Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 22
Alinus25 spune:
Buna balenutelor
. Noi ne simtim bine, inafara de faptul ca bebelina mea s-a cocotat pe vezica mea
si vizitez des toaleta, totul e ok.
Liuda sa stii ca si eu am un exemplar de sot ca si tine. Acum sunt fericita cand il vad ca are grija de balenuta lui si nu asteapata totul pe tava...Macar daca ar ramane asa si dupa ce nasc![]()
Kateryna ai grija de voi. Sa stai cuminte in pat. Sanatate!
Am si eu intrebare care ma macina, cam cat se obisnuieste sa dai la dr. pentru nasatere?
Alina
24+
Haricleea spune:

Helenutza 23 multumesc tare mult pt informatii.probabil eu am sa dau 10 mil ca e cezariana.o fii bine?
sanatate multa prietenei tale si un bebe sanatos si rasfatat!!!
Daca mai aflii ceva sa nu eziti sa ne spui.Poate o intrebi si de doctor ca mie mi s-a parut cam asa evazi....singurul lucru ce m-a incurajat a fost ca a spus ca daca sunt probleme si il sun la 2 noaptea sa ii spun ca :"ba eu sunt aia cu previa hai repede,ca daca nu ma trimite sa nasc cu cine e de garda"
Catalina multam tare mult dar stii eu am simtit cum curgea ceva fluid am pus mana si am vazut un licid apos,albicios.acum nu stiu cum e ar trebui sa fie lichidul amiotic.Ideea e ca in cazul meu cu placenta previa dr nu poate sa ma contoleze la pasa!!!
si nici colul nu il poate vedea prea binea asa ca ce-i de facut???
Acum colac peste pupaza mai aparu' o problemuta...m-am mai plans eu ca am plecat de la serviciu in luna a4a cu restructurare adica articolul65 din Codul Muncii si mi s-a eliberat cartea de munca de la itm cu luna a6a,adica peste 2 luni.daca eu imi depuneam dosarul pt somaj cu luna 5 beneficiam de indemnizatie asa...mumu!!
ideea e ca nici cand am primit cartea de munca nu am putut depune dosarul pt ca idioata aia de la personal mi-a incheiat cartea de munca cu anul 2005 in luc de 2006.trimit din nou cartea de munca la angajator care e la sute de km fata de unde locuiesc.cand ma duc cu dosarul din nou...nu era completat stagiul de cotizare si adeverinta in regula...mai de mila,mai de rusine si mai ales de furie fetele de la ajofm dupa ce s-au certat cu alea ca habar nu au legea si sa faca un stagiu de cotizare si o adeverinta au trimit firmei o instiintare dar firma angajatoare nu a vrut as dea nr de inregistrare asa ca fetele de la ajofm mi-au inaintat pana la urma dosarul panand confirmarea de primire prin fax a instiintarii.Acum,eu vreau sa ii dau in judecata pt ca mai fetelor,sunt 150 milioane pe care cred ca e pacat sa ii pierd,nu?
dar ce spune firma...ca eu am fost plecata din tara si ei nu au avut actele mele(certificat nastere,diploma...etc) cum pot ei dovedi ca nu au avut acte si cum mai pot eu dovedi ac le-am dat actele decand m-am angajat?
am castig de cauza sau nu?ce sa fac....parca nici nu imi vine sa ii las asa pt ca nu e corect....pana la urma sunt 150 milioane,nu-i de colea!!!
pup si nu ma abandonati,dati-mi un sfat daca puteti...
31 [baiete]
Liuda spune:
hai ca va macinati cu doctorii, o sa dam cat o sa ceara, nici eu nu stiudar ce mai conteaza, cand cere - scoti si dai si mai pui desupra ca sa fie bine!!!
fetelor oare cand sa spal hainele copilului? azi sper sa aleg mobila am gasit ceva si nu dureaza mult - apoi le spal si asez totul la locul lor, dar... nu e prea devreme?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 5 zile
maria72 spune:
salutare burticoaselor!
Ieri am fost la medic, zice ca-i bine, desi pe mine ma mai doare una alta, tr sa stau mai mult in pat. Frigul ma omoara, cum dau de frig cum ma apuca toate durerile. Am discutat cu dr despre felul cum voi naste. I-am cerut parerea. Eu eram tare stresata de anestezie si mi-a sugerat sa nasc normal ca e pacat daca am nascut normal prima data un bebe de 4,100 kg, sa fac acum cezariana. Ca nasterea va fi mult mai usoara si refacerea la fel. Eu una mi-am luat o piatra de pe inima, intr-un fel. Stiu ca daca n-am murit din prima nastere nu o sa mor din a doua si gata m-am linistit. Acum ma pregatesc psihic pentru nastere normala. Voi care cum nasteti. Stiu de Liuda ca vrea cezariana, restul cum faceti?
loremunteanu spune:
Hariclea nu stiu ce sa zic... Nu ai fluturasele de la salariu? sa demonstrezi ca ai fost in tara? Mai intreaba la legislativ...
Si mi-am adus aminte ce uitasem... Si la mine mai rade sotul ca sunt mare si ma chinui sa-mi iau ciorapii... sau sa ma imbrac cu pantaloni si alte alea... De cateva zile l-am pacalit si ajuta la incaltat si descaltat... Si daca apuc sa ma asez in pat imi aduce ce-am uitat sa iau... gen mancare, apa, pastiluta...
Loredana
26+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
loremunteanu spune:
Maria72, deocamdata normal cu epidurala... Dar depinde... Oricum trebuie sa fiu pregatita sufleteste si pt fara epidurala si pt cezariana ca nu se stie ce se intampla... Faza e ca nu stiu cand ma pregatesc eu sufleteste... inca refuz sa ma gandesc la ziua aia... mi-e cam frica. Nici cu doctorul n-am discutat inca... asa ca mai vedem...
Loredana
26+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Amaya spune:
Salina, sincera sa fiu nici eu nu am scris nimic despre problema asta care ma macina din acelasi motiv, cu toate ca nu simt nici o mandrie in faptul ca n-am luat in greutate. Macar daca as fi avut si eu, asa ca tine, ceva analize in neregula, m-as gandi ca e posibil sa fie o problema clara dar asa, cum toate analizele sunt bune, mi-e tare teama sa nu fie ceva ascuns, ceva ce nu iese la analizele obisnuite. Dar oare ce!?! Din cauza asta intrebam daca e posibil sa se schimbe metabolismul atat de mult. La analizele pentru tiroida mie mi-au luat sange si am avut rezultatul intr-o saptamana. Le-am facut la Medicover.
Oana
25+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Salina spune:
Mersi mult, Amaya. Poti sa-mi spui exact cum se numesc analizele respective? Si cam cat costa? Ce sa cer cand ma duc la laborator? Ca n-am chef s-o intreb pe soacrela iar. Si-asa mi-a zis sa mananc ardei gras si gogosar crud ca cica am colesterolul foarte mare...bla-bla. I-am zis ca eu nu mananc ardei crud decat in salata, vaaaaaaai, si-a fost asa de mirata!!!!!!!

ALINA
31+
sraluca spune:
Buna fetelor!!!
Ce mai faceti ca eu nu mai fac nimik. Dupa ce am tras toata saptamana asta si aia trecuta cu mutatul sunt demolata total fizic si psihic. Ca desi nu prea am carat tot am mai pus mana acolo. Iar cu pusul la loc eu am fost responsabila. Si nu se mai termina odata. Am o camera plina cu saci si cutii pe care nu stiu unde sa le despachetez. Sunt disperata.
Azi am venit la servici ca mi s-a terminat si concediul.
Acum stau cu grija ca de la turul asta de forta sa nu pateasca bebe ceva. Ca asta mi-ar lipsi acum. Oricum sunt intr-o stare deplorabila ca dupa ce asez trei lucruri sunt daramata. O sa imi ia o viata sa le pun pe toate la loc.
Si in plus s-au intetit vizitele la WC unde ma duc disperata ca pocnesc si rezultatul e de 0,00000000001 Litrii. Ma si enerveaza ca ma intrerupe din treaba degeaba aproape. Dar senzatia e de parca as fi baut un butoi de apa.
A si inca nu am TV, Internet, gaze, telefon. E foarte rustic.
Va pup
sraluca
27+
aiska spune:
Salina doctorii din jurul tau nu cunosc oare ca in sarcina trigliceridele si colesterorul sint ridicate,mai ales in trimestrul 3? In Finlanda aceste analize ies din discutie la gravide.
Poti minca suc de grepfruit,citrice,fructe multe si legume,produse de soya daca tot crezi ca ai valori mari.
De ingrasat, in Finlanda am citit ca daca ai fost mai slaba inainte de sarcina ai voie sa pui mai multe kg, iar daca din contra, e normal sa pui mai putin.
Loremunteanu demult doream sa te intreb cum ati gasit numele de Roni? In Finlanda este foarte folosit si in traducere in romana se observa ca provine de la Ieronim.
Sabina
27+
mamica lui Aleksi Joel