Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (4)
Raspunsuri - Pagina 19

camelia.t spune:
Mai da chiar nu mai dati pe-aici?
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

olim spune:
salutare tuturor.Mai fetelor, eu inteleg ca nu am net acasa si nu pot intra asa des, dar voi, pe unde umblati?
Chiar nu mai aveti nimic de spus, nici o veste.Eu pe saptamana viitoare is acasa, ce ziceti de o mini-intalnire
o zi buna tuturor

blue_rain spune:
salut fetelor,abia acum am ajuns si eu pe la birou. Sunt tare prinsa cu proiectul pentru Mos Nicolae Da' Mosu' ne-a promis ca vine la noi, incarcat cu cadouri pentru copiii cuminti
Adela, scuze, eram asa de grabita duminica sa ajung la club ca aveam multi pitici pe acolo Oricum, ma bucur ca ne-am "cunoscut" chiar si asa. Te astept sa vii cu Fineas la noi. Nu e nicio problema daca transpira, avem montate uscatoare de par, tocmai din cauza asta, sa nu cumva sa raceasca copiii cand ies afara, dupa ce tzopaie la noi. Preturile sunt: 2 Ron - 10 min, 4 RON - 30 min, 8 RON - 1 h.
Alissi, o sa actualizez, in cel mult 2 zile site-ul si o sa fie si pe tzontzo.ro toate detaliile legate de petrecere. Iti spun in mare acum, despre ce e vorba, ce oferim. Pentru petreceri pretul este de 30RON/copil (de luni pana vineri) si 35RON/copil (sambata, duminica). Preferam sa fie minim 10 copii, daca sunt peste 15 copii, pretul/copil scade.
Oferim:
- invitatii personalizate,
- cadou surpriza pentru sarbatorit/a si pentru toti invitatii (de ex. la petrecerea de vineri media de varsta a fost 5 ani, asadar, le-am oferit fetitelor papusi cu accesorii: piaptan, coronita, ochelari, poseta, cizmulite - papusa sarbatoritei era putin mai mare; baietii au primit cate un spiderman din plastic care lumina foarte frumos, rosu - au fost tare incantati)
- accesorii petrecere: coifuri speciale pentru petreceri,
- ochelari/masca pentru petreceri/bal mascat (stil venetian)
- fluiere/fliscoi cu pene, etc
- confetti,
- dulciuri: bomboane/caramele
- baloane din sapun
- fiecare invitat primeste un balon gratuit
- fiecare invitat beneficiaza de pictura pe fata
- modelare baloane
- animatori: clovn, printzesa/vrajitoare, etc
- diplome pentru toti invitatii
- acces la jocurile gonflabile pe toata durata petrecerii (atunci cand nu sunt concursuri etc). Alternam joaca pe gonflabile cu concursuri, astfel incat dupa fiecare 25 minute pe gonflabile sa fie vreo 10 minute/concursuri/jocuri etc.
In plus, sarbatoritul, are intrarea gratuita la petrecerea cu Mos Craciun! In cazul in care isi sarbatoreste ziua dupa Craciun, are intrarea gratuita la urmatoarea petrecere pe care o organizam.
Petrecerile Tzontzo au în medie 2 ore jumate de distractie garantata 100%! Nu stam cu ochii pe ceas, asa ca nu punem pe nimeni sa plateasca in plus daca se depaseste timpul cu 10-20 minute. Pe toata durata petrecerii, asiguram supraveghere si animatie pentru cei mici, de care se vor ocupa minim 2 persoane cu specializare în domeniu si care sunt în masura sa asigure buna desfasurare a petrecerii. Animatorii nostri antreneaza copiii la tzopait, dans, jocuri, concursuri haioase (avem pregatite, pe varste, cate 15 jocuri/concursuri ca sa avem de unde alege), tombole cu premii pentru toti copiii, etc. De asemenea, animatorii le modeleaza baloane si ii picteaza pe fata pe cei mici cu vopsele speciale, ecologice, care se indeparteaza usor cu apa si sapun.
Oferta noastra de servicii pentru organizarea de petreceri poate fi adaptata preferintelor si bugetului tau. Pentru orice eveniment organizat de catre Tzontzo, beneficiezi de consultanta gratuita, iar ideile tale vor fi puse in practica de catre echipa noastra, intr-un mod creativ si profesional. daca ai nevoie de sugestii de cadouri pentru copii, Tzontzo iti sta la dispozitie cu o gama variata de produse speciale pentru copii. Daca mai ai intrebari, nu ezita sa imi trimiti un mail.
tzontzo manager

irlandeza spune:
Uite c-am aparut.
Camelia, n-am nici o veste, tot in intarziere, testul de dimineata negativ, la fel ca cel de vineri, probabil o dereglare. Mai astept, dar nu e bebe , pot simti asta.
Noi 2 singurei

camelia.t spune:
Irlandeza, cum am mai spus: fiecare lucru are vremea lui.Vine ea si vremea cand o sa ne anunti cu surle si trambite sa vine bb.Pana atunci fii optimista!!!
Anamaria cu siguranta vom ajunge la club. Fini are colegi care au fost deja, s-au vopsit pe fetze, au topait....deja toata gradinitza e plina de povestile lor (mai mare reclama nici nu iti trebuie!)....asa ca e musai sa ajungem.Abia asteptam!
Baieteii lui mami AICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

blue_rain spune:
Ma bucur Adela Te pomenesti ca Fineas e in aceeasi grupa cu Patricia, sarbatorita de vinerea trecuta.
Pentru gradinite si scoli am o super oferta Zilele astea o sa ma ocup si de partea asta. Ca nu am avut inca timp sa fac cunoscuta oferta, decat la o scoala.
tzontzo manager

april spune:
Servus toc
Fetelor, vine iarna prin Maramu'? E de ski la Mogosa? Dar la Borsa?
Andrada mi-a facut o laringita de toata frumusetea. Latra de mama focului. Cu toate astea a mers azi la scoala. Avea dictare si e mai greu de recuperat lectiile. Cand era la gradi n-o duceam daca ii curgea nasul sau tusea. Dar acum, e alta mancare de peste.
Sper ca piticutii vostri sunt bine.
O zi splendita si mult soare. Sper ca FALCO sa va binedispuna.
http://www.youtube.com/watch?v=XBW2ZO8Vrac&search=falco

olim spune:
salutare tuturor
abia astept sa ajung acasa.Pe luni is la maramu
pe unde umblati mai doamnelor, ca ati uitat sa treceti la apelul de dimineata
o zi frumoasa tuturor

camelia.t spune:
Ali da chiar deloc nu mai dai p-aici?
Baieteii lui mami AICI