Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))
Raspunsuri - Pagina 5
alinamoro spune:
Am intrat si eu sa-mi iau ramas bun de la Odisee, va pup mamicilor si bebicilor si sa ne vedem cu bine la "scutece".
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
pufymic spune:
Mey fetelor nu ne-ati innebunit destul cu "bucuriile" voastre(stiti voi care sunteti "inculpatele"
) pe perioada poftelor?
Acum avem Bucurii si la scutece...
!Sa ne fie sanatosi ingerasii de bebici si intr-adevar sa ne aduca numai bucurii toata viata lor!
Bucurii sa fie!
...ne vedem la scutece!
PS o sa va ajut si eu sa aranjam listuta...la scutece!
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
laliq spune:
Doamne ce emotii m-au napadit citind titlul subiectului... Acum realizez ca terminam odiseea sarcinii si intram in alta odisee care o sa tina cat vom trai.
Ma bucur ca ne-am intalnit aici si va multumesc ca mi-ati fost alaturi intr-o perioada atat de plina de emotii si spaime. De fiecare data cand ma voi uita la pozele din perioada sarcinii o sa-mi amintesc cu drag de noptile de vara torida "traite" pe topicul acesta, de micile dispute care au mai aparut pe la inceputuri, si in final de emotiile care au inceput odata cu ploia cu bebelusi. Ma intristez gandindu-ma la Cricor, la Ale, la Chantal ca nu s-a putut sa ramana cu noi pana la capat si sper ca Dumnezeu le va darui cat de repede bebelusii pe care ii doresc.
Va pupam.
Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
inni spune:
Si Leditia.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
adameasca spune:
Na ca m-am emotionat si eu... Mai ca ma ia si plansu' daca ma straduiesc putin.
N-am sa uit nici eu momentul testului de sarcina facut in baie alaturi de prietena mea in timp ce restul prietenilor steau la usa si asteptau cu sufletul la gura rezultatul, nici monentul primului mesaj la aceasta odisee, nici momentul in care mi s-a spus ca nu e bine sa pastrez sarcina si-am venit sa ma plang la voi, nici momentele de groaza pe care le-am trait cu tensiunea mea si mai ales, n-am sa uit bufnitzatul de noapte.
Mi-am castigat o multime de prietene alaturi de voi, mi-am gasit linistea aici cand eram nelinistita, mi-am spus bucuriile tot aici. Si m-am bucurat pentru fiecare anuntz ca a mai nascut una din noi, si m-am bucurat de Bucuriile trimise de MamaLili (pentru care ii voi ramane vesnic recunoscatoare), m-am bucurat uitandu-ma la poze, m-am bucurat ca am putut fi alaturi de o parte din voi exact de ziua mea, m-am bucurat ca mi-am putut bea cafeaua de dimineata alaturi de voi, m-am bucurat... De aceea cred ca la scutece TREBUIE sa ne numim BUCURII DE SEPT-OCT 2006.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
gabitzica spune:
M-au napadit si pe mine emotiile citind titlul subiectului. nu imi vine sa cred ce repede zboara timpul, parca ieri intram prima oara la acest subiect. sa stiti ca desi nu am scris foarte mult aici, am fost alaturi de voi, impartasindu-va emotiile , bucuriile , temerile, povestile.
Imi pare rau ca nu prea am timp sa postez.
Ar fi interesant sa "impartasim" niste bucurii la propriu candva. Sunt foarte pofticioasa si o mare amatoare de dulciuri.
Eloise hai invarte putin cutitul in rana si spune-mi cum e laptele de pasare? (am ramas cu o obsesie)
Si acum sa revin la realitate.. fii-mea tuserste de ieri la greu
, dupa o saptamana de muci. A contactat o viroza de la Tudor , care e gradinar de grupa mica si din septembrie nu mai scapa de muci si tuse. 
Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani
ramomar spune:
buna fetelor,
vad ca toata lumea e cuprinsa de aceleasi sentimente: nostalgie, BUCURIE, tristete, dar toate la un loc ma fac si pe mine sa va multumesc pentru sfaturile, linistea, panica..pe care le-am trait alaturi de voi.
Chiar aseara vorbeam cu sotul si imi zicea :" ce repede trece timpu! ce repede a trecut si perioada cat ai fost gravida si imedit ne trezim cu fata noastra mare" si am simtit un sentiment de bucurie ca totul a trecut cu bine, ca avem o minune mica dupa care ne topim in fiecare zi, dar parca eram si putin trista ca timpul zboara prea repede si azi cand deschid odiseea si vad "ultimul episod", mi-am zis: da, trimpul zboara ca nebunul, dar am trait momente minunate aici la odisee alaturi de niste fete minunate si o sa continuam .......
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
adameasca spune:
Gabitzica, asa e cand ai in casa un gradinar. Uite-te si la mine cu Luk (fi-mea are muci de aproape 3 sapt), la Marina cu Ana si bebe cu muci, si cred ca ma suntem cateva in gasca asta. N-avem ce face, asta e riscul...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by mini_me
Buna ziua, mamicilor!
Cu surprindere si de ce nu, cu regret, vad ca am ajuns si la capatul odiseei si as vrea sa multumesc tuturor mamicilor de aici si abia astept sa ne vedem la "bucurii".
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru: m-a luat raceala de aseara(stranut si imi curge nasul intr-una) si cum alaptez nu stiu daca pot lua niste Panadol sa imi mai treaca nitel din nenorocirea asta.
poze Iulia
I am in shape: round is a shape!
!
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
si eu am fost foarte racita, am inceput cu dureri groaznice de gat pt care am luat Bioparox (spray) iar nasu si ochii, curgeau ca valea si am luat Coldrex si Vit.C de 1gr. Poate ca e bun si Panadolul, nu stiu ce sa zic, eu am sunat pediatra si e mi-a zis sa iau Coldrex.
Insanatosire rapida
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Parca nu imi vine sa cred ca am ajuns sa traiesc acest moment. Ne despartim cu tristete de Odisee, dar sper ca ne vom regasi cu BUCURIE la scutece.
A fost o perioada frumoasa, dar incarcata din punct de vedere emotional, cu temeri sau momente mai dificile; prietenia pe care am legat-o si sfaturile sau incurajarile pe care le-am primit(si pentru care va multumesc tuturor) m-au ajutat sa le depasesc pe toate acestea si sa imi recapat speranta ca pana la urma totul va fi bine. Pentru majoritatea dintre noi a fost bine; pentru cele care insa au suferit o pierdere si se lupta din rasputeri sa o ia de la capat, ma rog ca de aceasta data sa reuseasca a-si vedea visul implinit.
Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
Pozici