Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)
Raspunsuri - Pagina 7
alexandra_25 spune:
Buna fetele mele dragi...la noi a sosit iarna....de o jumatate de ora ninge.....parca nu ma asteptam sa fie asa de repede...dar e frumos...!
De abia de o jumatate de ora m-am trezit....doamne ce rau mi-a fost...cred ca m-am obosit cam tare....bine ca mi-a trecut si mi-am revenit!
Am primit azi un sms de la Kokorina....e mai bine...a zis ca poate ii lasa acasa azi...pe ea si pe Pascal...Sophia mai ramane in spital...era fericita ca Sophia e o luptatoare si a inceput sa ia in greutate.....abia astept si eu sa ajunga acasa sa ne povesteasca mai multe!
Miro...se pare ca si tu in curand o sa iti tii bebelina in brate.....eu stiu ca tu esti curajoasa...nu ca si mine...daca e ceva ne anunti....
Almo...iti tinem pumnii.......
Chiar nu mai stiti de Dolores nimic???????
alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
p_onu spune:
Buna burticutzelor....
nu stiu daca va mai amintiti de mine...nu am mai scris din august, de cand am plecat in concediu...
Am revenit pe forum, pentru ca desi am putut sta asa de mult timp departe, sa stiti ca e adevarat...acest site creeaza dependenta...
Cu mine s-au intamplat multe de atunci, in principal am facut multe drumuri, am avut un concediu prelungit mai mult decat am sperat...apoi cand am revenit am avut foarte mult de lucru si de recuperat....
am mai intrat uneori pe forum, doar pentru a citi ce mai faceti....dar recunosc faptul ca nu am citit chiar tot ce ati scris de atunci...sunt vreo 20 de capitole. De scris nu v-am mai scris de atunci, dar sa stiti ca m-am gandit cu drag la voi....
Sarcina e ok, bebele e "in grafic"..
Am vazut ca unele dintre voi deja ati devenit mamici, deci veti trece la "scutece..."
Va pup pe toate si va dorec o viata frumoasa alaturi de copilasii vostrii
37+ cu
Poze.
m_monique spune:
Otilia felicitari! baiatul sa-ti creasca mare si fie sanatos!
p_onu bine ai revenit!
33 + cu
Nunta noastra
alexandra_25 spune:
p_onu.......ne bucuram ca ai revenit...dar de ce numai asa de tarziu...hai mai des pe la noi...poate ai nevoie acum de incurajare acum pe ultima suta de metrii...
Ma duc sa ma uit la TV...atunci cand eu lipsesc umpleti paginile..cand apar si eu toata lumea dispare...
alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
m_monique spune:
baietelul meu de cate ori aude ca e fotbal la televizor joaca si el.
33 + cu
Nunta noastra
roxanica2006 spune:
Ce frumos, Alex, ninge la tine!!! Se apropie venirea pe lume a copilasilor nostri, de cand am ramas insarcinata mi-am spus asta: cand va trece timpul, sa vina iarna si sa-mi cunosc ingerasul din burtica???
Fetelor, da' despre Veronici stie cineva ceva, precis a nascut deja, ca la sarcinile gemelare e altfel.. nu asteapta 40 de sapt.
Ma bucur pentru Kokorina, si ma rog pentru printesa ei sa recupereze repede in greutate si s-o lase acasuca, in camarutza ei superba pregatita de parinti.
Miro, cum mai esti, tot 2 in 1???
ROXANA 35+ DAVID MIHAI
m_monique spune:
la noi ploua si e urat.
ce frumos trebuie sa fie la Alexandra!
eu chiar m-am nascut de prima ninsoare.
sper sa nu vina zapada la noi prea devreme, ca nu am cu ce sa ma imbrac .
33 + cu
Nunta noastra
cristina1974 spune:
Miraco,tu trebuie sa stai linistita,nu-ti fa ganduri aiurea in legatura cu ce am zis eu. la mine,albumina da semne ca s-ar mari...Tu fii fara grija, ca la orice semn de preenclampsie, doctorii trag semnalul de alarma.N-are rost sa-ti faci probleme, la mine e alta mancare de peste, eu am antecedente,in plus,in familia mea hipertensiunea arteriala e ceva destul de frecvent.Totusi, eu ma simt mult mai bine ca la sarcina cu iasmina, cand pur si simplu nu puteam merge pe strada din cauza durerilor de cap.In plus,daca nu ma incaltam imediat ce ma trezeam,picioarele mele se umflau de la un minut la altul si nu mai aveam nici o sansa sa-mi mai pun ceva in picioare.
Alexandra, felicitari pentru improprietarire.sa va stapaniti casuta cu bucurie,ca asta e mare lucru.
Stiti ce am facut azi? o sa ziceti ca nu sunt intreaga la mansarda.Am fost in Harrods,si mi-am cumparat lenjerie intima.Da,lenjerie intima pentru dupa ce vine georgia.Asa mi-a venit mie, am cheltuit mai mult de £500 pe ea, insa ma bucur,mi-a picat tare bine la inimioara. Ajunsa acasa, am incercat sa o incerc, insa nu prea merge acum,din cauza burticii.O dau eu jos, indata, si sa vezi atunci ce de cumparaturi ma apuc sa fac.Si tot azi mi-am facut programare pentru consultatie si prima sedinta de electrostimulare,ca sa dau jos repede ce am pus pe mine in sarcina asta. Va plac preocuparile mele? Numai bine ca am ajuns acasa, si am sunat-o pe mama mea in Romania, si i-am zis ce am facut.A inceput sa tipe la mine, in telefon, ca nu sunt sanatoasa,ca ma mananca in fund si alte cele. Ma rog, m-am prefacut ca am ceva treaba, si am taiat conversatia,deja ma calca pe bombeuri mai tare decat suportam.Na, ca am facut-o lata azi.
37 saptamani fix,fix, Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
Donia spune:
Felicitari Otilia! Sa fii fericita cu bebe Norbert!
Haricleea, bine ai venit printre noi. Despre ecografiile 4D... in Canada nu se fac decat contra cost, in conditiile in care tot ce tine de cheltuieli medicale e gratuit. Se considera ca la 4D nu se poate vedea nimic suplimentar (nimic cu relevanta medicala vreau sa spun), asa ca noi suntem inca la 2D. Si in mod normal se fac 3 ecografii in toata sarcina, poate 2, desi am auzit de medici care nu recomanda deloc, dar mai rar. Desigur, daca sunt ceva probleme se fac si mai des, altfel nu.
Laura13, contractiile BH sunt diferite, durerea nu e la fel de profunda. Din cate stiu eu la Bh se contracta doar uterul, iar la contractiile normale incepe deja si dilatarea colului, deci durerile sunt mai difuze si profunde, mai generalizate in toata regiunea abdominala. Acum ca am trecut prin amandoua as spune ca nu se pot confunda... dar e mai greu de explicat.
Si eu am impresia ca imi plesneste burta cand am BH, chiar daca burta mea e mai mica, dar simt nevoia sa imi sustin burta sa nu iasa bebe direct prin piele.
Carla, cand burta coboara inseamna ca bebe a coborat cu capul mai jos, incepe sa se angajeze pentru nastere. Din ce imi aduc aminte, la prima nastere asta e un semn ca aproximativ in 2 saptamani bebe se va naste.
quote:
Originally posted by danita
Donia: nu m-am desumflat si se pare ca pana nu dau drumul la dop nici o sansa;)
Na hai ca nu mai e chiar mult, in cazul asta.
Si te plangi de soacra? Eu ce sa spun, ca o sa stam 4 luni impreuna? Dar sunt sigura ca va fi bine (ma imbarbatez si eu singura...).
A, mi-am amintit o chestie si tin sa le avertizez si pe celelalte gravidute. La prima nastere nu am fost prea umflata, inainte, vreau sa spun, caci dupa nastere mi s-au umflat picioarele ceva de groaza, am plecat acasa in papucii de spital. A trecut de la sine cam in 2 saptamani, dar nici medicii nu stiau ce se intampla, spuneau ca in literatura de specialitate nu se gasesc explicatii, insa au mai vazut cazuri.
Asa ca sa nu va speriati daca se intampla cumva si la voi.
Si am mai gasit un articol care cred eu ca merita citit, si de voi, dar si de soti:
www.desprecopii.com/info.asp?id=47" target="_blank">Starea depresiva post-partum
aelita, tot mai plangi? Lasa ca e bun si plansul, se zice ca prin lacrimi se elimina din corp niste substante care ar cauza boli cardiace si de circulatie. Iar femeile, pentru ca plang mai usor si mai des, au o incidenta mai mica a acestor boli decat barbatii si o speranta de viata mai ridicata.
Asa ca eu cand plang spun ca mi-am facut cura de sanatate.
Chris, ce aventura! Am citit cu sufletul la gura. Bine ca ai ajuns, daca era ceva atat de important. Ceasurile... bata-le norocul, am patit si eu asa o data.
La noi in Canada abia a trecut de 12, diferenta de fus orar e de 7 ore. Asa ca pentru almo incepe pregatirea pentru operatie, mai avem putin pana primim vesti, sper sa ne poata tine mamaana la curent.
A, vad ca a scris si mamaana deja. Deci mai asteptam, sa dea Domnul sa mearga totul bine si rapid.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
aelita spune:
alexandra,ce frumos ca a nins!
fetelor,cand orindeti fulgii de zapada,sa pozati sa vad si eu!
Mark vine cu renii,acum,da!
v-am zis ca exact de Paste,eram in curtea bisericii,si a trecut o barza pe deasupra tuturor,mama a vazut-o si mi-a dat cu cotul: UITE O BARZA !!!! si nm-am uitat si am simtit ca vrea ceva,eu m-am gandit ce cauta barza,noatea ,in atata lume,pe deasupra,sa pluteasca asa..si am simtit ca e un semn bun,ma gandeam ca e ceva pt romani,ma apucase patriotismul ca tocmai vorbise preotul de inindatii,de strans fonduri...
pe drum,venind cu paharele de plastic in mana,pline de paste si vin,amestecate asa ni le-au dat cu polonicul,am dat de miros,si am mancat cu degetele asa pe strada,mama imi spunea ca nu si nu,ca maine dimineata!! si eu nimic,am lins un pahar cu vin cu tot!
ERAM INSARCINATA!! si nu stiam!nici nu ma gandeam.aia a fost prima mea pofta,vinul ,si primul meu semn:: barza .
laura,cred ca nu am mai fost la magazine de fac depresie
pai eu prea nu am facut deloc depresii! mai e si randul meu! dar nici amcar nu stiu de ce m-a luat ,ca nu e de sarcina,e asa de tampeala.
chinico,asa sunt astia pe-afara,scapa repede de tine si nu iti dau detalii.nici la ginecolog,cand ai sa te duci,nu o sa ajunga ecografia asta ca sa il poti intreba ceva?
chris,"intru, gasesc persoana , care ma anunta ca am sosit mai devreme!!! fetelor, ceasurile mele din casa sunt pe vechea ora" Dupa ce am citit cu sufletul la gura !!!
mio,tu din clipa in clipa ne dai vestea !
ce face kokorina ??as suna-o,dar nu stiu daca nu cumva o deranjez...
dianocica,
eu facui un scurt in casa,si nu mai stiam sa-l rezolv,parca m-am tampit.a trebuit sa-mi sun barbatul sa-mi explice ceea ce era evident sa fac.
roxanica,eu nu vreau bube asa ca ma potolesc!!
ma blegesc si eu,ca sunt bine,sunt bine si oodata ma succesc! na,mai vine si vremea mea.dar mi-am revenit cu niste chiftele.nu am mancat decat cereale cu lapte,si cateva chiftelute.imi cam fac de cap.
m-am saturat cu binele,cred.
aka,si eu sunt la fel,la durere.dar deja nu ma mai intereseaza pe cine sperii pe-acolo,important e sa iasa bine,sa nu ma oftic apoi ca nu am fost in stare sa zic,sa impun..
merci de flori,scumpi! imi trece cu voi!
hai sa facem cheful!
Almo bafta la cezariana!! bebe sanatos!!
p onu,bine ai revenit ! mai ai si tu un pic!
cristina,imi pare bine ca te pregatesti deja sa fii sexoasa tare dupa nastere!! si sa fugariti iar gradinile ! cam scumpa treaba,dar cand iti vine ,nu ai ce face!Important e sa te vezi apoi frumoasa si sexy!
trebuia sa ii spui mamei cainca nu te mananca tare,dar cand vei da burta jos,aoleu ec te va mai manca !!!
donia,mi-a trecut plansul,dar ama ramas asa bleaga,stii cum e starea de dupa.am mai tras repriza si cand am citit apoi de Michelle de la mamici ian-feb,ca a facut avortul...aia mi-a pus capac,ca si asa eram eu plangacioasa.
e bine ca pana seara im revin,nu ii impui capul si sotului cu tampeniile mele,ca nu are sens sa il stresez si pe el cu starile mele.
31+