Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)
Raspunsuri - Pagina 8
saryta spune:
Tocmai ce am terminat o partida de plans....nu stiu daca va mai amintiti de Michelle de la mamici de ian-feb care a avut probleme cu bb ..... tocmai am citit povestea ei... a pierdut-o pe fetita ei mai bine zis a trebuit sa renunte la ea. Acum 3 ani am trecut exact prin aceeasi poveste si stiu cat este de tragic .... dar timpul le rezolva pe toate.
Daca doriti sa cititi(dar e cutremurator).....aici e povestea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87282&whichpage=9
In viata sunt si bune si rele stie el DD de ce le lasa pe toate.
Va pupacesc dulce .
Mariana - 36+ cu ANTONIA
Mamicuta de -ANDRA si SARA
cristina1974 spune:
Aelita,nu prea mai imi da mie sa fugaresc gradinile,ca vine frigul si la noi.Si e umezeala multa, si iarba in gradina mai tot timpul e uda.....Unde naiba sa ma fugaresc eu prin gradina? Da' daca plecam in Dubai, dupa ce stiu ca ma lasa astia in avion cu coca si dupa ce iau pasaportul ei,s-ar putea sa fugaresc la greu pe acolo, ca vremea e cum nu se poate mai super acum acolo.
Mi-am avertizat sotul, sa se tina bine, ca eu am de gand sa-mi iau multe lucruri de-acu' incolo.Deja am inceput,si cred eu ca o sa ma tina un pic.
Stiti ca tot vine o vulpe la mine in gradina? Am uitat sa va zic mai demult.Nu stiu cum naiba, dar in Londra, vulpile sunt ca si cateii fara stapan din Romania. Poate nu chiar asa de multe, insa sunt o prezenta obisnuita. Si tampitoii astia de englezi, ciudatii naibii, in loc sa faca ceva sa scape de ele, le lasa noaptea mancare in gradina.Am vazut si eu pe madam vulpe de cateva ori,mai ales noaptea......frate, otreaba n-are. eu stateam in living,la parter,dar dupa perdea, ca mi-e frica, si ea nici nu se sinchisea de mine. Parca era in gradina lui tat'su.Intelegi, Aelita, ca acu' chiar nu mai imi vine sa ma fugaresc prin gradina.......Lasa ,ca am casa mare,am loc de fugareala, principalul e sa am cu cine sa ma fugaresc, ca sotul meu e cam ocupat cu treaba.
37 saptamani, Iasmina Timeea si bebe georgia Helia
cristina
panaa spune:
Intr-adevar SARYTA, fffffff.dureroasa povestea lui michelle .Am "urmarit" tragedia ei......si.....fara cuvinte
Mirela 37+ Ana
panaa spune:
Dar, cum spui, DD le rezolva pe toate!!! Cu incredere se trece peste toate......
Mirela 37+ Ana
p_onu spune:
alexandras-au intamplat multe de cand nu v-am mai scris...
in principal au fost lucruri bune, doar ca m-au tinut ocupata.... si departe de calculator...
sotul meu si-a dat demisia si...,de bucurie, dupa ce de-abia revenisem dintr-un scurt concediu, am plecat din nou o luna....dupa care a urmat o perioada mai dificila pentru sot, in cautarea unui alt loc de munca. Acum e totul bine, a facut o alegere foarte buna, din punctul meu de vedere...
Dupa concediu, eu am avut de tras tare la serviciu...ca sa recuperez...mai ales ca peste o luna intram dinnou in concediu prenatal...
acum m-am linistit, sunt acasa toata ziua...in asteptarea bebeului...
azii mi-am facut bagajul pentru spital
apropo, alexandra, felicitari pentru noua casa si pentru noua tunsoare, iti sta foarte bine...si, vorba dandusei, asteptam poze cu burtica mai la vedere...
37+ cu
Poze.
madaluta spune:
Offff...iar e harababura in mintea mea....
1.Renuntasem la ideea cezarianei in favoarea nasterii naturale cu epidurala, dar in seara asta cand am vb cu medicul, mi-a spus k si asta e cu riscuri, mai ales pt bb(ceea ce stiam si eu, dar ma asteptam sa ma incurajeze si sa imi spuna k nu e chiar asa)si k ea imi recomanda nasterea normala, fara nicio anestezie, dar k e alegerea mea....Cum sa aleg? Eu cred k ea se bazeaza mai mult pe conducerea unei nasteri normale decat pe una cu epidurala sau cezariana si de aceea imi tot recomanda ea asta.Si dc e asa cum sa vin sa cer eu ceva pe care ea nu se bazeaza?
Nu stiu de ce eu aveam impresia k cezariana e cea mai inofensifa metoda...dar vad k multi medici o resping...
2.am comparat masuratorile de acum cu cele de acum 2 sapt si am constatat k valoarea AC(circumferinta abdominala) de acum e mai mica decat cea de data trecuta. este posibil asa ceva?sau e o greseala de masurare?
18.X(32w 1d -AC=29,22 cm (33w2d )
2.XI(33w 5d)-AC=28,59 cm (32w4d)
Sunt cam nedumerita, ca sa nu spun speriata....
Si bb mi se pare cam mic la 2,100 kg.... dar dr mi-a zis k este bine si k se va naste la termen( am colul lung si inchis)si intr-o luna jumate cat mai are de stat acolo o sa ajunga la 3,200-3,300 kg.
Daca stiti cumva ce e cu AC-ul asta sau cum se poate explica..v-as fi recunoscatoare...
Madalina 34+
poze,
p_onu spune:
aelita si saryta, de ce cititi voi povestirile alea acum? serios!!!
uitati-va la un film frumos, o comedie, uitati-va la poze ce va aminatesc de lucruri placute, plimbati-va... ca sa nu se sperie bebeii de ce se intampla cu voi, din contra, sa rada sau sa se bucure odata cu voi...
eu cred foarte mult in faptul ca starea noastra emotionala o comunicam bebeului...asa ca incerc sa evit situatii care imi produc emotii foarte intense, mai ales negative....
sper sa nu mi-o luati in nume de rau....
37+ cu
Poze.
p_onu spune:
madalutza, iti inteleg nedumerierea legat de modul in care o sa nasti...si eu mai am putin si nu stiu inca ce sa fac, cum e mai bine..
si eu am observat ca multi medici nu sunt de acord cu cezariana (la inceputul sarcinii eram hotarata ca voi naste prin cezariana), pentru ca implica unele riscuri, la fel ca orice interventie chirurgicala (datorate anesteziei, etc.)
nici eu nu stiu inca in ce fel voi naste, natural sau cezariana...stiu sigur un lucru...am contraindicatie pentru epidurala. Poate duminica asta, dupa ce merg iar la dr. voi sti mai multe. depinde si de cum mai e pozitionat bebe. Ultima oara se intorsese cu funduletul in jos(acum o sapt), dupa ce a stat o lunga perioada cu capsorul in jos...
fie ce-o fi, acum!!!
37+ cu
Poze.
Teutz spune:
Buna, burticilor dragi!
Saryta,e extraordinar de trist ce i s-a intamplat lui Michelle! Am plans de m-am umflat!! Sper din tot sufletul sa ramana insarcinata cat mai repede si sa aiba un bebe sanatos!
Felicitari noilor mamici, Dandusa, Bamboletta si Otikerekes!!! Sa va traiasca bebicii si sa fie sanatosi!!!
Ma alatur si eu galeriei pentru burticile care mai au putin si devin : Lorym, Mirona si Almo (daca nu ma insel)!!!
Teutz 32+ Alexia Iarina
mamaana spune:
madalutza si p_onu si eu sunt in aceeasi situatie: inca nu m-am hotarat cum o sa nasc si mai am cel mult 4 saptamani; pe primul l-am nascut natural, numai cu anestezie locala si a avut 3900gr; acum ma gandesc ca fiind mai mici, pot naste mult mai usor - nu ca data trecuta ar fi fost foarte greu (m-au indus pe la 11am si am nascut pe la 4:30pm); problema e ca nu am pe nimeni care sa poata sa vina de acasa sa ma ajute in primele luni, iar daca fac cezariana imi va fi mult mai greu; pe de alta parte, daca ele nu se aseaza vertical, imi vor face cezariana si oricum imi va fi greu...
mamaana 31+ Stephanie si Isabelle si cu Tudor (12.12.96)