MOS CRACIUN in... pantaloni scurti !
Raspunsuri - Pagina 15
ionella3003 spune:
Tzuni, draga mea, nu ai primit PM-ul? Am trimis si eu niste banuti prin posta (de fapt sotul meu, Adrian, i-a pus), si te-as ruga sa-mi spui daca i-ai primit sau nu, ca a trecut deja ceva timp...
Multumesc!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Tzuni spune:
Ionela nu, nu am primit PM-ul, dar am primit un aviz postal. Ma duc azi sa vad despre ce e vorba. Te anunt daca sunt banutzii de la tine!
Va intrebam daca e ok orfelinatul Robin Hood de la iesirea din Bucuresti, la capatul Soselei Oltenitei? Daca nu, astept alta sugestie. Pana miercuri, cand trebuie sa-i anunt ca mergem la ei cu Mos Craciun!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gianina spune:
Felicitari pentru ceea ce faceti!
Am depus si eu astazi 20 lei in contul lui Marius.
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
strumfi2004 spune:
Tzuni, nu am mai trimis in plic banutii (pentru ca e mai greu sa ajung la posta), i-a depus azi sotul meu in contul lui Marius (25 ron).
Spor la treaba si Craciun fericit tuturor!
Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut
liliana29s spune:
Gata am trimis si eu 30RON cu transfer de la ING de pe card, sper sa fi reusit . La detalii am scris - Craciun .liliana29s
Nu stiam ca e asa simplu cu transferul de acum o sa incerc lunar sa cotizez cit de putin la umanitare .
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica
Dan Mihai
liliana29s spune:
Am trimis ieri in contul lui Marius , am facut transfer de pe card ING . Trebuie sa mai fac o dovada ceva pentru tranfer ?? ca sa primesc si eu un fulgusor .
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica
Dan Mihai
Maiotra spune:
Tzuni, daca iau banii pe 19 si pe 20 merg la posta sa-ti trimit..se mai poate???
Daca da, da-mi un Pm cu adresa ta!
marius spune:
quote:
Originally posted by Stinuquote:Multumesc mult ,cum pun banii la posta iti dau un pm.
Originally posted by mariusquote:
Originally posted by Stinu
E tarziu daca pun si eu astazi niste banuti in contul lui Marius ?
Iustina
Nu e tarziu. Voi anunta data finala asemeni proiectului precedent.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Iustina
De data aceasta este tarziu. Atunci nu era.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro