***PORTUGALIA***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

portugal
Trimis la - 06/04/2008 : 16:07:02
--------------------------------------------------------------------------------

Buna sunt noua pe forum si caut fete din Portugalia dupa lungi cautari am vazut ca sunt dar erau postari din 2007 unde ati disparut? Ma intereseasa sa schimbam pareri si sa conversam daca se poate va pup

ela reis

deam
Trimis la: - 07/04/2008 : 16:08:05
--------------------------------------------------------------------------------

prezenta.

portugal
Trimis la: - 07/04/2008 : 18:17:47

buna deam esti de mult an portugalia? eu am 2 ani aici ati place aici? eu mam obisnuit dar dorul de tara tot na disparut te pup

deam
Trimis la: - 08/04/2008 : 14:09:07

Draga Ela,
eu sint aici din 1995 (deci de 13 ani). Este ok, mi-a trecut dorul de casa. Familia si viitorul meu sint aici.
Esti casatorita cu un portughez? (Reis)
Eu da. Si am doi baieti.
Sint asa mai batrina.
Te pup

Nastea23
Trimis la: - 08/04/2008 : 17:43:28

Buna, si eu prezenta.
Nimeni nu mai dorea sa scrie si am incetat si eu.

Numai bine fetelor.

Mami si ALEXANDRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Buna Deam da sunt casatorita cu portughez de fapt tiai dat seama dupa numele de familie anul trecut an nov am facut actele si acum asteptam bebesa stii ca ami pare bine ca vam gasit ami dau seama ca tia trecut dorul de rom si eu trebuie sa ma obisnuiesc cu acasa aici de acum sper sa vb mai des dar nu stiu ce se antampla cu chatul nu merge pa va pup

ela reis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna Fetelor,

Portugal, bine ai venit. Ce bine poate reinnoim subiectul.
daca am inteles corect esti insarcinata? Felicitari si nastere usoara.
Unde stai?

Numai bine.

Mergi la inceput

Buna Nastea 23 da ai anteles bine sunt ansarcinata an 12 sapt eu stau an apropiere de Moita si chiar miar place sa putem vb ca oricum suntem putine fete pe aici pe forum din Portugalia asa ca miar face placerea sa vb te pup

ela reis

Mergi la inceput

Buna,

Portugal, felicitari. Cum te simti? Deja stii cine se ascunde in burtica?
Eu stau in Algarve.
Putem vorbi pe messenger, sau skype.

o zi buna.

Mergi la inceput

Buna naste anca nu stiu ca anca e micut 12 saptamani dar noi speram ca e fetita ca nume de baiat nu stim pe 28 merg la primul ecograf daca vrei eu ati trimit adresa pe sms privat de yahoo a mea sa putem vb te pup

ela reis

Mergi la inceput

Am primit mesajul tau, am si trimis invitatie, te astept.
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Buna fetelor!si eu sunt indragostita de Portugalia chiar daca locuiesc la celalalt capat al Europei , dar anul asta mi se va implini dorinta si o sa ajung in tara voastra minunata.
Planuiesc impreuna cu sotul meu sa ne petrecem o vacanta de 10 zile la vara in Portugalia.Ne-am gandit sa stam vreo 4 zile in Lisabona si apoi sa colindam prin alte orase.As avea si eu nevoie sa imi spuneti locuri de vizitat/orase/restaurante/muzee as putea vedea in 10 zile.
multumesc mult de ajutor

Crisu si Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

mai fetelor, dar nu prea e activitate pe la voi prin grup....ori nu vreti sa ma ajutati?!

Mergi la inceput

Salut la toti,

Crisu79, eu iti recomand sa mergi si in Algarve(Vilamoura, Albufeira, Silves(poti vizita castelul), Carvoeiro, Monchique, Sagres...) Daca iti place golful aici gasesti multe locuri.
Daca stai chiar in Moskova, preturile aici nu o sa-ti para mari, poti vizita magazine, loje.
Poti merge la zoomarin, zoo(nu se compara cu cel din Rusia), poti merge o fuga in Spania.
Daca doresti chiar si in 10 zile reusesti tot.
Odihna placuta.

Fetele din Portugalia, unde sunteti?

Pa, o zi buna.

Mergi la inceput