saltele
Raspunsuri - Pagina 4
margaflower spune:
MIshone,saltea de la med care am si eu,am luat-o in noiembrie.Cred ca si tu te referi la aceasi firma,mai exact med care romania,nu?
Am platit 1100 euro(cu aproximatie) cu tot cu TVA.Asta pentru masura 90x190cm si 16 cm grosime.Cu husa medicare.
Am inteles ca preturile depind de marimea si de inaltimea saltelei.Oricum,mie mi-au facut-o pe comanda,mi-au adus-o acasa si asta a fost,nu a trebuit sa-mi bat eu capul cu transportul sau cu costuri in plus.Ala a fost pretul,l-am achitat si mi-a ''sunat'' salteaua la usa dupa 2 saptamani.
Sa mergi la ei la biroul de la Vitan,acolo poti incerca produsul.Dar suna-i intai sa ii anunti,ca am inteles ca ei asa procedeaza,nu e magazin deschis.
numai bine!
gogosel spune:
sptamana trecuta am cumparat relaxa ortopedica fabricata la mizil, din carrefour si a costat 500 lei, 160x200. transport gratis.
salteaua- foarte buna, tare. super multumiti de ea.
recomand.
Mishone spune:
Multumesc frumos Margaflower,
Chiar am fost la Med-Care in Vitan si am incercat salteua. Mi-au facut si oferta de pret la ceea ce vroiam eu
Vroiam sa te mai intreb parerea ta despre saltea. Cum e (avand in vedere ca ai si dormit pe ea o vreme indelungata ceea ce nu se poate compara cu incercarea ei vreme de 30 minute).
Tu de unde auzisei de aceste saltele> Ai fost cumva la targul cu produse de lux din noiembrie?
Atunci cand te-ai decis asupra acestei saltele mai probasei si altele sau te mai informasei si aupra altor marci de saltele (ex tempur)?
Multumesc frumos
quote:
Originally posted by margaflower
MIshone,saltea de la med care am si eu,am luat-o in noiembrie.Cred ca si tu te referi la aceasi firma,mai exact med care romania,nu?
Am platit 1100 euro(cu aproximatie) cu tot cu TVA.Asta pentru masura 90x190cm si 16 cm grosime.Cu husa medicare.
Am inteles ca preturile depind de marimea si de inaltimea saltelei.Oricum,mie mi-au facut-o pe comanda,mi-au adus-o acasa si asta a fost,nu a trebuit sa-mi bat eu capul cu transportul sau cu costuri in plus.Ala a fost pretul,l-am achitat si mi-a ''sunat'' salteaua la usa dupa 2 saptamani.
Sa mergi la ei la biroul de la Vitan,acolo poti incerca produsul.Dar suna-i intai sa ii anunti,ca am inteles ca ei asa procedeaza,nu e magazin deschis.
numai bine!
Intreaba si ti se va raspunde.
margaflower spune:
Am auzit de med care cand am fost la baby expo.Aveau acolo un stand cu saltelute.Prietena mea a luat atunci de la ei o saltea cu husa silver pentru copil.Stand acolo si facand comanda,o tipa de la ei mi-au spus ca au si saltele pentru adulti nu doar pentru bebe.
Am stabilit o intalnire la ei in Vitan ca sa incerc salteaua,eu fiind la vremea respectiva in cautare de saltele.Asa am auzit de ei.Preturile nu sunt mici,insa nu regret achizitia facuta.Eu aveam dureri de spate ca salteaua pe care dormeam era prea moale,ma afundam in ea.Cand mi-am luat Laxol(ca asa se cheama astea de la med care) mi-au trebuit vreo cateva zile sa ma obisnuiesc pe ea,era altfel decat ce aveam eu,adica nu era asa de moale.E normal si e chiar indicat sa sesizezi o diferenta.
Acum nu as mai dormi pe altceva.Eu ma simt bine pe saltea,nu ma mai doare mijlocul cand ma trezesc.Am spalat si husa,stii ca au husa care se scoate,nu stiu daca ai observat. Normal ca inainte sa dau atatia bani,am mai incercat si alte saltele.
De exemplu am incercat un tempur si Lineaflex.tempur mi s-au parut prea...moi,nu stiu cum sa zic.Cele de la lineaflex erau prea rigide pentru gustul meu.Si faza e ca,cele de la tempur erau mai scumpe.Lineaflex sunt mai ieftine,dar sincer,se vede diferenta de calitate. Asta este parerea mea.....
margaflower spune:
Oricum, bafta in alegerea saltelei. Este un lucru important si care trebuie facut cu cap. Sa ne anunti si pe noi ce ti-ai luat
geanina78 spune:
Ce bine ca am dat peste topicul asta! Eu caut o saltea pt bebe, dar nu vreau cocos sau latex. Vreau ceva antialergic, bumbac... Ce e cel mai bun.
Marga si Mishone, daca ati fost la Med-Care probabil ca stiti daca au si saltele pt copii! Va rog sa imi spuenti si mie.
O zi buna,
Geanina
Courage spune:
Aviz amatorilor de saltele cu Memory Foam. Pot provoca alergii si probleme din cauza chimicalelor folosite.
Eu sunt foarte multumit de al meu Tempur, insa o cunostiinta a aruncat-o dupa o luna pt ca se simtea foarte rau. Mirosea groaznic dormitorul (a cauciuc).
Macar pentru copii mergeti pe mana fibrei de nuca de cocos/alge de mare/bumbac.
Din pacate NU am gasit astfel de alternative pentru adulti.
Faza cu antialergice se refera strict la faptul ca NU mai traiesc acarienii in cauciuc :)
Cititi articolul de www.inoutstar.com/news/Beware-of-Health-Destroying-Foam-Memory-Mattresses-4378.html" target="_blank">AICI
geanina78 spune:
Courage, am vorbit acum vreo 2 zile ca un medic alergolog, ca tot vorbeau fetele pe aici de saltele de la MedCare. Intamplator, avea siniste pliante la cabinet saltelutele astea antialergice si mi-a zis nu-s din latex(este latex, nu cauciuc, Courage), cocos, etc., si au o structura 3D speciala care permite aerului sa circule. Daca circula aerul, nu se mai formeaza umezeala cu mucegai. Daca nu e mucegai, acarienii nu se mai inmultesc asa de mult. Finalitatea este ca nu se mai declanseaza alegiile. :) Cam asta ar fi explicatia pe intelesul tuturor. Faptul ca este din LATEX nu are nicio importanta. Pana la urma, prin latex nu se poate respira nu? deci, nu circula aerul...
Nu stiu cum sunt saltelutele de la Tempur, insa asta de la Med Care mi-au fost recomandate de un medic. Cred ca merg pe mana lor.
BraveGirl spune:
1. "latex" este cauciuc, adica un polimer.
Adesea, prin Latex, se intelege cauciuc natural (vezi arborele de cauciuc), dar acest produs este biodegradabil. El este vulcanizat cu sulf.
2. Pe saltelele de latex, undeva cu literele mici scrie ca au pana la ±10% cauciuc natural.
3. In orice proces chimic au loc reactii de neutralizare cu un anumit randament <100%. Raman compusi chimici neredusi, iar acestia pot da alt fel de reactii alergice decat acarienii.
4. Salteaua "relaxa" cu arcuri, are destul de putine chimicale.
==========
Corina
Albumul meu
http//tt.lilypie.com/gqapp2.png
stian spune:
Deci...o saltea buna trebuie in primul rand sa nu aiba efect de balans - saltele relaxa il are foarte mare. In al doilea rand, saltele din latex nu sunt de fapt din latex ci din spuma de latex care e cu totul altceva decat acel produs sintetic.
Nu sunt expert (dar cred ca o sa devin la cat de multe articole am citit), dar de cand am cautat pt bebe-ul meu saltea subiectul a devenit foarte interesant pt mine.
Eu, personal, va recomand cu incredere Magazinul de saltele www.saltele-lucs.ro" target="_blank">http://www.saltele-lucs.ro.
Sunt foarte multumit de salteaua care i-am luat-o celui mic. Pt mine si sotie ma mai gandesc daca imi iau latex sau una din cele de import (sunt pe site ambele)...