Clubul nurorilor (72)
Raspunsuri - Pagina 27

marinar spune:
ralu multumesc mult
nu am reusit sa-ti vad filmuletul, unde este? eu nu stiu cum sa pun ca as pune, azi am fost la dr si ne-a dat si filmulte.bb e bine, are 1905 g, e grasunica si botosica...asa ca mine.
Marina 30+
burtika
lucrusoare bebe

Raza de soare spune:
fete dragi, intru sa spun ca de azi voi sta acasa, cu salariul intreg.. asa a decis sefu'!ma simt ff rau...voi mai intra de la net cafe, cand ma voi simti mai bine.
pup, aveti grija de voi! de maine intru la perfuzii.
marina, anunta, te rog, tu la tutunici1 mersi! tinem legatura! Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 9+

marinar spune:
neata
Raza ff bine ca ai rezolvat, bb e cel mai important.
fetelor va pup si va doresc o zi buna. eu o sa plec in oras, sper sa-mi gasesc o gecuta masura maaaaaaaaaaaaare, ca sa incapa burtoiul.
Marina 31+
burtika
lucrusoare bebe

Alynutza spune:
'Neatza!
Vezi Raza, ca pana la urma se poate. Sa te pui rapid pe picioare.
Marina, spor la cumparaturi! Si noua ne trebuie geci de iarna, numai ca nu stiu cand apucam sa mergem sa ne luam. Poate la primavara
Andra, pe mine ma bate sotzul la cap de nu stiu cand sa-mi iau carnetul, insa mie mi-e frica... Poate pana la primavara imi iau inima in dinti... nu ca nu m-ar duce el unde am nevoie, dar e nasol sa depinzi mereu de cineva.
O zi buna!

jesia spune:
Neata si de la mine fetelor...
Marina spor la cumparaturi
Aly suntem amandoua in aceeasi oala ca si de capul meu se tine sotul sa dau de carnet dar imi e tare frica...nu cred ca o sa ma convinga vreodata
Raza multa sanatate si o sarcina usoara
Un ceai cald cine da?
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Alynutza spune:
Hai ca dau eu un ceai sau cafea, dupa preferinte.
Eu m-am scos pana anul asta pe motiv ca n-are rost sa mai am un act de schimbat, ca si asa de cateva luni tot schimb la acte si parca nu se mai termina. Pe urma am gasit motiv ca se schimba codul rutier si n-are rost sa invat doua coduri... ca vine iarna si se intuneca repede si e polei... De fapt, cand ii vad pe nebunii astia de soferi cate minuni pot sa faca... ma apuca groaza.

ralualexandrei spune:
Haideti la o cafea!
Marinar filmuletzul cu bb il gasesti in albumul no 3 intri in partea de jos unde scrie Maria si Robert si pe a patra pagina gasesti filmul.
Raza ai grija de tine si de bb.
In legatura cu carnetul nu e dracu' chiar asa de negru,si mie mi-a fost frica insa m-am obisnuit,nu ma prea incanta ideea sa vreau sa plec cu copiii undeva si sa-i tarasc prin autobuz si sotul cat ar vrea saracu' dar nu are timp mereu sa ne duca de colo pana colo,mai ales acum cand a ramas magazinu' pe capul lui.Asa ca mi-am luat inima in dintzi...nu va spun ca am vazut femei si barbati la varste venerabile care au dat de carnet o data cu mine,asa ca va astept si pe voi sa incercati,e mai simplu decat pare.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+
album no1 album no2 albumul no3

jesia spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
In legatura cu carnetul nu e dracu' chiar asa de negru,si mie mi-a fost frica insa m-am obisnuit,nu ma prea incanta ideea sa vreau sa plec cu copiii undeva si sa-i tarasc prin autobuz si sotul cat ar vrea saracu' dar nu are timp mereu sa ne duca de colo pana colo,mai ales acum cand a ramas magazinu' pe capul lui.Asa ca mi-am luat inima in dintzi...nu va spun ca am vazut femei si barbati la varste venerabile care au dat de carnet o data cu mine,asa ca va astept si pe voi sa incercati,e mai simplu decat pare.
Cum zicea si Alyimi e teama mai rau de nebunii care sunt pe sosele, care fac tot felul de manevre riscante si daca reuseste sa te loveasca tot la tine tipa ca de " esti femeie la volan..."

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
fete dragi, intru sa spun ca de azi voi sta acasa, cu salariul intreg.. asa a decis sefu'!ma simt ff rau...voi mai intra de la net cafe, cand ma voi simti mai bine.
pup, aveti grija de voi! de maine intru la perfuzii.
eram sigura ca ai patit ceva de nu ai mai dat niciun semn de viata. In seara asta oricum eram hotarata sa te sun sa vad ce e cu tine. nu stiu dc mai esti la serv acum, dc nu, ne auzim la tel. te pupic
briza_marii
poze

marinar spune:
gata fete, am mai cumparat cate ceva, dar nu multe, ad nu am dat banii aiurea ci am luat numai strict ce-mi trebuia. din pacate nu am gasit geaca mare ca sa o cuprinda si pe bebelina, si sa-mi si placa...asta e,, mai cautam.
Ralu nu am putut sa vad filmul, imi da eroare.
Marina 31+
burtika
lucrusoare bebe