***PORTUGALIA***
Raspunsuri - Pagina 3
dani_da spune:
in bucuresti e soare, dar pare sa vina lapovita, sunt nori negri...
Baietelul meu nu merge la gradi inca, il dau la anul,am o bona f buna si sta cu ea, nu l-am dat in colectivitate pt ca a avut o criza de astm si am zis ca astept sa i se mai intareasca organismul sa nu mai raceasca asa usor...
Vorbeste de m-a capiat.
Ieri m-a intrebat "Ce inseamna politica?"
a fost cam incuietoare intrebarea recunosc...
Nasteaai trimis cumva mail la adresa pe care ti-am dat-o? nu am gasit nimic in inbox :(
Nastea23 spune:
Dani_da, adresa pe care mi-ai dato nu acepta mesaje.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
deam spune:
Dragele mele, am revenit. La sfirsit de saptamina sint mama 100%, nu am timp de computer.
Vad ca sintem toate mamici de feciori nazdravani si vorbareti.
Si ai mei stau acasa (cu soacra si bona), dar se cam plictisesc. De aceea vreau sa-i pun la gradinita. In apropierea casei mele (locuiesc la tara in afara Lisabonei) este o gradinita buna, dar primesc copii doar de la 32 de luni in sus. De aceea o sa-i pun cam peste o luna.
Va stau la dispozitie cu tot ce pot sa va ajut.
Va pup cu drag.
dani_da spune:
buna dimineata,
Nastea ti-am trimis un mail de pe adresa cu pricina la adresa pe care mi-ai dat-o.
Mai povestiti despre voi. Cum va petreceti timpul liber? Ce va place la portughezi , v-ati acomodat usor acolo?
va pup si va doresc o zi buna,
dani
Nastea23 spune:
Buna Fetelor,
am intrat doar sa va salut, scuzati dar sunt foarte ocupata.
Va doresc o zi buna, pina miine.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Salut Fetelor,
toate ocupate? nimeni nu mai intra sa scrie cite ceva, despre viata in Portugalia, despre micuti, de ce?
Noi suntem binisor numai ca ma doare stomacul, de la tot ce maninc, stie cineva ce inseamna asta?
Micutul meu merge la cresa, ii place, s-a acomodat repede. De la inceput imi faceam multe griji, dar acum sunt mai linistita. Pe data de 10, vor citi povestea cu S. Martinho si vor minca castani fierti. Deja sunt curioasa si astept cu nerabdare pozele.
Deci cine doreste sa vina la odihna in Portugalia, va invit in Algarve. Aici nu e atita nebuneala si aglomeratie.
O zi buna, astept vescti si de la voi:deam, dani_da, apsara.
dani_da spune:
Buna!
Nastea e o indigestie cred eu...Si eu am avut si de sambata m-am lasat de baut cafea. Mi-a fost ingrozitor de rau, ajunsesem sa beau trei pe zi. Am renuntat si ma simt super bine, cu toate ca sunt momente cand ma doare capu de imi plezneste, atunci iau un Panadol (care contine cofeina :)) si ma linistesc. Cam unu pe zi..
Catalin al meu e un rasfatat...a zis ca el vrea sa mearga cu bona la gradi ca nu vrea sa stea singur acolo.
In Portugalia cred ca o sa vin la primavara, cand se mai incalzeste...apropos ce temperatura e acum acolo???
o zi faina!
Nastea23 spune:
Ce bine ca macar cineva scrie, multumesc dani_da de raspuns. Sotul meu la fel zice ca e de la cafea, dar mie imi place foarte mult, e greu de renuntat. Am renuntat la cafea numai cit am fost insarcinata si apoi putin.
Deci la primavara vei veni? La odihna sau cum?
Cit despre temperatura iti pot spune ca nu stiu la sigur cite grade sunt acum, dar e soare si eu stau cu usa putin deschisa. Unii se imbraca cu ceva foarte lejer adica cu minica scurta altii putin mai gros.
Eu am o propunere, daca doriti sa facem un cont comun unde putem pune ceva poze cu noi si copilasi nostri, deci un cont privat.
Sunteti de acord?
dani_da spune:
Nastea la primavara voi veni in concediu o saptamana. Poate imi dai sfaturi atunci inainte ce destinatie sa aleg, ce sa vizitez etc
Cont comun unde, cum, da-mi detalii tehnice.
eu ti-am scris azi un PM, l-ai primit? Eu am primit mesaj de la tine pe adresa mea personala.
toate bune
Nastea23 spune:
Buna Fetelor,
chiar nimeni nu mai doreste sa scrie? Ce se intimpla? Ocupate?
Deam, azi deja e luni, poate gasesti si pentru noi putin timp? Ce fac Alex si Miguel? Deja e rezolvat, in ianuarie merg la gradinita?
Multa sanatate, si sper ca ei sa se simta bine la gradinita si sa nu se imbolnaveasca.
Caci micutul meu de cind merge la gradinita numai cu nasul plin e, deja nu mai stiu ce sa fac. Si doctora azi nu a dorit sa ne primeasca, ne-a trimis la urgenta.
Dani_da, cum succesele? Mai ai ceva intrebari? Caci in mesajurile pe care le-am primit nu am gasit ???
Referitor la cont propriu, ma refeream unde am putea pune poze doar noi, fetele de la acest subiect, mai e cineva de acord, sau nu?
Cit privrste odihna iti pot recomanda: Algarve(Vilamoura, Albufeira, Armacao de Pera, Silves, Lagoa, Carvoieiro...)
Apsara, unde te-ai pierdut? Sau nu-ti place aici la noi?