Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Asaaa...am baut un ceai de tei, m-am mai calmat nitel...dar nu de tot!
Crinuta, azi a fost randul meu! Sa ma scoata Vlad din sarite! Asa ca te inteleg perfect cand zici ca e obraznic! Iar in legatura cu crevetii, mie sa-mi faci o portie dubla, din aia pane!
Ubi, felicitari pt. olita! Si eu vreau sa incep...dar sa fie cald in casa(si nu stiu cand va fi, ca asta e unul din motivele mele de suparare...)
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Bubu, nu mai fi trista! Si Bia a inceput sa fie obraznicuta, se cam baga peste tot "Nu"-ul ei trebuie sa fie clar nu, iar al meu , f f rar. Mai ridic tonul la ea..si numai atunci intelege. Nu vreau sa o invat asa..sunt oare o mama rea , ca mai tip la ea?
Ixxi, felicitari piersicutei pt olitza! si mai ales pt cuvintele! Ma bucur enorm ca ne scrii despre voi! Doamne Ajuta sa treci mai usor peste hot .definitiva.
Ubi, felicitari si Alxendrei pt olitza! Doamne cat as vrea sa scap si eu de pampers..Bia bea f multe lichide si face pipi pe masura si parca cumpar baxuri mai des.
V.Erica, desi cu intarziere, ii urez si eu un LMA sotului, sa fie sanatos si sa se bucure de voi!
Simona, interesant acel articol!
Dana, frumoase poze a-ti facut in lipsa lui Codrin! Ce as pleca si eu numai eu cu sotul cateva zile, si la munte..numai sa ma odihnesc si sa profit de intimitate la maxim>
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
amo2004 spune:
Bubule, dar ce te-a suparat asa tare? A fost raut Vlad toata ziua, sau a mai fost ceva pe langa? Sper ca ti-a trecut intre timp. Au si ei zile cand nu le intri cu nimic in voie, dar asta ni se intampla si noua. Sa stii ca si al meu se joaca mult cu animalele, le da sa pape, le pune la nani si le plimba cu masina. Pe maimutoi ii ignora, nu pare sa-i placa nici unul cu exceptia lui Somnorila (un mielut alb moale) cu care doarme.
Alte "activitati":
- brrrrum-brrrrum la greu cu masinutele pe jos, pe pereti, pe masa etc Peste tot e cate o masinuta si din cand in cand, mai ales pe intuneric de mai aude cate o injuratura deghizata atunci cand calcam pe ele
- sterge si el praful
- ne pune sa ii scriem/desenam (dupa posibilitati) pe tablita magnetica. Vine cu ea in mana si tipa "Iiii", care nu vine de la scrii/scrie ci de la spus pe litere diverse cuvinte, ca io daca-s antitalent la desenat m-am apucat sa-i pictez litere si forme geometrice, iar el pare sa fie indragostit de litera "I"
- scrie pe pereti!!!
- cum prinde o punga cu ceva, o goleste instant pe jos. La mare cinste sunt pungile cu condimente. Azi am aspirat continutul uneia cu boabe de mustar O clipa de neatentie si hasti! a inhatat-o de pe masa din bucatarie.
- vrea tot timpul sa umble cu cosmeticalele noastre, cu cremele in special
- a inceput sa construiasca cu cuburi, ca pana nu demult ii placea doar sa darame ce ii construiam noi
- in we se mai uita la desene la Pisicile Aristocrate, ii plac foarte mult, mai putin pasajul in care Edgar e fugarit si muscat de fund de caini. El tine cu Edgar si striga tinandu-se cu mainile de cap: "Du-ti, nenea, du-tiii! Papa ham". Adica Fugi nenea ca te papa ham!
- Aaaa! Se uita in pliantele de reclame de la hipermarketuri si pe urma ne cere papa sau bobo. Ei, explica-i tu copilului ca nu ai, ca alea sunt numai in reclama sau la magazin!
Oricum, suntem foarte bucurosi ca a inceput efectiv sa se joace, sa inventeze. Isi gaseste singur ocupatie minute in sir. Pe masura ce intelege mai multe si jocurile sunt mai diverse si mai fascinante pentru el.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
bubu05 spune:
Amo, ce m-am amuzat cum povesteai! F. haios! Pai pe langa ce m-a suparat Vlad au mai fost si altele.....
Vroiam sa zic, adica sa scriu ca si lui Vlad ii plac desenele cu Tweety si vine sa ma ia de mana , ma duce la calculator si zice : Tuti, buf! sa-i pun desenul cand cade tweety. si sta pe fotoliu si se uita cumintel apoi zice: Datuuuu!, adica inca o data!
Si inca o activitate preferata: deschide sertarul la bucatarie, isi ia o lingurita, apoi deschide usa la dulap si ia un ibric si fuge cu el si incepe sa "faca mancare".
N-am mai zis demult ghicitori, dar va zic cateva pocituri:
chichita= furculita
chita= sticla
Zice clar apitza cateodata in loc de apa.
Aaa, stiti reclama cu "multumesc mami!" ? Vlad umbla prin casa si zice: misi, mami- misi, mami! adica mersi, mami si apoi imi aduce cate ceva sa-i spun eu multumesc!
Shobo, m-am delectat si eu cu pozele voastre! A fost bine la Paris? ce impresii ai?
Eu zic sa mergeti si la Barcelona!! eu m-am indragostit!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
catiflo spune:
crinuta, cind afli secretul la creveti sa-mi spui si mie. eu ii prajesc putin in tigaie cu ceapa si usturoi, pun smintina si ii flambez cu scotch ... am cumparat si eu colac pt wc, am incercat o data dar n-a vrut sa stea, totusi nu ajunge cu picioarele la scaunel, mai incerc...
na ca am uitat ce-am vrut sa apun... din pacate nu ma pot uita la poze la serviciu ca e prea evident ca fac altceva decit trebuie.
intrebare: cum ii convingeti voi sa accepte incaltari noi? al meu nu vrea cu nici un chip alti pantofi...
va pup, un we placut si multa sanatate
amo2004 spune:
Crinuta, pane vreau si eu! Sau la gratar si cu sos barbeque. Intr-o vreme (acu vreo 4 ani) al meu imi spunea "shrimp-ule" de cat il tot bateam la cap cat sunt de buni si ce rau imi pare ca aici nu se gasesc.
Ubi, felicitari pt olita!
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
V. Erica spune:
Neatza,
Multumesc pt urari Ubi si Kris.
Shobo, ceee frumoooos !
Mona, haha ce m-ai distrat!
Simona, multam pt articol. Mi-ai dat o idee sa le mai fac si eu suc de morcovi cu mere si portocale.
Mai fetelor, mi-ati facut pofta cu crevetii vostri. N-am mancat niciodata...Pt mine pana acum crevetii erau chestiile alea uscate care se prajeau si erau oribile la gust!
Da` acu` m-ati facut curioasa. Unde gasesc in Bucuresti?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Ubi spune:
Aseara fiica-mea a vrut de 7 ori la oala. O spalasem, o bagasem in pijamale (20 de capse cred ca are pijamaua...) si ea tot zicea mama kaki. Acum, daca am inceput...ce sa-i zic, fa in pempers? Asa ca am desfacut de 7 ori cele 20 de capse si am pus-o pe oala. Mai frate si facea un strop, cat sa nu zic ca nu a facut nimic. Puteam sa o cert? De asta zic ca va trebuie nervi de otel...
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Ubi spune:
Amo, i-am pus si eu desene animate dar nu e deloc interesata. Ei ii plac cartile si Cd cu muzica. Dar vine si vremea desenelor... M-a distrat tare faza cu Mihai si cu Edgar.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
PatriciaArdeleanu spune:
ERica, se gasesc in supermarket proaspeti sau congelati. proaspeti: unde e si peste, pe tarabele alea cu gheata, arata ca niste cozi de rac, rosiatice. sint in carapacea lor si trebuie curatati.
Sau la congelatoare, deja curatati. costa intre 600-900 mii Kg, dar pentru o portie buna merge sa iei si 2-300 grame.
Ubi, tare faza. si mie imi zice la fel rebecca dar nici nu o mai pun, ca zice la misto "caca, phuuuu"; la inceput si eu o dezbracam repede si puneam pe oala. Oricum, bafta in continuare.
Bubu, cine te-a suparat asa rau? doar Vladut?
Patricia si Rebecca (05.02.05)