Clubul nurorilor (72)
Raspunsuri - Pagina 28

briza_marii spune:
neata norici. In sf, azi am si eu munca de birou, asa ca va pot citi. Sper sa apuc asa printre picaturi sa mai citesc si din urma.
Pupici si o zi usoara.
briza_marii
poze

Alynutza spune:
'Neatza si de la mine!
Oare unde o fi disparut Nico?

jesia spune:
Neata fetelor...azi dau eu un ceai fierbinte , cine vrea
?
Marinar am vazut lucrurile pr bebe si sunt dea dreptul mortale
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Alynutza spune:
Ce-i cu linistea asta pe-aici?

jesia spune:
Chiar asa ce-i cu linistea asta care domina de cateva zile?
Apropo mi-am amintit o "noutate" de fapt cred ca e o minune, scumpa mea socra se afla printre noi de vineri si pana acum ne-am inteles foarte bine, incredibil...dar in schimb socrul e mai rau ca oricand parca a inebunit, e isteric , zbiara (doar la soacra) din orice si cand e acasa e o atmosfera de inmormantare, ca toate alea il deranjeaza, toti ne inghesuim fiecare in camera lui ca sa nu-l mai vedem/auzim
"dragul de el"
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Alynutza spune:
Dar de ce e asa isteric? Asa e felul lui de obicei?
De a mea soacra, numai de bine, au fost invitati la noi la masa duminica, in cinstea fiului lor, si socrella atata m-a laudat pentru mancare ca deja mi-era rusine.

briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
De a mea soacra, numai de bine, au fost invitati la noi la masa duminica, in cinstea fiului lor, si socrella atata m-a laudat pentru mancare ca deja mi-era rusine.
A mea, cand sunt eu acasa, nu manaca din macarea mea, isi face singura ceva rapid. Cand nu sunt acasa, haleste la greu din mancarea mea. Avand in vedere ca eu sunt singura care umbla la oale ca sa incalzeasca mancarea (sotul nu manaca fara mine, decat sandwish-uri)e normal sa vad ca lipseste mancare

briza_marii
poze

marinar spune:
neata
Ali ma bucur ca iti apreciaza soacra munca.
Jesi, Briza, super nasoal ce se intampla la voi. oare ce o fi in capul lor???
ieri am facut un tort si ma gandeam sa trec azi pe la soacra-mea sa-i duc si ei. de fapt am incercat sa fac trandafirasi din zahar sipt ca mi-au iesit trebuia sa-i montez pe ceva, nu?
am pus o poza aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/detail?.dir=a71d&.dnm=6ad0re2.jpg&.src=ph
tot in albumul asta am pos o poza si cu una dintre lenjeriile pe care mi le-a facut mami ieri. chiar ca e super sexi. nasol ca nu putem sa.... ne bucuram de ambient
Marina 31+
burtika
lucrusoare bebe

Alynutza spune:
'Neatza!
Poftiti la cafea fierbinte sau ceai, dupa preferinte, si va pun alaturi si niste croissante proaspete, poate va trezeste putin din apatie si va revine cheful de povesti.
briza chiar ca-i urat din partea ei. La noi oricum nu se pune problema, fiindca ea nu vine la noi in lipsa noastra. Si nici nu e genul care sa faca asa ceva.
Marina super mortal arata tortul si trandafirasii. De lenjerie nu mai vorbim. E, lasa ca o sa va bucurati si de ambient.
Vreau si eu reteta de trandafirasi.

ralualexandrei spune:
Buna dimineatza fetelor!Hai la o cafea!
Ieri am chiulit ptr ca am fost si le-am luat haine copiilor si lui bb.
Am fost cu ,cumnata mea mijlocie ptr ca imi era frica sa merg singura sa nu mi se faca rau si am plimbat-o pe saraca fata de cred ca a dou\a oara nu mai vine cu mine.Important este ca am gasit tot ce am vrut si am si ras de fetzele vanzatoarelor cand ma intrebau dar ce vasta are copilul ,si eu "pai inca nu e nascut dar vreau haine ptr nou nascutzi"
- si cum ii luati dinainte ,eu stiam ca nu e bine?!
-lasa ca sa vezi ce bine e daca nu-i iei nimic si merge sotzul la cumparaturi cu a lui mamica si cumpara toate porcariile si toaca si totzi banii,cum am patit eu la primul nascut.Am avut depresia asigurata atunci cand m-am intors acasa.Mama soacra a facut jaf pe banii mei si sotul a lsat-o ca bietul s-a gandit ca stie ea ce face.
Asa ca azi am dormit ca o valiza in gara pana la ora 10 ca ziua de ieri ma terminase. la toate fetele.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+
album no1 album no2 albumul no3