile de conceptie sunt cu 2 zile inainte de ovulatie!
mai fetelor cu ovulatiile astea ale voastre tarzii...voi ovulati in 2 luni cat eu in 3, ce sa mai zic de fetili cu ciclul de 26 de zile.(cred ca faceti economie la outze!)
stiu eu o duamna, care nu mai vrea sa vina pe la noi pe aici..poate se vrea invitata???
hai ma Floricico, da pe mine cine crezi ca ma invita?
dupe cate vad eu, Avalon maninca singurica toata varza! rusinicaaaa!!! ti spun la Mami sa stii!
da lasa ca am terminat si eu fasolica! buna rau!
rox_dox spune:
anca, hai ca stam si noi pe ghimpi ca si tine...
test de sange ti-ai facut? pai tre sa stii cum stau treburile...
e totusi Z38...
hai poate e cu ochisori...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
dj_mama spune:
Io-te si pe Meda. Ce cauti pe net? Si dupa asa o frumoasa revedere cu Noela, mai ceva ca-n telenovele, tu nu catadicsesti decat s-o'ntrebi pe Anca de teste? Hai, mey, ca te iertam. Te luam si pe tine cand o fi gata varza .
MAi, Noela, dar noi sa stii ca avem o comunicare telepatica. Receptorul este cu siguranta muratura. Ghici a ce miroase in toata casa la mine? A fasole . Ca acum mananc si io de pranz.
floarea de colt spune:
salutare!!!
medooo imi era dor di tini!!
bine ai revenit!!!
dj mama , noela , avalon , va pupic si va doresc muraturi placute!!!
io raport scurt:ziua 8 , dar una bucata sot plecat pt sapt.asta...asa incat , luna asta , e degeaba!!!
geany , ce o fi oare cu scurgerea de care vorbesti!?
o fi vreun semn bun?! abia astept o veste buna de la tine!!!
rox_dox spune:
si la tine floarea de colt, e sotul plecat?
si la mine....oooofff...si barbatii astia...
lasa, draguta, ca vin ei inapoi...
stiu ce ii asteapta...la greu...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Avalon spune:
Acush am ajuns si eu acasa ca am avut azi de umblat ca taximetristii... uite ca nu fac nici varza si nici fasolica (desi ma topesc de pofta), fac niste spaghetti la minut cu sosul meu special sa nu vina barbatul acasa si sa gaseasca masa nepusa... cat despre vin, fetelor daca beau acum un pahar din ala rosu ma fac pulbere si nu mai raspund de faptele mele, asa-s de suparata...
Dar acum, ca am vazut-o pe Meda dupa care am tanjit zile in sir ca dupa Zburator, mi-au trecut toate cele! Ia zi draguta mea, cum vine aia gimnastica fara frisca, hai? Ca si eu sunt nedumerita, voi faceti tantrism acolo, sau copii?
DJ Mamica, sa stii ca mi-am facut datoria de sotie iubitoare cam la 2-3 zile asa, am fost constiincioasa... cu picioarele pe pereti nu prea am putut eu sa stau insa ca s-a intamplat si dimineata si intarziam la serviciu, iar seara imi era prea somnica.
Uf, Noela eu probleme cu ovulatia nu am avut, fetita pana acum (doar acum vreo 2 ani mi s-a intamplat intr-o luna cand am avut un stres mare, tot in noiembrie)... Problema e ca eu toata luna am simtit ovarele ca lucreaza, de aia sunt in ceata rau, ce-or lucra frate acolo de nebune? Si azi le-am simtit, de zici ca e concurs de ouat!
Gata, eu le dau incolo si de teste si tot, o sa-mi dau seama cand am ovulat (sau daca am ovulat) dupa faza luteala, nu?
Va acopar cu pupici dulci pe toate dar mai ales pe Meda, ca a lipsit si mi-a fost dor de ea