Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am revenit!
Am asa un sentiment...aiurea de tot...
Cand am ajuns la cresa piticii se pregateau sa pape(gris cu lapte) si am bagat capul pe usa sa-l vad. Toti copiii stateau la masute, doar Vlad era in picioare si se juca la o etajera cu jucarii. Apoi a iesit cineva de acolo si Vlad statea in picioarele ingrijitoarei care punea grisul in castronele si se uita la ea cum manevreaza polonicul. Cand s-a mai deschis usa statea la masa si ii dadea sa pape si manca de nu avea treaba. Ingrijitoarele de dupa-amiaza sunt tinere si f. dragute, mi-au zis ca a mancat tot si a dormit doua ore si ceva.
Cand l-a scos din clasa, Vlad era debusolat, buimac, parca se uita prin mine. Imi venea sa-l pupacesc tot si sa-l strang in brate, dar m-am abtinut putin sa nu creada ca il uit acolo...
In timp ce il imbracam l-am intrebat:
-Ai facut nani?
-Daa, pii(adica cu copiii)
-Ai papat?
-Da, tanti(adica i-a dat tanti)
-Mine mai vii la copiii?
-Da

Spre casa si-a mai revenit, incepuse sa cante in tramvai. I-am dat o banana pe drum, a mancat-o toata, apoi acasa iar a mancat un sandwich si inca unul acum.

Eu am un sentiment ciudat, parca de vina ca l-am lasat acolo, ma asteptam sa rada cand ma vede si sa sara pe mine...de unde...cand l-au trezit educatoarele mi-au zis ca a plans, s-a speriat ca toti copiii se uitau la el si nu stia unde este.

I-am cumparat doua seturi de animale din plastic sa i le duc acolo, mi-au spus doamnele ca ii plac mult(stiam asta de acasa).

Sper ca intr-o saptamana sa se obisnuiasca...si eu la fel.

Sper ca nu va plictisesc cu detaliile!

Revin dupa ce citesc din urma.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Bubu, cind m-am intors din Columbia dupa ce am lipsit mai mult de o saptamina ma asteptam la fel, ca Vladut sa se bucure tare, dar nu parea ca a facut-o. S-a intrerupt putin din activitatea lui la acel moment dar nu mult. In schimb a revenit repede de tot la sentimente bune.

Si inca si acuma plinge dupa mine dimineata cind plec la servici, mai ales lunea. Luni e tristete mare de tot, cind ramine cu bona sau cu tati..

Nu ai de ce sa te simti vinovata. Felicitari pentru prima zi la cresa!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Simona, multumesc mult de incurajare!

De fapt toate ati fost super dragute ca m-ati incurajat, chiar aveam nevoie! Va multumesc mult!

Patricia, in City Mall locul de joaca e mare si are o parte pt. copiii mai mari si una pt. cei mai mici, dar se pot juca peste tot. Este 180.000 parca dupa- masa(iti da un suc gratis), timp nelimitat. In mall la Vitan locul este f. mic(e gratis, e adevarat) si nu e ingradit, adica pot iesi in ciorapei sa se plimbe pe acolo.

Coraly, bravo lui Sergiu, ce bine!
Stai sa vezi o faza: acum jum. de ora vrea sa faca pishu, il pun pe wc si face, dupa 10 min iar vrea, il pun si nu face. Inca de doua ori ma bate la cap ca face pishu, il dezbrac si degeaba. Apoi imediat face kk in pampers! El simtea ca face ceva, dar nu stia ce si cum...inca nu a facut kk la wc pana acum. Oricum vad ca cere si el sa faca pipi si face la wc. Ce bine cu Libero-chilotei ca merge mai repede dezbracatul/imbracatul.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, Crinuta, asta e, nu m-ati retinut atunci, n-are importanta, oricum n-am fost eu prea vorbareata, ma simteam putin stinghera.

Bubu, mie mi se pare promitatoare prima zi si a dormit mult asa din start...Andrei a dormit doar o ora si era dupa 2 saptamani de program scurt. Cu siguranta se va obisnui repede insa va mai plange cateva zile si e perfect normal, dar apoi va incepe sa "golaneasca" alaturi de pitici si va uita complet de tine pana te duci sa-l iei. La noi, dupa 2 luni, dimineata, Andrei imi fura un pupic rapid imi arunca un pa cu jumatate de fata si o zbugheste la copii. In privinta obisnuitului tau doar o sa te mai relaxezi putin, de dorul din timpul zilei nu vei scapa absolut deloc (chiar se acutizeaza, cel putin la mine asa e) insa de sentimentul de vina vei scapa doar cand il vei vedea fericit ca este acolo cu copii si atunci te vei simti impacata cu alegerea facuta. Iar in privinta detaliilor eu abia le astept, si sunt sigura ca nu sunt singura,asa ca nu cred ca plictisesti pe cineva.

In privinta intalnirii, daca o facem cu pitici eu nu voi putea veni fiindca acum nu-i fac fata singura lui Andrei (nici nu am voie sa incerc) intr-un loc de joaca si nici macar nu pot sa-l tin in brate dar sa alerg de colo-colo dupa el.

Oana 26+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-Maria, multumesc frumos!
Bubu, chiar te rog sa ne dai cit mai multe detalii. Felicitari pentru prima zi, cred ca si eu ma voi simti la fel, dar asta e, trebuie sa trecem si peste asta.

Amaya, eu imi sustin parerea, adica daca ai fost, ai plecat inainte sa vin eu sau ma confunzi. NU aveam cum sa uit mai ales daca erai in fata mea. Am si o poza in care se vede ca stateam cu spatele la perete, nu spre afara.

Cu intilnirea, nu e obligatoriu sa venim cu copiii, doar cine vrea si nu poate altfel. Eu daca vin in timpul saptaminii vin fara, ca mi-e greu sa vin acasa,a jung pe la 18-18.30, iti dai seama.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Erica: filtrele de ceai sunt din hartie transparenta, seamana cu cele de la plafar cu care suntem obisnuite dar sunt mai mari si sunt deschise ca sa poti pune in ele ceai cat doresti. O cutie cu 100 de filtre costa 80.000 cand am cumparat eu (acum un an). Exista si filtre metalice, sunt haioase dar ruginesc repede asa ca nu ti le recomand. Ceaiurile sunt de la 75.000 in sus punguta. Canile sunt cam 350.000 dar unele dintre ele sunt cu adevarat frumoase.
Cat despre carturesti, cel mare e pe magheru. intre patria si farmacia aia mare de la strada, eo casa mare boiereasca nu ai cum s-o ratezi. Cel mic e pe strada din spatele universitatii cred ca ii zice edgar quinet si e ceva mai greu de observat.

Bubu: un pup pt o mamica plansa:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Witchie, !

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Bubu felicitari pt prima zi de cresa.Lasa bocitul si profita de orele libere sa faci ceva doar pentru tine.Faza cu Almette e haioasa.

Montignac-ul ala suna destul de bine,desi uneori se cere si o felie de paine,La mezeluri cum sa le mananc pe legume?Mi se face rau!

Crinuta,noi facem in casa houmous,al meu a invatat cum sa fiarba nautul,apoi ii scoate pielitele si il baga la blender,iese o minune,eu as manca zilnic,cu orice fel de mancare.Peshte si noi mancam des(aici in Mangalia nu se prea gaseste proaspat),in special noi cumparam Dorada in Liban(si aici se gaseste)si il facem in folie de aluminiu pe gratar electric.

Simona,multam de invitatie,cand vin in Buc poate ne vedem.

Despre ceai,am o sapt de cand beau in fiecare seara cat va citesc.Am gasit Lipton,Quiet night se numeste,are levantica,musetel,flori de portocal si inca ceva dar nu am retinut ce.

Da' ati scris ceva azi despre cine a stat cu spatele la perete si cine nu!

Anda,dar pe supereva trebuie sa-mi fac alt cont sau merge cu acelasi cont de pe DC?

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Anda, multumesc frumos.
Bubu, ce te-nteleg!!! (Cand sunt mai maricei macar iti povestesc cum a fost, dc s-au jucat, au papat, ce-au facut, ce-a zis dna, dar asa?) Hai, curaj, mami!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Ubi si Bdana multa bafta la gasit job!!!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput