Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Buna burticute de balenutze!
Am venit si eu de la dr cu vesti bune.Bb e gras ca ma-sa si are deja 1850g.Deci mai marisor putin,dar nu conteaza.
La kg n-a facut dr scandal desi am 15 puse deja de la inceput.Snatosi sa fim ca slabim noi dupa.
Ne-a dat si poza cu ditamai putza lui fi-miu,de care rad ca nebuna prin casa.E tare haioasa.
Am facut si CTG,deci totul e ok,doar ca de acum vom merge la 2 saptamani la control.Cica asa se face.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 30+

Mergi la inceput

Salina,la tine e de inteles de ce ai pus asa putin pina acum...ca nu ai fost prea slabuta de la inceput.Deci eu zic sa stai linistita ca e ok.
Amaya,la tine e cam suspect,doar ca numai dr poate sa-si dea cu parerea ce si cum e.Dar oricum bb creste mai mult in ultimul trimestru,deci mai ai timp.
Liuda,tot n-ai facut poze la hainute si ma enervezi deja...auzi la ea deja le spala...si poze?
Al meu sot,din ursulet nu ma mai scoate,dar ne-am obisnuit deja.Si eu sunt tentata sa fug si sa pregatesc totul ca inainte,dar cind imi amintesc ca-s gravida imi pun sotul la treaba sa mai stau si eu linistita.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Daconst, bravo pentru bebe grasunel!

Aiska, nasul de botez al bebelusului nostru e sirian; e unchiul meu si chiar daca nu ar fi botezat ei (el) eram hotarata ca, copiii nostri sa aiba si un nume de prin zonele alea...Mie imi plac foarte tare si cum suna dar si ca semnificatii... In limba kurda (cred ca ai auzit de kurzi), Roni inseamna "cel dorit, iubit" (pe undeva pe acolo).

Loredana 26+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

mihacarm2002 da, pana la urma, de ce nu. deci la medic a dat 4 mil, la moasa 1 mil 500 (cam mult dar a zis ca i-a placut de ea) si la infirmiera cre era in seara ai 500 mii. in rest nu am intrebat daca a mai dat, la cele care ii fac toaleta (o spala, o curata etc), la cele de la copii.

Haricleea cred ca 10 mil nu e bine. e f MULT. pe bune fetelor, mi se par sume exagerate... chiar asa?! oi fi eu zgarcita dar va spun, nu sunt! sa nu dati cu rosii si sa imi ziceti ca pt copil dai oricat, eu vreau sa spun altceva... sumele pt medici sunt pur si simplu mari!

24+

Mergi la inceput

Lore,

Kati,cum mai esti?Ai grija de tine.

Burtici,azi ce mai mancati?Mie mi s-a dat la castane...asa ca ma apuc sa le crestez sa le bag la cuptor.

La noi ninge de rupe...si ea sa de intuneric afara.Of,nu am chef de vremea asta.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

daconst lasa-ma fata ca am si eu piticii mei pe creer, pai daca vad sacosele alea cu boarfe pe jos in camera ma apuca gandurile, Fata ai sa vezi ca am facut comanda la mobila si dupa ce mi-o aduc, o spal, o curat, o aranjez si dupa pot sa desfac si eu torbele cu haine ce stau imprastiate - atunci mama fac poze sa te satur ca m-ai inebunit domle'!!! dar daca nu am alta treaba nu tre sa-mi caut - uite mi-o gasesc - ma apuca spalatul!!! nu fiti rele cu mine!!! DACONST ai pus 15 kile!!! Mama ce misto e una care are mai mult ca mine!!! Fai da copilul tau maine poimane e gata sa iasa, ca are aproape 2 kile!!! E hranaci ca masa!!!
Fetelor plec sa cumpar cadouri (masa-n cur iar cheltuieli) e ziua fiului nasului, deci cadou!!! Diseara ne-a mai invitat unii la gratar (aia care a nascut la 7 luni ca a "iubit-o" barbat-so) si are si ea piticul de aproape 2 ani, sa-i iau si lui ceva!!! si mi s-a pus pe inima stirilizatorul ala asa ca ma duc sa-l cumpar si pe ala!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 28 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Liudo,te stresez...daca n-am de lucru.
Dar si cind te apuci,parca vad ca umplii tot albumul de nu mai avem spatiu.
Bafta la cumparaturi si vezi cu sterilizatorul sa se potriveasca cu sticlele...sa nu patesti ca mine ca nu intra sticla de la Avent in incalzitor.

Trebuie sa spal si eu hainutele...dar lenea e mare.Am luat un detergent de la Ariel,mai special,adica sensitive,sper sa fie bun.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Vad ca v-ati pus serios pe pregatit cuibusorul, eu am lasat-o mai moale. Deocamdata. Binenteles ca LIUDA o sa umple tot albumul cu pozele, n-ati fost tare inspiate ca ati provocat-o. Eu trebuie deocamdata sa ma gandesc pe cine sa chem sa-mi repare aspiratorul, ca al meu a ramas azi acasa si s-a pus pe curatenie, si tocmai m-a sunat sa-mi spuna caaspiratorul "scoate un sunet ciudat si cam miroase". Acum doi ani mi-a prajit uscatorul de par, dar l-a reparat si l-am iertat. Oricum, trebuie sa-l iertsi de data asta.

Va plangeti de sotii vostri ca se uita ciudat la burtile voastre, al meu nu ma scoate din "grasa" de vreo doua luni, dar simt ca ma iubeste mai mult, imi ia tot timpul mainile si le saruta, e mult mai tandru.

DACONST, e grozav bebicul tau, cum a evaluat greutatea micutului, la eco 3D? Ca mie nu mi-a spus niciodata greutatea lui bebe, ci doar lungime oase, circumferinta si diametru craniu, lucruri d-astea. Iti dai seama, mor de curiozitate sa stiu ce greutate are acum. Si mai am de stat pana la sfarsitul lunii pentru urmatoarea ecografie, sa mor, nu alta!

Ce mai stiti de AVENTURA, de mult nu am "vazut-o".

cristiana 26+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Salina, analizele pe care le-am facut erau T3, T4 si TSH (sper ca le-am tinut bine minte ). Eu nu le-am platit fiindca am abonament insa pe pagina lor am vazut ca fiecare analiza in parte este 25 Ron (nu stiu insa daca sunt actualizate sau nu).

Daconst, medicul, luand in considerare analizele, spune ca totul este ok si imi tot atrage atentia sa mananc bine (am impresia f. clara ca ma crede la dieta ceea ce este total gresit fiindca eu mananc f.f. mult). Din cauza asta am si intrebat daca mai sunt burtici ca si mine ca sa ma asigur ca e posibil si nu sunt eu vreun caz special, mai ales fiindca, inainte de sarcina asta tendinta generala era de ingrasare. Mi-e greu sa cred ca pur si simplu asa mi-e organismul si ca la prima sarcina am luat atat de mult in greutate strict datorita prenatalelor, insa luand in considerare ceea ce a scris Anis acum tind sa cred ca este totusi posibil.

Oana 25+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Cristiana, in baza masuratorilor de la eco poti afla si singura greutatea estimativa a lui bebe. Poti folosi calculatorul acesta:
http://www.hutchon.net/Fetalwt.htm

Oana 25+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput