Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

M-ati ametit cu intalnirile astea. De nu aranjez la intalniri cand vin in tara. Vedeti voi.

Deci, eu tin minte ca am fost de vreo 3 ori la Thalia.
Prima data a fost intalnire cu multe mamici. Eu am stat clar langa Simona Dinca ( ea a facut rezervarea, eu am mers cu ea), Patricia, Lali era in fatza mea, dupa care a venit sotul Simonei.
Apoi tin minte ca Ana Gabriela ne-a facut poza cu telefonul, deoarece noi toate uitasem sa luam vreo camera.
Ulterior au venit Leta si Megg.
Daca a fost si Amaya la acea prima intalnire, nici eu nu mai bag mana in foc.
Eu tin minte ca tu ai fost la Thalia la intalnirea ulterioara cu Simona Dinca, Tomasa, Lali si cu mine.
Ai stat la perete in fata Simonei, iar Tomasa era intre mine si Simona, Lali fiind in fata mea.

A mai fost o intalnire fulger ( decisa intr-o ora) cu Simona Dinca, Patricia si cu mine.
Asta tin eu minte referitor la Thalia.

A urmat o intalnire la Pizza Hut ( mama ce profiterol bun au acolo) si aia a fost ultima inainte de nasteri.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Coraly, ai fost sau urmezi?

Crinuta, asa se explica. Mai ales ca amaya tine minte de noiembrie, deci a fost cealalta cu siguranta, mai ales ca nici shobo nu isi aminteste. Nu de alta, dar eu imi amintesc toata intilnirile, chiar si de la aspirante.

Bubu, chiar am putea veni si noi cu copilasii daca e loc bun de joaca. E pt copii asa mici?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Patri, am fost deja, in 26. Sunt din primul decan.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Coraly, sa fii fericita si tu, scorpie!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Coraly, ai dreptate in privinta olitei. Trebuie sa fie pregatiti. Eu una zic ca Rayan inca nu este pregatit.
Ieri de ex. si-a dat jos pantalonii si pampersul spunand " caca", la care m-am uitat, nu era nimic in pampers, evetual pipi. Cu toate astea am zis ca poate vrea sa faca, asa ca l-am pus pe olita, unde a stat cateva secunde si evident ca n-a facut nici un kk, in schimb a facut pipi in bucatarie, dupa 3-4 ore de stat fara pampers.

Azi il las iar fara pampers vreo 2-3 ore (profit ca e cald) si sper sa am rezultat,desi ..... sunt pesimista.

Bubu, eu zic ca e un inceput promitator la cresa.
Rayan nu pleaca nicaieri fara mine ( exceptand mall-ul si supermarket-ul).
Acum cateva zile eram in spital sa il luam pe tati si sa mergem la cumparaturi si intalnindu-ma cu o asistenta pe care o cunosc bine, care tocmai a nascut acum vreo 6 saptamani, am rugat-o sa imi aduca poze si urma sa o astept la lift.
Intre timp vine sotul si vrea sa il ia pe Rayan sa mearga impreuna la masina si sa ma astepte acolo, insa Rayan a intors capul dupa mine si nu a vrut sa mearga deloc fara mine.
Eu nu stiu cand il voi da la gradinita. Deocamdata ma gandesc ca peste 1 an, dar nu sunt decisa daca atunci sau mai devreme, cert e ca am emotii mari stiindu-l dependent de mine.

Mai fetele' pe care le-am visat eu gravide, ce faceti maica? Pai vedeti ca imi stricati reputatia de visatoare buna ;).
Pai ce facem aici?

Ingerasa, te pup si mi-e dor de tine. Abia astept sa mai scrii aici.

Shobo, fasole, mazare, linte sunt permise?

Ubi, bafta si tie la gasit job.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia iti spun si eu La multi ani cu intarziere dar si cu mare drag!!! Si eu am fost la intalnirea aceea am stat in fata lui Shobo si langa mine Ana Gabriela parca si tot in fata mea Kris. Imi mai amintesc de tine, de Lali, Simona Dinca, Meg, Crinuta si Leta. dar si cu neuronul meu stingher poate am uitat.... dar sa stiti ca pe undeva cred ca mai sunt poze de atunci... intalnirea aceea a fost pe 1 octombrie, stiu ca era prima mea iesire dupa cerclaj (ce vremuri).

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Anda, poti sa-mi spui mai exact unde e Carturesti? Daca ma duc in spate la Univ. nimeresc sigur? Si cel de pe Magheru?
Si filtrele de ceai sunt la fel ca si cele de cafea, sau mai subtiri sau cum? Hai ca mi-ai facut o pofta de ceaiuri!? Si eu ma gandeam s-o rasfat cu asa ceva pe prietena mea cea mai buna cand vine in tara.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Patricia, zau nu stiu daca gasim. Uite ca nu m-am gandit la asta. Eu abia am gasit ori de cate ori am fost seara.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Da, da, intilnire la City Mall sau la Vitan Mall!!

saptamina asta sint in concediu. Abia astept sa citesc tot ce-ati scris pina acum
...sa am eu asa noroc s-o punem de intilnire chiar in saptamina in care pot sa vin?? waw!

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, Patricia, am scris pe scurt caci nu stiu pe cine intereseaza subiectul. Vezi pe pag 7. (Nu am probleme, multumesc ca te gandesti la mine).
Ubi, multumesc. Eu am inceput serviciul de cand Matei avea 6 luni si trecerea nu a fost deloc dificila. Puiul s-a adaptat repede cu bona si de asemeni eu la servici. Intr-adevar cred ca e mai greu la varsta Alexandrei, caci e constienta de multe lucuri si mai dependenta de tine. Iti urez succes la gasirea unui job nou si desigur la operatiunea olita!
Leta, ce mai face Deea cu manutza?
Eu i-am dat lui Matei si fasole si mazare.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput