Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 21
ALINATXA spune:
NINGEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
MIRONA SA FIE SANATOASA ATAT EA CAT SI PRINTESICA SI SA SE BUCURE DE VIATA!
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
mihacarm2002 spune:
Ca si marinar, si eu am visat azi-noapte ca incepusera nasterile pe forumul nostru. Cred ca din cauza ca inainte de a ma culca am citit ultimele pg de la mamici de sep-oct (si am dat ceva lacrimi la soricei de emotie).
Dumnezeu sa o binecuvinteze pe Karina Ioana cu sanatatate, crestere frumoasa si cu tot binele pe care si-l doresc parintii ei!
Buna ideea cu numerele de telefon. O sa imi notez si eu cateva ca sa am pe cine sa sun din spital.
Aici nu ninge, insa de aseara ploua intr-una.
Eu una insa as prefera soarele!
Helenutza, subiectul cheltuieli nastere ma intereseaza si pe mine. Oare n-ai putea sa scri pe forum? Oricum, multa sanatate (si rabdare) prietenei tale si sa-i traiasca bebele (nu am inteles de e fata sau baiat)
Mihaela 26+ 
kateryna spune:
Neata fetele din nou.
Dupa cum stiti unele dintre voi, am inceput iar de vreo cateva zile sa pierd din dop asa ca azi dimineata m-am prezentat conform instructiunilor doctorei mele la camera de garda. In fine acum am ajuns acasa, dar se pare ca am colul scurtat si contractii care isi fac de cap. Se gandeau ei sa ma tina in spital, dar am primit invoire sa stau acasica (in pat)si sa fac no-spa si scobutil injectabil o injectie la 3 ore. In cazul in care isi mai fac contractiile de cap trebuie sa ma intorc la spital.
Pentru cele care nasc la CF2 si isi faceau griji ptr conditii vreau sa va zic ca mie mi s-au parut super ok conditiile de pe maternitate (am tras cu ochiului la sala de nasteri, la spalator, la locul unde tin copilashii si in saloane).
Vine barza
28+
George Anelin
Liuda spune:
buna dimineata!!! Fetelor dar de ce parca santeti suparate?! Cica la voi ninge! Eu nu vreau sa ninga, nu imi place iarna, dimineata era un frig infernal si vant . Bai peste o luna pe aici pe la noi o sa inceapa deja nasterile, nu ati vazut la noiembr - dec a nascut prima fata la 32 saptamani.... Nu mai fiti suparate ca se uita domnii mai rau la voi, al meu azi dimineata deschide ochii(eu eram in picioare ca deja eram spalata) se uita la mine lung si zice - stii uite acum chiar vad ca ai burta, uite acum chiar esti gravida, deja nu mai poti zice ca parca da parca nu, acum e sigur ca esti gravida... Incerc sa-l mai educ ca mai avea el naravuri gen "adu-mi si mie telefonul" - pai scoala-te si du-te si ti-l ia ca cine din noi e gravid, eu sau tu? Sau la masa stii ca mai vreau nu stiu ce din frigider - du-te draga nu stii unde e frigiderul? Gata nu mai merge smercheria ca eram eu mai mica mai zvelta si imediat se rezolva, acum tre sa dea si el din buca... Si nu se supara - numai ca zice ca el uita ca eu nu mai sar ca pasarica pac - pac si e rezolvat!!!
el se supara ca imi bat joc de copilul lui, ca uneori la mine burta e tare cas pe dreapta, se urca asta mica pe partea dreapta si acolo sta,si burta e tare exact unde sta ea, si ma cam doare, asa ca eu mai imping , mai apas pe partea dreapta si se muta de pe ficat - cand vede ia foc - ce nu las eu copilul in pace? pai daca ma doare!!! Sa stea si ea pe centru!!!
aa si inca o noutate - nu mai urc pe cantar - nu stiu ce inseamna cantar de vreo luna, sa-l ia masa de cantar ca trec pe langa el parca nu ar exista!!! Si nu e mai bine asa ? Nu ma mai stresez!!!
fetelor nu mai fiti suparate, coada sus ca acum trebuie sa fim tari, acum o sa ne fie din ce in ce mai greu!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 5 zile
mihacarm2002 spune:
megpeng, multumesc tare mult. Mi-am notat mailul tau pe fitzuica dr. M-am mai linistit!
Kateryna, multa sanatate. Oricum, in 2 sapt. vei putea intra in prenatal. Eu inca sunt hotarata sa merg la scoala pana la Craciun - sapt.33(ca apoi sa imi iau concediu pana in sapt36). Dar omul propune, Domnul dispune!
Azi e ultima zi de vacanta!
Mihaela 26+ 
mady23 spune:
Salutare la balenute!![]()
Kate, ai grija sa stai cumintica acasa si sa faci ce iti zice dr.,nu de alta dar eu una nu te las sa mi-o iei inainte cu nascutul.Pai ce tu nu stii sa astepti ?!Stai la coada fata draga!
Liuda, nu suntem suparate,cel putin eu nu sunt,poate un picut trista ca azi e ultima zi de servici si acasa nu am internet deocamdata si o sa dureze cam 1 luna pana mi-l instaleaza si o sa-mi fie greu fara voi.
.Sa sti ca tot asa face si sotul meu, uita cateodata ca eu sunt gravidoasa la noi in casa,dar il lecuiesc eu!
Fetele, nu-mi vine sa cred ca mai avem putin si o sa ninga si la noi cu bebei dar pana atunci aveti grija de voi si de bebei
Va pup pe toate si abia astept sa mai intru pe forum. Pana atunci sa fiti cuminti !

mady23
31 cu 
Liuda spune:
bai sa va zic ceva...
eri am mancat ca purceii....
10-00 dimineata omleta,13-00 la amiaza piure cu gratar, la 17-00 ardeii umpluti (ca daca mai aveam dou in frigider trebuia sa-i mancam sa nu se strice), si seara la 10-11 am avut noi asa o pofta - macaroane cu branza!!! deci dupa ce am mancat - burta in sus si ne parea rau ca toata ziua am mancat ca nesimtitii, dar sa stiti ca cu burta plina asa de repede am adormit!!!! Bine intre mese am mai mancat mere, banane, ciocolate, dar alea parca nici nu se pun la calcul
Azi poate nu mai mancam chiar asa !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 5 zile
loremunteanu spune:
Neata burticoaselor!
Mihacarm, ce-am facut cu pozele!? Am pus cateva si se vad... In albumul comun sunt mai putine decat in albumul personal (de la semnatura)... Pijamale? Habar n-am care... Detalii... Ce culoare, cum arata? Ca nu-mi dau seama... Ultimile sunt cu patutul lui bebe si cu mutrita lui...
Mie nu prea-mi place iarna... E frig, trebuie sa ma imbrac gros... acum cu atat mai putin... sunt si asa greoaie si cu atatea haine... Asta este, nu avem ce face... Imi place sa ninga doar de Craciun si Anul Nou...
Mai era ceva dar am uitat... Cand imi aduc aminte mai scriu...
Va pupic! 

Loredana
26+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

vine bebe!