Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumesc Avalon si Alina si mii de ... si ptr restul de fete bataioase...m-am c-am speriat, dar tot am prestat...asa fac la suparare, dau cu ea de azvarlita

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

quote:
Originally posted by geany_bc

Eu sunt in Z17.
............un lichid alb-galbui, fara miros. Ce ar putea fi? Aveti vreo idee?

hai, mai, fetelor! asa trebuie sa se prezinte mucusul dupa ovulatie. El se subtiaza tocmai pt a putea inota mai rapid gigeii si pt a inainta mai usor ovulul catre uter; mai incolo devine mai albicios de la progesteronul care creste

Andra, la eco se vede daca ai ovulat; daca n-ai ovulat si n-ai apucat sa iei prea mult progesteron care luteinizeaza, atunci poate ca iti mai da sa faci un pregnil ca sa sparga totusi. La mine nu s-a spart nici dupa 2 pregnil si s-a eliminat la menstra (da' io sunt baba; tu nu vei pati asa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Mersi de raspuns dj_mama. Inca nu am inceput duphastonul.

Tie ti-a injectat 2 pregnil din prima sau 1 si dupa x zile al doilea?

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

quote:
Originally posted by dj_mama

hai, mai, fetelor! asa trebuie sa se prezinte mucusul dupa ovulatie. El se subtiaza tocmai pt a putea inota mai rapid gigeii si pt a inainta mai usor ovulul catre uter; mai incolo devine mai albicios de la progesteronul care creste

Eu de obicei port absorbante zilnice, dar aceasta scurgere apoasa a trecut de absortant si mi-a patat si chilotul.
Oricum atata timp cat nu ma doare nimic sunt calma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ca esti calma este un lucru ffff bun.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ca esti calma este un lucru ffff bun.

anca
poze nunta

Apoi ce sa fac?
Sa ma stresez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Puuuuuup la feti!!!!
Dragele de ele cum se pregatesc sa petreaca fara mine.Am simtit miros de varza si uite-ma!! Dar ce vad, voi petreceti de necaz? Ati incurcat intre voi ovulatiile....
Avaloane rau ai facut ca ai abandonat testele...Uite eu am ovulat la 23z in sept.si 22 zile in oct., asa ca se poate.Am stricat vreo 30 de teste.Vorba Noelei- am avut parte si de "simulari".Cu TB sunt lamurita.
De cand am plecat de acasa nu mi-am mai luat TB. Luna aceasta am ratat-o fiindca husbandul a prestat cu o zi inainte si una dupa, iar in ziua cu pricina am facut doar gimnastica de vreo 4 ori dar fara "frisca"...Astazi am numarat de curiozitate si am aflat ca suntin z 29. Cred ca mai am de asteptat rusiii vreo 10...Oricum psihic sunt ca acum un an adica fffff bine. Hai pe cine scot din butoi? Spuneti cand va adunati la varza Mamei sa...hop si eu.
Mi-a fost un dor de voi.

MEDA

Mergi la inceput

Meda esti in Z29 si mai ai de asteptat 10?
Asa e la tine normal?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Anca, normalul nu exista! Am ovulat in z 22 +16(faza luteala cea mai lunga la mine)=38, iar in z 39 ar trebui sa apara rusii! In cel mai bun caz peste 8 zile.

MEDA

Mergi la inceput

Te intreb ptr ca eu sunt in z38 si imi vine sa ma urc pe pereti de nervi.

anca
poze nunta

Mergi la inceput