Clubul nurorilor (72)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor, mers de urari. De o sapt o duc numai in audituri. sunt lesinata de obosita, nu alta. am avut audituri pana seara pe la 19, si veneam acasa si ma apucam de rapoarte, pana la 12 noaptea. Si azi tocmai am fost informata ca toata sapt dintre craciun si rev iar o sa am numai audituri. ce ma enerveaza. Tocmai zisesem ca anul asta chiar imi iau liber, ca in fiecare an, am lucrat pana in ultima zi. Of. Sigurul lucru pozitiv in toata babilonia asta este, ca 3 zile am avut soacra pe cap (macau-ar puricii ) si eu o vedeam numai seara cateva ore. si alea asa din zbor, ca aveam de lucru, si nu imi ridicam nasul din calculici. E, cam , asta fu' sapt mea. Sper ca in weekned sa apuc sa citesc din urma....
Weekned placut.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mai Razuco, de cand ajunsesi personaj de poveste ??
Sa vada si pui de soare cand o creste mare, ce mamica "de poveste" are

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna seara!!!
nu am mai intrat dr v-am "urmarit" tot timpul....
ma intrebam azi oare ce mai fac fla, cherry, sun, nadia???? mie dor de ele.....daca ma citesc: PUP FETELE!!!
as vrea sa intreb fetele care intrau si pe "celalat" forum, ce se intampla cu el, nu mai exista???? ca eu numai reusesc sa intru!!!

o seara cat mai placuta sa aveti si o duminica la fel!!
v-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetele.
Poftiti la .

Eu am lipsit motivat, am avut doua zile de concediu (joi/vineri) ca sa pot sa-mi termin smotrul in casa. Si cum miercuri n-a mers forumul, n-am putut sa va dau de stire. Sunt obosita rupta, joi si vineri numai frecush, sambata am bucatarit toata ziua, seara musafiri care au plecat la 1 noaptea, duminica socrii si ai mei la masa de pranz, apoi inca o prietena in vizita dupa ce au plecat ai mei si socrii... dar a fost bine. Casutza e aproape gata (mai lipsesc fotoliile in sufragerie si perdeaua, plus canapelutza si masutza pe hol), mobila de sufragerie a iesit super.

O saptamana buna!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Ali ai cam muncit dar din cate vad a meritat. nu ne pui cateva poze cu mobila?

eu azi merg la dr sa-mi vad fata, deja nu mai am rabdare pena la 4. am pus cateva pozici noi in albumul cu burtika.

fete va doresc o saptamana buna

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor...
Aly eu vreau un ceai cald
In rest de la mine toate bune si frumoase, am avut un weekend ok... dar as mai vrea

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Jesia, dau si ceai. Cat despre weekend... evident ca si eu as mai vrea, dar sa lenevesc, adica fara musafiri deocamdata. Dar ma gandesc ca mai este mai putin de o luna pana intru in concediu de sarbatori si atunci chiar o sa am parte de o mini-vacanta in toata regula.

Marina, o sa pun si poze, dar vreau sa primesc si fotoliile inainte de a poza. Astia de la Elvila au fost neseriosi, deja e mai bine de o luna de cand am facut comanda, si chiar speram sa vina si fotoliile la timp. Asta e, daca nu dau nici un semn de viata azi, sunt pusa pe scandal. Bine ca ai rezolvat si tu sa-ti faca mobila de care mai ai nevoie.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dragelor!Si eu tot sa vad ce ati mai scris.
Marinar ce poze frumoase!Am pus si eu un filmuletz cu eco 4 D in albumul nr3.
Fetelor unde sunteti?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Andra, felicitari pentru carnet, sa-l stapanesti sanatoasa si fara accidente! Sa-ti traiasca si micutzii si sa creasca mari si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Alynutza multumesc ptr urari.Bine ca am luat carnetul ca daca o mai lungeam nu mai aveam loc la volan .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput