saltele
Raspunsuri - Pagina 2
nemary spune:
TIA, noi am cumparat-o de la un magazin de pe Iancului, mai exact la intersectia Iancului cu Pantelimon, daca stii. am dat comanda sambata si luni ne-a adus-o.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
rami 73 spune:
Si cei de la PREVI au saltele de calitate (verificate de mine pe o perioada lunga de timp). Au si site, te poti uita si acolo. Sediul lor e undeva in Pipera.
rami
nemary spune:
Tia, ai reusit sa-ti cumperi saltea sau te-ai lasat pagubasa?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
nume spune:
Daca vrei sa faci o investitie in somnul linistit uita-te la saltelele Tempur. Sunt cotate ca fiind cele mai bune pe toate forumurile internationale. Se fabrica in Suedia dar au reprezentanta in Romania.
Eu am cumparat o saltea Tempur dupa 2 luni de discutii pe tema asta cu sotul. Ce sa zic, acum dupa 6 luni de cand o avem, nu cred ca exista saltea mai confortabila si nu regret investitia. E drept ca la inceput senzatia e foarte ciudata(nu seamana cu nici o alta suprafata pe care am stat intinsa vreodata. Salteaua e facuta din ``memory foam``, o spuma care retine forma si temperatura corpului tau. Senzatia e ca e foarte moale cand in realitate este ortopedica. Daca nu ma insel in USA se face reducere daca exista o indicatie terapeutica pt. Tempur: probleme cu coloana, traumatisme ale sistemului osos, apnee, insomnie... O alta chestie neintalnita de mine pana acum este ca nu transmite nici o vibratie: daca sotul vine mai tarziu sau se foieste, nu simt absolut nimic, de parca as dormi pe o suprafata total independenta, cu toate ca salteaua e dubla.
nume
CRIXIA spune:
Ce preturi au aceste Tempur?
Noi ne-am cumparat acum 5 ani cunoscuta Domus-Flex(iarna-vara) si s-a comportat bine, doar ca am lasat-o unde am locuit cu tot cu pat.
Acum nu stim la ce sa ne hotaram, sunt atatea pentru o casa noua!
Tia spune:
Pana la urma am luat de la Domus-Flex, modelul Roma. Cele de la Tempur sunt extraordinare, insa mult prea scumpe pentru bugetul nostru ~2500 euro/ buc
Multumesc mult pentru sfaturi
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by Tia
Pana la urma am luat de la Domus-Flex, modelul Roma. Cele de la Tempur sunt extraordinare, insa mult prea scumpe pentru bugetul nostru ~2500 euro/ buc
saltelele Tempur sunt foarte foarte scumpe,atata timp cat exista pe piata saltele exact la fel de performante,fabricate in Germania,la jumatate de pret!si contin exact aceleasi materiale de ultima generatie!
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by Tia
saltelele Tempur sunt foarte foarte scumpe,atata timp cat exista pe piata saltele exact la fel de performante,fabricate in Germania,la jumatate de pret!si contin exact aceleasi materiale de ultima generatie!
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by ladyJquote:
Originally posted by Tia
Cum se cheama respectivele saltele si unde sa gasesc?
Multumesc
==========
Corina
Albumul meu
Teolina spune:
Tia, imi poti spune de unde ai cumparat-o si cat a costat? Cat are garantie?
Multumesc!