Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Doamne fetelor, da ce se inghesuie lumea la nascut, ca nu mai pot urmari cine e la rand
FELICITARI tuturor mamicilor si viata luuuuuuuuungaaaaaaa si feeericitaaaaaaaa tuturor copilasilor
Noi nu dam inca nici un semn, desi duminica ar fi vremea. Apropo DPN meu s-a schimbat demult dar n-am anuntat pt. modificari. Este pe 05.11.2006, deci...duminica.
Credeam tot timpul ca va veni mai repede car iata ca nu vrea.
Eu sunt tot in Cluj, astept si fac eforturi ca sa-l incurajez pe Leon sa iasa in lume.
Mio 30+ si 4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Scuze de semnatura: este 39+ si 4d
Asiza, acum am citit mesajul si Nu , nu am vorbit, voi vorbi sambata la urmatorul control, cand a spus ca se va hotari daca ma interneaza sau nu inca.
Poate ne intalnim intr-o zi la o cafeluta. Daca ai chef anunta-ma , ca eu sunt in Cluj de luni seara si se pare ca aici raman. N-am chef sa treaca termenul , sa merg acasa si sa ma apuce a doua zi de sa nu stiu cum sa fug inapoi aici .

Deci, Mio 39+4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pupici la burtikoase!!!
Noi nu ne grabim la nascut, mai stam vreo luna jumate :)

Tinem pumnii stransi fetelor!
Nu mai stim nimic de Kokorina, sper sa fie bine toti trei si sa nu mai planga decat de fericire!

Pupicei, Ingeras 33+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aelita nici nu mi faceam griji. te am luat de fata simpatica de la bun inceput....

fetelor iar a picat netu. e incredibil cate lucruri te pot enerva intr o singura zi. mai ales cu vreme din asta. am dormit toata ziua si cand eram si eu hotarata sa mai caut diverse pe net...ia l de unde nu i.bine ca v ati mai potolit cu bebeii ca nu rezistam la 2-3 noi si azi.

pt toate

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Aelita , nu se poate sa fii trista!!! tocmai tu, care ai o vorba buna pentru fiecare!A venit randul nostru sa te incurajam! De fapt, starile astea sunt f.f. normale in sarcina, dar eu ma tot gandesc ca m-a ajutat Doamne Doamne si am avut o sarcina linistita, fara probleme mari, si eu, in ciuda acestui fapt, tot am plans, m-am plans, ba nu-mi convenea una, ba alta, si uite ca acum , pe ultima suta de metri mi-a trimis in cap toate bubele asteaaaaa, sa am motiv de ingrijorare. Asa ca, draga fata, capul sus, bucura-te ca esti bine, sanatoasa, tu si bebelusul tau !!!

ROXANA 35+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dolores!!! te-au lasat la vatra sau tot prin spital esti??Nu are nimeni vesti despre Dolores? Nici macar cuscra ei?
Iar Almo o fi nascut?

ROXANA 35+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Salutare. Abia am ajuns de la servici, cu ploaia asta...Va multumesc pentru raspunsuri, sunt hotarata sa nasc cu epidurala deci chiar daca dna doctor nu vrea ma duc la alt medic. Eu am un prag al durerii destul de jos. Daca ma doare ceva cat de putin ma apuca plansul, crizele de nervi si alte manifestari nedorite. Asa ca incerc sa previn orice, sa nu sperii oamenii pe acolo
Ama.lia doctorita este de la Giulesti. Ea mi-a spus acest pret. In iulie a nascut o prietena tot acolo si a dat anestezistului 150 ron. Si doctoritei 200 euro. Acum s-a dublat pretul la anestezist, sper sa nu se fi dublat si la ea.
Otilia felicitari pentru bebe Norbert
Dolores nu a ajuns acasa?
Vesti despre Almo nu mai are nimeni?
Ma duc sa mai fac un pic de treaba.Pupici

Monica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

almo mai are o ora si jumatate pana la cezariana; aici e de abia 11 dimineata

quote:
Originally posted by Cleomoni

Almoooooo esti mami? Nu stie nimeni nimic de ea????? Curaj, curaj curaj

Cleo 36+ saptamani

mamaana 31+ Stephanie si Isabelle si cu Tudor (12.12.96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Aelita iti trimit multe si sa iti treaca. Fetele nu vreti sa facem un chef "virtual" asa pe ultima "suta" cu bebei la purtator? Sa ne binedispunem toate, mai ales ca vine si weekendul. Haideti ca n-am mai dansat de mult...

Monica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

chiar nu mai stie nimeni nimic de kokorina ??
ma gandesc tot timpul la ea; sper sa ii fi emai bine

mamaana 31+ Stephanie si Isabelle si cu Tudor (12.12.96)

Mergi la inceput