Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata mamici!

Cu emotie scriu si eu la ultimul episod al odiseei.
Cu toate ca am inceput sa postez destul de tarziu, ma bucur enorm ca am avut sansa de a face parte din aceasta odisee. Poate si din aceasta cauza nu m-am integrat cine stie ce in colectivitate, dar eu v-am citit neincetat, cu voi am trecut prin momente dificile si postarile voastre m-au ajutat enorm. Incheiem acest episod din viata noastra , poate nu va fi ultimul pentru multe dintre noi dar sigur ce urmeaza va fi la fel de frumos sau poate si mai frumos.
Va pup si astept sa ne vedem la scutece!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

scumpik_lui, eu am facut asa: [ url= " http:........ " ] text(ex.poze) [ /url ]. in loc de puncte puncte copii tot carnaciorul ala, iar totul se scrie fara spatii libere.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

cum o sa se numeasca noua noastra odisee?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ce trece timpul.parca ieri vedeam liniutele pe test si m-am inscris in club.azi matei face 7 saptamani.a fost o perioada minunata a vietii si ma bucur ca am impartasit trairile mele cu voi.

matei a facut o ciuperca pe limba si buze(in interior),am fost la medic de dimineata si se pare ca este din cauza schimbarilor mele hormonale.am primit un gel cu care trebuie sa-i dau in gurita.nu il doare,suge la fel de bine ca inainte si asta ma bucura.de azi dimineata a tot plans,e tare nelinistit, vrea sa ies cu el afara,la noi sunt 13 grade.

o zi buna va doresc.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by GETY

cum o sa se numeasca noua noastra odisee?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Cred ca se va numi "Bucurii de sept-oct 2006"

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

test link poze

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neata!

SI pe mine m-a intristat aceasta despartire simbolica de Odisee, am trait alaturi de voi atatea emotii, bucurii si tristeti, am intrebat si am raspuns atator intrebari, am ras si am plans impreuna... Dar in continuare ramanem tot impreuna, trecem la capitolul urmator, unde, asa cum ii spune si titlul, sa speram ca vom avea de impartasit cat mai multe BUCURII!!!

Noi mergem azi dupa 5 la doctor sa vedem ce-i cu bubitzele si ochisorul care nu mai trec.

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

test

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

UAU..ultimul capitol la odisee...ce repede a trecut...eu ma bucur ca v-am descoperit cand eram la inceput si pe vas unde chiar nu aveam cu cine vorbi despre toate cele..iar voi a-ti fost salvarea mea..am putut sta pana la 5 luni sa muncesc si sa fiu linistita ca totul e bine citind aceleasi simptome la odisee....superba perioada...la mine a fost foarte usor fiind si prima oara cand am ramas insarcinata in viata mea(nu am mai incercat inainte) iar sarcina a fost perfecta iar acum tin un copilas perfect la san care i-mi umple viata de bucurie...va pupicesc si astept sa fie la fel de frumos la scutece cum a fost si odiseea...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Ce frumos, ce emotionant!

Oare ce putem sa mai spunem?
Cuvintele cred ca sunt prea putine ca sa putem spune ceea ce am simtit si am trait cu adevarat in odisee.

Sa fie la fel si de acum inainte si sa traim numai bucurii in "Bucurii...".

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput