saltele

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

braveGirl,
salteaua de care pomeneam,am luat-o acum un an din germania.Dar am inteles ca au aparut si pe piata din romania.
O sa ma interesaz si-ti trimit adresa daca vrei.
Eu am salteaua de un an,e bestiala.De aceea zic,are exact avantajele pe care le are Tempur,doar ca e mai ieftina.
Are husa detasabila care se spala la 90 grade,din bumbac ecologic,e antibacteriana,antialergica,se muleaza exact dupa corpul tau,neapasandu-ti coloana.Este recomandata de Institutul de medicina din Köln,deci eu zic ca nu mi-am luat teapa.Costa cam 700-800 euro,nu mai tin minte.Nu-mi pare rau de bani,la calitatea asta.
O sa caut garantia,sa vad pe unde am pus-o,si o sa ma uit sa vad exact cum se numesc saltelele.Si cum aflu vreo adresa...ti-o dau si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Tia

Pana la urma am luat de la Domus-Flex, modelul Roma. Cele de la Tempur sunt extraordinare, insa mult prea scumpe pentru bugetul nostru ~2500 euro/ buc

Multumesc mult pentru sfaturi

Tia, si esti multumita de saltea? Ce model ai luat? Ca vreau si eu sa cumpar pentru patul lui Petra.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Vin si eu sa plang aci de dureri de spate.
Va rog frumos sa-mi ziceti ce saltea sa cumpar si de unde, daca bugetul meu e de numai 5 milioane gasesc ceva pe care sa pot dormi bine? am pat de 1.80 x 2m:)

Merci mult!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu am saltea Prestige de 160/200, cu fata vara/iarna, de 4 ani jumate. Sunt foarte multumita de ea, eu avand oarece probleme cu coloana (cifo-scolioza).

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ladyJ

braveGirl,
salteaua de care pomeneam,am luat-o acum un an din germania.Dar am inteles ca au aparut si pe piata din romania.

LadyJ, poti, te rog, sa-mi spui si mie (eventual PM) numele producatorului saltelei respective si de unde o pot achizitiona in Bucuresti? Ma intereseaza pt un patut de bebe. Multumesc.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Si noi ne-am luat saltea de la Domus-flex.iarna-vara(anul trecut)
suntem tare multumiti de ea.am dat 680 ron....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Graviduta,ti-am scris pe PM adresa de mail de la firma respectiva.Nu mere de telefon nu am si nici nu stiu unde le comercializeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Courage spune:

quote:

Graviduta,ti-am scris pe PM adresa de mail de la firma respectiva.Nu mere de telefon nu am si nici nu stiu unde le comercializeaza.

Da-mi si mie PM, te rog cu informatiile despre aceasta saltea.
Am vazut ca in Austria toti au saltele de Latex.

Am dat o caruta de bani pe un SF de la Mobexpert (~ 2 500 RON) si ma doare spatele de mor ! Am testat si salteaua e de vina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa80 spune:

quote:

braveGirl,
Eu am salteaua de un an,e bestiala.De aceea zic,are exact avantajele pe care le are Tempur,doar ca e mai ieftina.
Are husa detasabila care se spala la 90 grade,din bumbac ecologic,e antibacteriana,antialergica,se muleaza exact dupa corpul tau,neapasandu-ti coloana.Este recomandata de Institutul de medicina din Köln,deci eu zic ca nu mi-am luat teapa.Costa cam 700-800 euro,nu mai tin minte.Nu-mi pare rau de bani,la calitatea asta.
O sa caut garantia,sa vad pe unde am pus-o,si o sa ma uit sa vad exact cum se numesc saltelele.Si cum aflu vreo adresa...ti-o dau si tie

Buna! sunt cumva saltele de la Med Care? I-am vazut la LuxuryShow acum si mi-au zis ca au si saltelute speciale pt copii, cu o structura speciala pt coloana si se pot si spala in intregime. Ma interseaza si pe mine pt bebitza si as vrea sa am o recomandare inainte sa dau 400 de euro pe o saltea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishone spune:

quote:

braveGirl,

Buna,

Sunt o noua membra a forumului si eram si eu interesata de saltelele de provenienta germana si aveam o mare rugaminte: imi poti trimite si mie detaliile de contact, te rog.

Saltelele comercializate la noi cu detaliile enumerate de tine se potrivesc cu cele de la med care, dar ac costa in jur de 2300 eur (180x200 cm) si atunci ma gandeam ca ori este vb de alte saltele ori preturile de la noi sunt dublate/triplate.

Ma gandeam ca se pot comanda direct in Germania.

Multumesc frumos,

O zi buna

Mergi la inceput