Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor
irlandeza nu te obsesiona cu acest bebe, ca o sa vina cand e momentul lui, ca asa nu te ajuti deloc.Lasa ca o sa fie bine si pentru tine.Dumnezeu da tot la timpul lui,chiar daca noi uneori nu suntem multumiti cu ce primim si cand primim.Totul are un rost , si va veni si acel moment fericit pentru tine.Cand ti se inchide o usa ti se deschide o fereastra, asa ca ai incredere in tine si credinta in Dumnezeu si o sa vezi cum totul va fii bine.Si evita subiectele de gravide cat poti, si nu te mai plimba pe la raioane de patuturi, jucari, etc pentru bebe.Sper ca nu te-am suparat prea tare, dar chiar nu iti face bine

in rest va pup pe toate
ce cutrem a fost la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

La multi ani Iris!!![ Sa ne traiesti si sa cresti mare si sanatoasa. Felicitari Dana, doi ani mamica.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Olim Si nu m-am suparat , ai asa de multa dreptate.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! IRIS Sa cresti mare si cuminte si frumoasa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

salut fetelor
Sa stiti ca si eu m-am cutremurat ieri. A fost o senzatie tare ciudata, ca se legana patu cu mine .
Irlandeza, draga mea, las ca va rasari soarele si pe strada noastra in privinta . Io te inteleg perfect fiindca sunt in aproape aceeasi situatie ca si tine. Numai cine a trecut prin situatia asta, intelege ce e in sufletul nostru. si sa auzim numai de bine
Fetelor, eu va urez un weekend super fain.

pt. toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

IRIS, LA MULTI ANI!, imi cer scuze pentru intarziere
fetelor, o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

LA MULTI ANI IRIS!!!

Si noi avem azi o jumate de sarbatoare: facem 6 luni.Deja avem vechime!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor.
Cum e vremea acasa ? Aici e frumos , e soare , desi cam racoare.
V-ati dus toate la plimbare ?

P.S. Mi-a intarziat menstruatia cu 3 zile, nu-mi fac mari sperante dar cine stie .......

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

ce faci ali?cam slabuti la pagina asta ce faci iti faci de cap de cand piticuta nu-i acasa.pe unde umbli?ca pe net nu?pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Buna dimineata fetelor.
Cum e vremea acasa ? Aici e frumos , e soare , desi cam racoare.
V-ati dus toate la plimbare ?

P.S. Mi-a intarziat menstruatia cu 3 zile, nu-mi fac mari sperante dar cine stie .......

Noi 2 singurei

Ai vesti??? Ia zi sa ne bucuram si noi daca e cazul!

In alta ordine de idei: pt ca Andrei a facut 6 luni, am facut masuratorile de rigoare si raportam 8.300 gr si UN DINTZOC! L-am descoperit sambata seara.La Fini primul dinte i-a iesit la 8 luni, dar se pare ca Andrei este mai harnic!

Zilele astea au fost faine, caldut, am stat destul de mult pe-afara cu copiii.Aaaa......ieri dupamasa mergeam la cineva si pe drum ne opreste cineva si ne da un biletel si un pliant cu TZONTZO CLUB!!!(eram chiar langa Casa Tineretului).Era Blue_rain (Anamaria)!Ieri n-am avut vreme sa intram dar i-am promis la Fini ca mergem cu siguranta.Apropo de asta: Anamaria, ai putea sa imi spui care sunt tarifele? Felicitari pt club!!! Chiar era nevoie de asa ceva si in Baia Mare. Fini al meu e innebunit dupa chestiile alea gonflabile, trebuie sa am haine de schimb la mine daca merg, ca el se face pic de apa.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput