Software educational de la ISAMultimedia
Raspunsuri - Pagina 3
Isa_mm spune:
:) Caprioara, esti tot timpul cu un pas inaintea mea. ;)
Gata, am anuntat castigatorii la concursul nr 1. La celelalte, cum n-am prea avut participanti, prelungim perioada de participare cu 2 saptamani.
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by Isa_mm
:) Caprioara, esti tot timpul cu un pas inaintea mea. ;)
Gata, am anuntat castigatorii la concursul nr 1. La celelalte, cum n-am prea avut participanti, prelungim perioada de participare cu 2 saptamani.
ISA, sper sa nu te superi ca am scris eu intai , dar m-am gandit ca or mai fi si alte fete nerabdatoare sa afle si am scris de cum am vazut rezultatele. Astazi am fost un pic mai libera la birou, asa ca am putut sa urmaresc momentul... Dar nu e intotdeauna asa, din pacate , asa ca se poate intampla sa nu intru cu zilele pe net.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Isa_mm spune:
Nu ma supar, din contra, iti multumesc ca raspunzi asa de repede. Cateodata si eu sunt mai ocupata si nu reusesc tot timpul sa raspund pe cat de repede as vrea. :)
Caprioara spune:
Draga ISA,
Atelierul Piticilor iti multumeste pentru sprijinul acordat concursului organizat de Atelier impreuna cu Fun Science. Ne bucuram sa gasim in tine un prieten adevarat al piticilor, care ii stimuleaza sa participe la lucrari in care isi vor exersa creativitatea, rabdarea, indemanarea.
Inca o data multumim pentru implicare !
Va invitam sa veniti la concursul cu premii organizat de Atelierul Piticilor impreuna cu ISA si Fun Science!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88677
Caprioara & Matei
buggy spune:
Si eu ma bucur foarte mult Am schimbat titlul concursului deoarece participa si Isa in egala masura."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Caprioara spune:
Craciun Fericit si La multi ani !!!!!
multi la toata lumea,
Caprioara & Matei
miduta spune:
Cu parere de rau va spun dragi mamici ca ma asteptam ca aceste cd-uri sa fie mult mai atractive si mai interactive adica sa-i implice mai mult pe copii in joc si sa-i motiveze mai mult sa invete . Am cumparat 5 cd-uri (engleza, abecedar ,sa numaram ,etc...) si mai ales cel de engleza este foarte slab fata de cel pe care il am de la ERC cu Lolec si Bolec. Si ce m-a dezamagit cel mai mult este grafica lor si muzica deloc atractiva pentru cei mici . Ca o concluzie nu prea isi merita banii cel putin nu in formatul acesta
aurora56 spune:
am comandat 3 cd-uri de limba engleza inclusiv basmele pentru copii in limba engleza .Sper sa o ajute mai mult pe fiica mea(9 ani) decat cel primele cuvinte in limba engleza care e subtirel rau de tot cu toate ca e in primul an de studiu .Ma asteptam la acest cd putina coversatie uzuala si cateva exercitii .Unul din cd-rile comandate acum are si caiet de activitati .Oare va veni si acela?
La 3 cd -uri nu se poate face o reducere sau nu mai stiu :se platesc taxe postale?
poze1
poza2
Isa_mm spune:
Aurora, pe nume a fost facuta comanda? Poti trimite un mail la cursuri @ isamultimedia.ro pentru a contacta direct dept comercial sa vezi in ce stadiu e comanda ta.
In privinta reducerii, da avem reduceri pentru toate comenzile facute prin intermediul site-ului, astfel:
- intre 2 si 4 bucati: 5% discount
- intre 5 si 9 bucati: 10% discount
- intre 10 si 19 bucati: 20%
- 20+ bucati: 30%
Discount-ul se aplica pentru produsele din cadrul unei singure comenzi.