***PORTUGALIA***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

fetelor, va rog mult ajutati-ma cu o informatie: la sfarsitul lunii voi veni in Portugalia, mai precis Lisabona si zona Faro. din ce vad acum pe net temperatura e pe la 26 de grade, ceea ce mie mi se pare de tricou si sandale:)
spuneti-mi cam ce fel de haine sa-mi iau ptr sfarsitul lunii...o geaca de blugi si niste adidasi sunt ok ptr seara, ziua chiar e de papuci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Boo lina, de Lisabona nu pot spune nimic, caci stau mai aproape de Faro si intradevar e foarte cald ziua, dar dimineata si seara e destul de racoare, sau poate mi se pare mie, caci am fost in august anul trecut acasa si am inghetat.
Deja poti merge la plaja chiar si face baie. Cit de adidasi aici sunt bine veniti si seara si in timpul zilei, dar si sandalele nu strica, asa ca sfatul meu poti lua si ceva hainute mai caldute dar nu uita si de cele lejere.
Odihna placuta.

Mami si ALEXANDRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna
in perioada 18 august-1 sept ne-am luat bilete de avion pentru lisabona.
intentionam sa stam 4 zile in lisabona si 10 zile in zona algarve.
prin urmare va rog sa-mi recomandati ceva hoteluri si trasee interesante.
din lisabona intentionam sa inchiriem o masina cu care sa ajungem in sud.
orice sfat/idee/recomandare este bine venita

multumesc
mada

Mergi la inceput

Buna, greu se misca subiectul nostru, toata lumea e ocupata.

Laura, ce mai nou? Cum fetita?

26octombrie, frumos mesaj, cind sunt suparata pe acestea de aici, recitesc mesajul tau, cu atita dragoste in el ca imi trece repijor supararea, e mare dragostea. bafta.

Madadum, in Algarve poti merge de ex: la Sagres, la km zero, Albufeira, Faro, zoomarin....
Cit despre hotel parerea mea este sa te interesezi din timp, preturi mai mici au hotelele cu bucatarie.
Odihna placuta.

Mami si ALEXANDRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hemengarda spune:

.ce mai faceti fetelor de mult nu am mai intrat dar eu acum stau cateva zile acasa de ,,baixa,, ca am cazut si m-am lovit la coloana asa ca am timp sa intru mai des sa vb.numai ca am nazdravanu de fiumiu care nu ma lasa nici sa deschid calc ca el e deja oe scau sa butoneze dar rezolv eu voi ce mai faceti?ce fac copii ?pe unde m-ai mergeti la sf de saptamana ca au venit deja caldurile?pupici la toate si sanatate la copii.nastea sunt suparata ca ai venit de pasti la lisabona si nu mi-ai zisne puteam intalni .

Mergi la inceput

buna fetelor acu nimeni nu intra?ce faceti azi e friado sau v-ati dus la munca va astept pe chat pupici.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hemengarda

buna fetelor acu nimeni nu intra?ce faceti azi e friado sau v-ati dus la munca va astept pe chat pupici.

Hemengarda, nu te supara, dar sotul mi-a facut surpriza, nici nu stiam unde merg, chiar si pentru Alexandre nu luasem nimic, am intrat la magazin la Lisboa dupa fralde si altele.
Tu, cum te mai simti? Cind te intorci la servici?
Multa sanatate si numai bine.

Lauramar, ai primit sms-ul meu? Ce mai nou?

Pupici la toate si mai intrati pe la noi.

Mami si ALEXANDRE

Mergi la inceput

buna fetelor chiarr nimeni nu mai intra?anastasia am glumit nu sunt suparata mi=am inchipuit ca a fost ceva neprevazut dar a fost frumos ,nu?fetele nimeni nu da un semn de viata?unde sunteti s-au petreceti 1 mai ?ce faceti sunteti sanatoase ,copii la fel?pupici si sanatate.

Mergi la inceput

Buna, FETELOR
cred ca cu timpul acesta asa frumos si cald nimeni nu mai are chef si timp sa intre pe aici.
Daca cineva intra asteptam noutati.

La noi tot e binisor, asteptam rudele la odihna.

O seara placuta.

Mami si ALEXANDRE

Mergi la inceput

Ela, uite si topicul mai vechi.

Hemengarda, Deam ce va mai fac copilasii?
Al meu arata numai capricii, ba nu ii plac pantalonii, ba incaltamintea, asa ca luptam.

O seara placuta, nu stiu cum la Lisabona, dar in Algarve ploua.
Pa

Mergi la inceput