Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Iata ceva poze cu casa.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, foarte frumos, imi place mult cu ai aranjat, culorile, mobilierul, roletele, tot. S-a pretat si casa la aranjamentul asta, ai spart si balconul?
apartamentul meu, desi e destul de mare, nu se preteaza la nimic: e semidecomandat, balconul iese din sufragerie lateral si tine pe toata baia si dormitor, ziduri pe care nu merge sa le sparg, etc...la anu mi-am propus sa ma mut

Laviania, interesant, nu?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Erica, foarte frumoase pozele cu apartamentul. Este cel cu 2 camere renovat, nu? Imi place foarte mult faianta de la baie: verde cu bule.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, pari suparata in mesajul tau sau mi se pare?
Eu mi-am amintit ieri ca Simona vroia sa ajungi, comunica cu tine pe pm dar tu nu ai ajuns atunci si de aceea am facut acea intalnire in 5, de care am pomenit, pentru ca tu nu ai ajuns prima data.
Eu asta imi amintesc, iar acea intalnire in 5 a fost prima in care te-am vazut si am vb. cu tine, si evident, te-am placut mult, pentru felul tau de a fi.

Deci eu asta retin.

Patricia, noi avem acelasi tip de apartament, aceeasi marime si tie ti se pare mare????????
Stii cati metri patrati are apartamentul de aici? 140. Al meu din Bucuresti are aproape 50, de fapt 49,49 e trecut pe contractul de casa.
Asta are 4 camere, dar toate sunt maaaaaaaaari.
In Germania si Usa sau alte tari preturile la case/apartamente sunt mai mici decat in Ro.
Cine ne credem noi frate sa punem asa preturi exorbitante pe niste cutii de chibrituri?
E revoltator, nu alta.
Cu aceeasi bani cumpar aici apartamentul asta de 140 m patrati.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Abaterile mele:

- prea multa cioco amaruie, adica mai mult de 2-3 cubulete/zi asa cum ar fi normal..
- sa zic asa o data/luna mai halesc cate o bucata de ceva praji dar doar atat..
- 1 sapt din cele 2 in GR am halit de TOATE , v-am zis ca era o cofetarie acolo de muream... si am zis ca ce naiba, sunt in CO.. dar, ma rog, deja slabisem vreo 8 pana atunci.. (dupa acea sapt am luat kg pe care l-am dat jos cum m-am intors intr-o sapt)
- cateodata (rar) nimeresc sa mananc ceva cu sos care are amidon sigur.. imi dau seama dupa ce am bagat..

coraly, bravo baiatului cu olita!!!

Bubu, te inteleg si zic bafta si sa fii consecventa in cont!

Patricia, am uitat sa-ti zic ca ai voie maioneza facuta in casa, cu ou si ulei (fara mustar!) dar nu ai voie cea din comert pt ca sigur are amidon sau zahar inclus..

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Dragele mele, va scriu pe fuga........... am fost de dimineata la spital si am vb cu dr mea si am decis sa ma operez joi, asta pt ca ea intra in concediu 2 sapt. asa ca....maine dim ma interneaza pt analize si joi ma opereaza, iar daca totul va fi bine vineri imi da drumul.

am mai vb cu ea, ca maine dupa analize si radiografii sa pot pleca acasa si sa ma intorc joi dimineata (ma opereaza la 12). sper sa ma inteleg cu asistentele.......caci tare as vrea sa fiu acasa cu fata de ziua ei...poate o duc in mall la bile.....

acum sa va pove despre micuta vorbareata:
- mesi mami e la ordinea zilei, folosit corect
- mami ate dese (alte desene animate)
- ata nu pace (asta nu/mi place)
- apitza
- mo mo canca muzi (mor mor canta muzica)
- ia ia ooo..din cantecul "old macdonald have a farm"
- ata a ta (insemnand asta e a mea ....mari probleme cu a ta si a mea...ca si "pacu'ei" adica patul meu....
-mananca f bine cu furculita si bine cu lingura ...ciorba

Ubi si Bdana bafta la gasit job!!!
Bubu felicitari pt prima zi de cresa
Erica foarte frumos apartamentul

imi pare rau ca nu voi putea venii la intalnire, daca o faceti saptamana asta....poate data viitoare ..... sa auzim de bine

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Crinuta, mare fata de alte apartamente de 2 camere pe care le-am vazut, care mai sint si decomandate si poti face modificari, la asta m-am referit. Adica am vazut apartament mult mai mic, dar au putut extinde bucataria renundind la balcon, sau camera de zi, iar camerele fiind separate conteaza mult.. ca in rest, e cutie de chibrituri pentru nevoile noastre.

amaya, sper ca nu esti suparata.

shobo, merci mult. Ce bine, eu nici nu pun mustar in maioneza si de obicei mi-o fac acasa.
dar paine maninci vreun pic??graham sau neagra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

http://family.webshots.com/photo/2134304310063256841xrhnif

Asta i-am facut ieri lui Rayan si a iesit o nebunie.
Pacat ca el nu are deloc pofta de mancare zilele astea, desi am inceput sa ii dau sirop cu vitamine.

Shobo, sucurile cu zahar banuiesc ca sunt interzise. Dar cele acidulate insa fara zahar?
Mie nu-mi plac sucurile naturale neacidulate.

Nu-l mai las pe Rayan fara pampers. Mai bine cumpar 10 chiloti si ii spal zilnic de N ori. Avand uscator ii usuc in 20 de minute.
De ieri am vazut ca ii apar bubite pe fund, mici, si el nu a avut niciodata nimic, vreo iritatie ceva, asa ca nu imi place chestie asta deloc.
Bine, nu imi place sa fie gol si sa atinga covorul, gresia, toate pline de microbi si porcarii.

Gata, m-am decis, mai bine face in chiloti si ii spal.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna!
Si azi am avut un inceput promitator la cresa!
Ieri i-am cumparat doua pungute cu animale de plastic(domestice si salbatice) si i-am oprit cateva acasa(ca mai avea) si restul le-am pus in rucsac pt. cresa.
Cand am ajuns acolo, in timp ce-l schimbam ii spuneam cum eu o sa ma duc sa-l iau dupa ce face nani cu copiii, el aproba, nu era absolut deloc speriat sau sa faca vreun gest ca nu ar vrea sa ramana acolo. Cand l-am dus in clasa i-am dat si punguta cu animale, n-a avut nici o treaba.
Am sunat acum la 13:15, mi-a spus educatoarea ca a mai plans dupa mine, dar f. putin, mai mult ca o smiorcaiala, si asta dupa vreo ora dupa ce l-am dus, cand a realizat el ca iar am plecat. Mi-a spus ca a papat tot, ca mananca f. bine, iar acum dormea.
Nu stiti cat de linistita ma simt!
Sentimentul ciudat tot mai este...cand am ajuns acasa iar am bocit...de dorul lui...
O sa va povestesc si azi dupa ce-l iau si nu va ma stresez si pe voi

V.Erica, imi place mult de tot faianta din baie, e super! Cred ca in primavara facem si noi baia, ca e singura pe care nu am renovat-o de cand ne-am mutat. Si imi place si in bucatarie, e f. frumos. Sa nu mai zic de piticutii din poze, niste scumpi!

Ghicitori pt. amatori:
mimiga
tita
pipicu

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

crinuta, chiar nu ti-e mila de noi?
ce e aia? zi cum ai facut

Ixxi, iti tinem pumnii sa fie bine!
Bravo pentru mica vorbareata.
Rebecca stie foarte multe cuvinte dar nu leaga intre ele decit mami bache (adica brate), mami pa, mami da, mami ia-o

Mi-a venit aseara canapelutza si tare s-a mai jucat si trintit, desfacut si facut la loc, dar de dormit, not yet

Bubu, ma bucur mult si imi dai curaj si mie.
mimiga=mamaliga?

Mergi la inceput