***PORTUGALIA***
Raspunsuri - Pagina 4
Nastea23 spune:
Deam, doream sa te intreb cum se traduce corect cite ceva si uite, micutul meu mi-a rupt receta.
Mi-a ramas numai: Mimos de coco, unul cite unul stiu cum e dar tot impreuna cum suna?
Daca reusesc sa fac receta din bucati, revin cu mai multe intrebari.
multumesc.
O zi buna la toate si mai poftiti pe aici, de mai scrieti cite ceva.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Buna, iarasi nimeni nu mai apare, ocupate?
Sau mai bine trebuie de inchis subiectul daca nu doreste nimeni sa mai scrie cite ceva?
si pacat ca fetele din Portugalia nu doresc sa se uneasca.
O zi buna, succese.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Sunt in al noulea cer, am primit mesaj de la sotul prietenii mele, A NASCUT PE 15 NOIEMBRIE LA ORA 6 SI 5MINUTE O FETITA.
FELICITARI,
doar am vrut sa impart bucuria mea si cu voi, noapte buna.
lauramar spune:
Buna Nastea23!Si eu locuiesc in algarve mai bine zis in vilamoura-quarteira !Tu unde stai in algarve? eu sunt insarcinata21 am citit ca tu ai nascut deja de ceva timp mi-ar place sa -mi povestesti si mie putin cum e aici la spital.Unde ai nascut?In faro?
te pup si astept vesti de la tine
deam spune:
Cam liniste pe aici. Nastea?
Bine ai venit lauramar.
Am avut 2 saptamini infernale. Saptamina trecuta am fost internata cu Alex la spital (gastroenterita virala), acuma este ok. Dupa, am avut foarte foarte foarte multe de facut la slujba. Nu v-am parasit, dar timpul meu este limitat.
Va pup cu drag
ML spune:
quote:
Originally posted by deam
Bine ai venit lauramar.
Am avut 2 saptamini infernale. Saptamina trecuta am fost internata cu Alex la spital (gastroenterita virala), acuma este ok. Dupa, am avut foarte foarte foarte multe de facut la slujba. Nu v-am parasit, dar timpul meu este limitat.
Va pup cu drag
deam
Oooo te-am regasit Deam! Nu stiu daca iti mai amintesti subiectul acela legat de "viata la tara in strainatate". Mi-a ramas in minte mesajul tau, te mai si intrebasem ceva pe acolo (sincera sa fiu am si uitat ce, poate despre pomi fructiferi, una, alta...) si nu ai mai aparut... Nickul ti l-am retinut pt. ca seamana cu "Dream".
Noi tot nu ne-am mutat (am fost asta vara acolo si din nou toamna pt. o saptamana si am gasit mere in pomul batran si uitat de toti de langa rau; copiii topaiau de fericire ca le-au putut culege de pe crengi si nu din... raft, de la magazin). Vrem sa punem in cateva saptamani casa pe piata si daca se vinde, plecam "la tara". Dar cam slabe sperantele de vanzare pe aici...
Sanatate baietelului si... poate ne mai "auzim".
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Nastea23 spune:
quote:
Originally posted by lauramar
Buna Nastea23!Si eu locuiesc in algarve mai bine zis in vilamoura-quarteira !Tu unde stai in algarve? eu sunt insarcinata21 am citit ca tu ai nascut deja de ceva timp mi-ar place sa -mi povestesti si mie putin cum e aici la spital.Unde ai nascut?In faro?
te pup si astept vesti de la tine
Bine ai venit Lauramar. Ne inmultim, dar eu care credeam ca gata se va inchide subiectul.
Sarcina si nastere usoara, si un bb sanatos. Eu am nascut in Portimao, caci stau mai aproape de acest spital.
De mult timp esti in Portugalia? Ce te intereseaza mai mult?
Daca doresti imi poti trimite mail.
Pa o zi buna.
Nastea23 spune:
quote:
Originally posted by deam
Bine ai venit lauramar.
Va pup cu drag
deam
Deam, ce bine imi pare ca ai revenit! Multa sanatate lui Alex, sa fie bine si sanatos. Dar ce face Miguel? Deja e sigur copilashii vor merge la gradinita?
Deam, cind ai timp imi raspunzi la micile mele intrebari din urma, te rog. Si inca ceva, cum fac rost de o receta de Pao de lo, nu sunt sigura ca am scris corect, dar poate ai inteles?
multumesc mult si bafta.
micutilor.
lauramar spune:
buna nastea ! ti-am trimis un email dar nu stiu daca l-a trimis eu sunt de 5 ani in portugalia sunt la primul bebe si imi doream sa stiu mai multe detalii despre medicii de aici nastere daca ai timp binenteles putem conversa pe messenger te pup si mai vorbim
Nastea23 spune:
Lauramar, am primit mesajul, acus gasesc ceva timp si iti raspund.
Tu, lucrezi? Imi e dor de Vilamoura si de fete cu care am lucrat acolo erau foarte bune. De unde esti?