Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

geany,ce faci?
un raport ne dai si noua,nu ai mai aparut demult,ai munci fara sa ne spui nimic

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

anca, vezi tu, stresul asta nu e bun la nimic!
poate pare ceva banal, uneori nu dam importanta,insa organismele noastre nu sunt roboti, obosesc, si cum se stie clar ca toate bolile au o cauza phihologica, eu zic sa o lasi mai usor. incearca sa iei lucrurile asa cum sunt. asta nu inseamna ca trebuie doar sa astepti o minune, Dumnezeu ne da, dar nu ne baga si in traista, fa investigatiile de rigoare si cu siguranta rezultatele nu vor intarzia sa apara. Prolactina o poate lua usor razna din cauza stresului, ceea ce impiedica ovulatia.
esti foarte tanara, deci stresul varstei inaintate nu-l ai, asa ca megi cu Dumnezeu inainte, ai incredere ca El va avea grija si de sufletul tau...la momentul potrivit. Ai rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Hop si eu cu intrebarile mele stresante...

Deci, dupa stimulate cu clostibegyt, la recomandarea doctorului am facut vineri 1 injectie cu pregnil, de 5000, am prestat conform indicatiilor... Dureri dupa injectie nu prea au fost, oare am ovulat???? Daca ma duc azi la eco, oare poate sa imi spuna daca am ovulat? Daca nu am ovulat oare mai e ceva de facut????? Mai exista vre-un tratament????

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noela ai f mare dreptate,oricum dupa testul de azi dimineata ma hotarasem sa iau o pauza,sa ma linistesc.O sa vad ce spune si dr azi,o sa mai fac niste analize dar in rest nimic.Nu ma mai stresez deloc ca am obosit.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Eu sunt in Z17.
Mi s-a intamplat ceva foarte ciudat astazi.
Acum cateva minute simteam ca parca mi-ar fi venit problemele, ceva de genul ca imi curge ceva.
Cand m-am dus la baie am observat chilotul ud de un lichid alb-galbui, fara miros. Ce ar putea fi? Aveti vreo idee?
Pe mine m-a lasat fara cuvinte. N-am patit niciodata asa ceva.

Mergi la inceput

Si eu am patit acelasi lucru,dar nu as putea sa spun ce este.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Mami, ce zici o fi terminat Avalon varza aia, ca mi s-a facut o foameeeee!!! daca nu, eu tocmai am pus de o fasolica cu muraturile alea, stii tu,ca-mi era o poftaaaaa!
tu ai reusit sa imbeti piticii, ca sa vin eu cusau cu sau cu? adica se vede ca armament am in dotare. ma gandesc ca daca-s beti ii ochesc mai usor.
...sau o fi furat Avalon vinul de la tine,si n-a mai facut nici varza?
pai eu ce fac cu mamaligutza, ca se raceste!!!

Mergi la inceput

geany,, nu te-am ocolit, dar chiar nu stiu, daca era rose,ar fi fost ceva semn de implantare sau ovulatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

quote:
Originally posted by noela_carmen

geany,, nu te-am ocolit, dar chiar nu stiu, daca era rose,ar fi fost ceva semn de implantare sau ovulatie...

_

si maine e o zi...

Nu era roz.

Mergi la inceput

Geany atat eu cat si Corinuk am avut asa ceva,cam in aceasi perioada amandoua,ei i-a venit menstruatia ,iar mie nu.
Deci nu stiu daca este semn de sarcina.

anca
poze nunta

Mergi la inceput