Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

va salut fetelor .citesc cu mare interes cea ce scrieti dar eu fiind incepatoare nu prea stiu ce sa va intreb care sant subiectele voastre trebuie ceva vechime sa pot participa si eu la discutiile voastre.

Mergi la inceput

blue_rain poti sa-mi dai ceva detalii legat de petrecerea PARTY.?MAI EXACT CE SE INTAMPLA ACOLO?SI INCA ODATA BRAVO PT.CEEA CE-AI FACUT.http://forum.desprecopii.com/forum/dc.gif
desprecopii.com

Mergi la inceput

blue_rain poti sa-mi dai ceva detalii legat de petrecerea PARTY.?MAI EXACT CE SE INTAMPLA ACOLO?SI INCA ODATA BRAVO PT.CEEA CE-AI FACUT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Camelia , Olim
Asa e , ma stresez din orice, cand nu-mi iese ceva ma enervez si atata insist pana reusesc , dar cu bebele e mai greu.
Olim energia mea se duce pe servici si cursul pe care-l fac, dar se pare ca am f. multa energie si restul merge la proiectul bebe(mai mult pe stres).
Cred ca singura solutie e sa nu mai intru pe forum deloc. In fiecare zi din sapt. trecuta a aparut cate o noua graviduta, si desi ma bucur pt. ele , pt. mine e un pic greu de acceptat.
Si asa am mult de invatat , vin franta acasa, cateodata nici nu mai am timp sa-mi fac o pedichiura sau sa ma epilez din cauza forumului.
Si vremea de aici e naspa , frig tare si ploua si cred ca dau in depresie. Trebuie neaparat sa fac ceva sa-mi revin.
Scuze daca v-am plictisit.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by olim

si la noi se impodobesc strazile, iar magazinele aratade frumoase, doar ca sunt 20 de grade afara, si numai craciunul nu simti ca vine, dar de 6 ani , ne-am obisnuit

Intradevar de Craciun e frumos sa ai zapada , sau macar sa fie frig tare , dar in rest mie mi-ar placea sa fie cald tot timpul, eu iubesc caldura si se pare ca am parte numai de vreme racoroasa , chiar si vara.Hai sa facem schimb, vrei ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Adela ti-am trimis un email pe adresa de la speedline pt un bilet de avion.
Mai fetele juniorul meu nu mai vrea sa doarma singur, plange noaptea in hohote de suparare ca nu mai doarme cu mine
V-am pupat

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Dana in cursul zilei de azi iti trimit variante pe mail.

Fetelor de acasa, ati simtit cutremurul? Ce senzatie nasoala!!! La mine era liniste ca dormea Andrei si am auzit o galagie ca si cum ar trozni mobila (nu tare).......ueeeeh....ce ciudat.Bine ca nu stam intr-o zona seismica sa simtim asta mai des!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare...
Adela eu sincer nu am simtit ca aspiram pe atunci dar m-a sunat sotul sa ies repede cu Iarina afara si asa ca am plecat dar nu inainte sa o sun pe cumnata-mea sa o intreb daca ea a simtit ca am crezut ca face sotul misto de mine.La soacra-mea cica i s-au deschis toate usile de la dulapuri, la sora-mea la liceu i-a scos pe toti afara , si la mama la serviciu i s-a miscat biroul....numai eu nu am simtit nimic

Plec sa imi termin curatenia ca am lasat casa intoarsa si am plecat afara ca asa a fost ordinul de la sefuuu

V-am pe toate si mai dau eu azi pe aici.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Adela am uitat sa iti spun ca cica din Polonia a venit....dar tu ai stat in casa????????

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Da, eram in casa, Andrei dormea dus.....
Bine ca nu a fost mai lung sau mai puternic. Ziceau la stiri ca a fost un cutremur de suprafata si astea nu au replici.....sa speram!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput