Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Mirona si Cristina1974, tare haioase mai sunteti! Am ras cu lacrimi de fazele cu Pro tv-ul si cu vulpile din Anglia!
Referitor la temele zilei: sotul meu, desi nu recunoaste, este mai speriat decat mine cand vine vorba de nastere. Il simt si ca este putin intimidat de burtica mea. L-am intrebat de ce, dar a spus ca nu este adevarat, doar mi se pare mie.
In legatura cu ecografiile, am facut si 2D si 3D si 4D. 4D nu voiam sa mai fac, dar, daca mi-am schimbat medicul, asta nou a spus ca lucreaza la o clinica unde face el ecografii si trebuie sa-mi faca neaparat si o 4D, ca sa se asigure ca este totul in regula, desi facusem o 3D cu doua saptamani inainte. Am zis: treaca de la mine, noi sa fim sanatoase! Mi-a fost recomandat ca fiind un medic bun, asa ca am incredere in el.
Aelita, fii barbata! Nu avem voie sa lasam depresia sa vina de pe acum! Nu face bine la bebe! Capul sus si suntem alaturi de tine! Bine, acum, daca iti vine sa plangi, plangi, ca te descarci si pe urma te simti mai bine.
Roxana, felicitari pentru casuta, sa o stapaniti sanatosi! Stiu ce inseamna sa-ti doresti sa ai locsorul tau si stiu si ce bucurie te incearca atunci cand, in sfarsit, reusesti sa-l obtii!

Teutz 32+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Scuza-ma, Roxana! Pe Alexandra trebuia s-o felicit pentru casa!! Sunt cam ametita la ora asta.

Teutz 32+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dupa mesajul anterior am avut contractii neregulate, de la 18:30 au devenit regulate la 11 minute, acum am ajuns la 5 minute, am sunat medicul, acum plecam spre spital.

Sorry ca nu v-am citit, nu mai am timp, va tin la curent.

you all!

Miro39+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Miro

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Mirona am inceput galeria
mult curaj si nastere usoara fara dureri prea mari.
Ma duc la nani. Noapte buna, fara drumuri la baie

Monica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

miro pai nu stabilisem ca pe luni?!?!?!?

sa iti fie bine si bebe sa soseasca pe lume cat mai repede! tinem pumnii si facem galerie o sa va intoarceti acasa trei...

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

HAI MIRONA!!!!!!!
Sa nasti usor, sa fii tare si sa-ti vezi papusa repede,repede!
Multa sanatate Karinei (apropo,e un nume bestial de frumos, asa o cheama si pe sora-mea,ca parca mama nu putea sa-mi gaseasca si mie un nume mai huschit),sa ai laptic mult, mult pentru ea, iar tu sa vii repede acasa, si sa ne zici cum fu.

37saptamani,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

HAI MIRONA!!!!
Iti tin pumnii! Sa ai o nastere super usoara, laptic mult si o bebelushca sanatoasa si mancacioasa!!!

Teutz 32+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hai Mirona!
Nastere usoara, o bebelina sanatoasa si refacere rapida!

Cristina, zi mersi de vulpi, pe aici se plang oamenii ca le vin sconcsi in gradini!
Oricum, mare tampenie ca le hraneste lumea. Macar turabrea e eradicata in UK, nu?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mirona, ma rog pentru tine sa fie totul bine...si pentru Karinutza la fel...oricum tu esti o curajoasa!!!

Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput